Kesäisen kodin sisustusvinkit

Kesäisen kodin sisustusvinkit

Kesäkauden lämpö, värit sekä tunnelma näkyy sisustuksessa.

Nyt on oikea hetki tuoda ripaus kesän tunnelmaa omaan kotiin. Olipa sisustustyylisi maalaisromanttinen, boheemi tai modernin skandinaavinen, voit luoda kesätunnelman helposti näillä Roofin sisustussuunnittelijoiden vinkeillä!

Kesän sisustus on sekoitus modernia ja retroa

Tämän kesän suosituimmat sisustustyylit näkyvät uuden ja menneen ajan tunnelman sekoituksena. Kokovalkoinen vaihtuu pehmeisiin sävyihin ja tekee tilaa persoonalliselle ilmaisulle. Harkitusti valitut huonekalut ovat yhdistelmä modernia ja retroa tyyliä, lisäten ripauksen särmää jokaiseen huoneeseen.

Vähemmän on enemmän ja kesän sisustuksessa näkyy minimalistisen rauhallinen tunnelma. Yksinkertainenkin sisustus saa eloa harkituista yksityiskohdista, joten väriä ei tänä kesänä kaihdeta!

Tunnelmaa menneiden vuosien aarteista

Second hand ja vintage liikkeistä tehdyt löydöt ovat nykypäivänä halutuimpia sisustuselementtejä. Vuosien takaiset uniikit löydöt tuovat persoonaa ja tunnelmaa kotiin, korostaen myös kodin asukkaan arvomaailmaa, jossa vastuullisuus ja ekologisuus nousevat pinnalle. Valitse siis kotoisat ja aikaa kestävät huonekalut, joissa näkyy vuosikymmenten kaunis patina.

Persoona näkyy yksityiskohdissa 

Inspiroidu printeistä ja koriste-esineistä luodaksesi yksilöllisen sisustuksen. Abstrakteilla ja eläväisillä printeillä tuot eloa ja piristät helposti kodin ilmettä – olipa kyseessä sitten pienen yksiön sisustus tai suuremman perheen koti.

Suosi lämpimiä sävyjä kodin tekstiileissä

Kesäinen koti suosii pehmeitä luonnonvärejä ja hillittyjä pastelleja sisustuksessa. Valikoi suosikkisävyistäsi hennot vivahteet, jotka luovat sisustukselle rauhallisen pohjan.

Vuoden suosituimmat sävyt ovat muun muassa murretut, maanläheiset vihreät, luonnonvaalea hiekka sekä lämpimän puun ja oranssin vivahteet. Yksityiskohdissa suosi rohkeita ja kirkkaita värejä, jotka tuovat pirskahduksen eloa sekä mielenkiintoisia detaljeja pehmeään kokonaisuuteen.

Luonnonmateriaaleilla kestävä ja rauhallinen tunnelma

Luonto ja vastuullinen arvomaailma näkyy myös sisustuksessa. Nyt seesteinen tunnelma syntyy luonnon omista materiaaleista! Luonnonmateriaalit kuten puu, pellava, kivi ja metalli neutraalissa väripaletissa kestävät aikaa ja mukautuvat sesongista toiseen.

Materiaalit ovat kesällä kevyitä, joten suosi erityisesti puuta, pehmeää pellavaa ja puuvillaa.

Kasvien loisto puhkeaa kukkaan

Kukat ja kasvit tuovat tuulahduksen kesäistä tunnelmaa nopeasti ja vaivattomasti, joten suuntaa puutarhakauppaan tai lähimetsän poluille etsimään kauden kauneimmat kukat. Asettele tuoreet kukat vaasiin, ja sinulla on helposti sekä nopeasti upea katseenvangitsija.

Eteinen kutsuu peremmälle

Kesäiset yksityiskohdat luovat kutsuvan tunnelman eteiseen.

Jos haluat piristää eteisen ilmettä, valitse kimppu värikkäitä lupiineja vaasiin tai maljakkoon.

Mikäli kukille ei löydy tilaa sinun eteisestäsi, suosi sesonkiin sopivaa eteismattoa pirteissä väreissä.

Makuuhuoneessa rauhallinen tunnelma vallitsee

Vaaleat sävyt tuovat kevyen ja raikkaan ilmeen kesäiseen makuuhuoneeseen. Suosi siis liinavaatteita neutraaleissa sävyissä.

Kauniin yksinkertaiselle pohjalle voit lisätä kiinnostavia yksityiskohtia, jotka vangitsevat katseen. Pienet ja värikkäät yksityiskohdat luovat eläväistä tunnelmaa, joten valitse mielenkiintoisella printillä varustettu koristetyyny kiinnittämään huomion.

Siirrä hellepäivän makuuhuone pihalle

Kesäpäivän parhaat torkut nautitaan riippumatossa.

Siirtämällä makuuhuoneesi ulos lisäät kesän tunnelmaa pihallesi. Luo kutsuva levähdyspaikka valitsemalla mukava torkkupeitto ja muutama muhkea tyyny, jotka luovat rauhoittavan miljöön mökille tai omakotitalon pihalle. 


Edellinen

Kiinteistönvälitysalan digitalisaatio kasvussa

Roof Experts sarjassa välittäjämme kertovat alan mielenkiintoisista aiheista sekä ajankohtaisuuksista. Roof LKV:n Kiinteistönvälittäjät ja myyntineuvottelijat…

Seuraava

Voimakkaan investoinnin vuosi

ROOF LKV jatkoi vahvaa kasvuaan ja viime vuoden aikana laajentuminen on kiihtynyt entisestään. Vain viidessä…