Voimakkaan investoinnin vuosi

Voimakkaan investoinnin vuosi

ROOF LKV jatkoi vahvaa kasvuaan ja viime vuoden aikana laajentuminen on kiihtynyt entisestään.

Vain viidessä vuodessa Roof on kehittynyt 89 alan ammattilaisen joukoksi, jossa toiminnan keskiössä on moderni, hyvän palvelun kiinteistönvälitys.

Vuosi 2021 oli suurien investointien vuosi Roofin rakentaessa tulevaisuuden yritysinfrastruktuuria, joka mahdollistaa tehokkaan ja vastuullisen laajentumisen myös tuleville vuosille. Vuoden suurimmiksi projekteiksi lukeutuivat neljän uuden toimipisteen avaaminen, puoleensavetävä brändiuudistus sekä uusien verkkosivujen kehitys.

Liikevaihto kasvoi edelliseen vuoteen verrattuna +58 %, 3,47 miljoonasta eurosta 5,48 miljoonaan euroon. 

Uudet toimipisteet avaavat ovensa 

Roof vahvisti asemaansa kiinteistönvälitysmarkkinoilla avaamalla neljä uutta toimipistettä ympäri Suomen.

Haagan toimistomme lisäksi palvelemme nyt myös Espoossa, Tampereella, Kouvolassa ja Raaseporissa, joissa myyntijohtajamme Miko Rikala, Lauri Kuusela, Stefan von Harpe, Jaakko Simola, Tomi Huusari sekä Roland Himmelroos yhdessä välittäjiemme kanssa avustavat kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa.

Vuoden 2022 alussa avasimme myös Unioninkadun toimipisteemme Helsingin keskustaan, josta käsin Roof vuokraus- ja hallinnointipalvelu toimii.

Uusi brändi-ilme edustaa Roofin henkeä 

Laadukas, moderni ja persoonallinen brändi-ilme lanseerattiin vuoden 2022 alussa. Tilikauden 2021 suurimpiin investointeihin lukeutuva brändiuudistus edustaa Roofin palvelulupausta yhä paremmin ja antaa asiakkaillemme ensimmäisen kosketuspinnan siihen, keitä me olemme.

Yhdessä BBO Creativen ja Motley Agencyn kanssa loimme raikkaan brändin, joka korostaa vetovoimaisen kiinteistönvälityksen sanomaamme. Roof LKV:n uusi visuaalinen ilme edustaa yhä enemmän energistä ja nuorekasta asennettamme kiinteistönvälitykseen, jossa inhimillinen ja digitaalinen palvelukonsepti yhdessä tehokkaan markkinoinnin kanssa tuottaa asiakkaillemme parasta arvoa.

Tämä tunne näkyy myös sisällössämme, jossa ihmiset ja tarinat nostetaan etusijalle. Uusi Roof Hoods-sarjammejossa naapurustojen tunnelma välittyy ruudun läpi Suomen kiinnostavimpien starojen opastuksella, on tärkeä osa persoonallisen välitystyön sanomaamme. 

Vetovoimainen konsepti houkuttelee

Vuoden 2021 aikana Roof LKV:n henkilöstö vahvistui 38 kunnianhimoisella ammattilaisella, koko henkilöstömäärän kasvaen lopulta 78 hengen määrätietoiseksi joukoksi. Toimistotiimimme sai 9 uutta tekijää samalla kun kiinteistönvälittäjien joukko kasvoi 29 uudella alan ammattilaisella. Henkilöstökasvu ei ole näkynyt vain välityspalvelun ja toimistotyöntekijöiden puolella, sillä myös palvelumme vuokranantajille ovat olleet aiempaa suositumpia. 

Asiakkaidemme kysyntään vastataksemme Roof vuokraus- ja hallinnointipalvelu laajentui, Roofin ostaessa Premium Group huoneistohallinnointipalvelun liiketoiminnan vuoden 2021 lopussa. Kysynnän yhä kasvaessa, vahvistamme asemaamme kiinteistöalan monipuolisena palveluntarjoajana.

Kunnianhimo, yhteinen arvopohja ja halu uudistaa kiinteistönvälitysalaa on Roofin ajava voima, jonka avulla luomme Suomen vetovoimaisinta kiinteistönvälitystä. – Niko Koivisto

Työelämän tasapaino mukana kasvussa 

Tilikauden 2021 aikana rakensimme jatkoa jo alkaneille henkilökunnan hyvinvointitavoitteillemme. HR konsultti Mirella Keto on ollut Roofin alkutaipaleesta asti mukana kehittämässä työyhteisöämme hyvinvoinnin ja kulttuurin näkökulmista, ja vuoden aikana hän on ottanut yhä suuremman roolin toiminnassamme alkaen tukemaan henkilöstöämme laajemmin työelämän haasteiden parissa. 

Yhteisöllisyys ja hyvä fiilis on ollut yksi Roofin toiminnan kulmakivistä jo yrityksen ensiaskelilta, ja kasvaessamme sen merkitys korostuu entisestään. Menestyksemme on tekijöidemme ansioita, joten johdosta alkaen Roof sitoutuu vastaamaan modernin työelämän tuomiin haasteisiin ja luomaan alan parhaan työpaikan.

”Välitysmarkkinan muutos antaa meille yhä enemmän tilaa asemamme vahvistamiseen, sillä automaatiot, digitalisaatio ja moderni toimintatapa on jo meille arkea. Uuteen heittäytyminen, innovaatio ja intohimo tätä alaa kohtaan on valttikorttimme.” – Niko Koivisto

Investoinnin vuosi pohjustaa tulevaisuuden kasvua

Investointi tulevaisuuteen ja kannattavaan kasvuun oli tilikauden 2021 tavoite, sillä Roof LKV:n moderni myyntikonsepti, vetovoimainen brändi sekä ensiluokkainen palvelu on tehnyt vaikutuksen kiinteistönvälitysalalla ja markkina-asemamme vahvistuu yrityksen laajentuessa pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Uusien Roofilaisten tukemana Roof LKV jatkaa matkaansa Suomen nopeinten kasvavana ja innovatiivisimpana kiinteistönvälitysalan palveluntarjoajana. Perusteellisen investointipohjan tukemana, vuoden näkymät ovat positiiviset. 

Tutustu Roofin tarinaan 

Artikkelin kuvat: Noora Ikonen, Nick Tulinen


Edellinen

Kesäisen kodin sisustusvinkit

Kesäkauden lämpö, värit sekä tunnelma näkyy sisustuksessa. Nyt on oikea hetki tuoda ripaus kesän tunnelmaa…

Seuraava

Vastuullinen välitystyö osana Roofin toimintaa

Nykypäivän yritystoiminnassa vastuullisuus nousee yhä tärkeimmäksi kriteeriksi. Tämä on erityisen totta kiinteistönvälitysalalla, jossa luottamus ja…