ROOF kovassa kasvussa

ROOF kovassa kasvussa

Kiinteistönvälitystoimisto ROOF kovassa kasvussa – taustalla uuden ajan palvelukonseptit. Vuonna 2017 perustettu kiinteistönvälitystoimisto ROOF haastaa toimialaa uudenlaisilla palveluilla ja työkaluilla. Yritys myi viime vuonna asuntoja yli 65 miljoonan euron arvosta. Liikevaihto kasvoi 98 prosenttia edellisvuodesta, ja yritys teki voittoa jo toisena toimintavuonna peräkkäin. Henkilömäärä on kasvanut 6 henkilöstä liki 30…

Kiinteistönvälitystoimisto ROOF kovassa kasvussa – taustalla uuden ajan palvelukonseptit.

Vuonna 2017 perustettu kiinteistönvälitystoimisto ROOF haastaa toimialaa uudenlaisilla palveluilla ja työkaluilla. Yritys myi viime vuonna asuntoja yli 65 miljoonan euron arvosta. Liikevaihto kasvoi 98 prosenttia edellisvuodesta, ja yritys teki voittoa jo toisena toimintavuonna peräkkäin. Henkilömäärä on kasvanut 6 henkilöstä liki 30 henkilöön.

Uudenlaiset työkalut ja palkkiomalli tuovat välittäjille tulosta

ROOF on luonut välittäjilleen uudenlaisen palvelukonseptin, johon kuuluu muun muassa kalustus- ja stailauspalvelu sekä buukkaus- ja assistenttipalvelu. Tällä hetkellä buukkaus yksinään tuottaa välittäjille keskimäärin 60 asiakastapaamista kuukaudessa. Huippuvälittäjä Minna Uskin toimeksiantojen määrä miltei tuplaantui, kun hän otti käyttöön assistenttipalvelun.

”Olemme halunneet luoda kokonaisvaltaisen palvelun, jonka avulla välittäjämme pystyvät keskittymään siihen, minkä parhaiten osaavat – myymään asuntoja. Meidän tehtävämme on tukea heitä taustalla”

Roni Porokara, ROOF hallituksen puheenjohtaja

Poikkeuksellinen sadan prosentin palkkiomalli auttaa myyjiä maksimoimaan myyntitulokset. Roofin alle muualta siirtyneiden välittäjien oma myynti on kasvanut parhaimmillaan jopa 70 prosenttia.

Uudenlainen palvelukonsepti on tuonut alalle myös uusia lahjakkaita ja kunnianhimoisia välittäjiä. Esimerkiksi viime vuonna myyntineuvottelijana aloittanut Anne Ramsay myi heti ensimmäisen seitsemän kuukauden aikana asuntoja 6 miljoonan euron arvosta.

Ainoana alalla: vuokra-asuntojen stailaus ja ammattikuvaaja

ROOF tarjoaa ammattivalokuvaajan ottamat kuvat ja asunnon stailauksen myös vuokrakohteissa, mikä lisää huomattavasti vuokrailmoitusten saamaa kiinnostusta.

”Oikotie ja Etuovi eivät ole ainoat kanavat markkinoida asuntoja. Sosiaalinen media on tärkeä työkalu, ja me hyödynnämme sitä parhaalla mahdollisella tavalla”, kertoo Roni Porokara.

Yrityksen tarjoama vuokratakaus sekä vuokravälityksen takaus varmistavat sujuvan ja turvallisen vuokrasuhteen: ROOF takaa vuokralaisen vuokranmaksun, ja mikäli vuokralainen irtisanoo vuokrasopimuksen ennen määräaikaa, ROOF etsii uuden vuokralaisen veloituksetta.

ROOF vuokrauspalvelu kasvoi viime vuonna 162 prosenttia. Yksi esimerkki on vastikään solmittu 100 asunnon vuokraustoimeksianto Helsingin ydinkeskusta-alueella. ROOF tarjoaa myös vuokra-asuntojen hallinnointipalvelua, minkä piirissä oli viime vuonna noin 400 asuntoa pääkaupunkiseudulla.

Uusi toimialue ja vahvistuksia hallitukseen

ROOF laajensi syksyllä 2018 toimintaansa Uudeltamaalta Turkuun. Lisäksi yritys sai uusia vahvistuksia hallitukseensa, kun laki- ja talousasiainhoidon edelläkävijät, Premium Groupin perustajat Pasi Raitala ja Oscar Geagea sekä Motley Agencyn perustaja Arto Martonen toivat asiantuntemuksensa ja kokemuksensa yrityksen palvelukseen.

Kauppalehti huomioi Roofin viime vuonna ansaitusti Menestyjäyritys-sertifikaatilla, jonka kriteereinä on vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.


Seuraava

Minustako flippaaja?

Mitä on flippaus? Avaimet onnistuneeseen osta, remontoi ja myy – strategiaan. Flippaaminen on yksi yleistynyt…