Meistä

Get a Roof

Olemme kunnianhimoinen tiimi, jota yhdistää vahva yhteinen arvopohja ja visio uudistaa kiinteistönvälitysalaa. Saman katon alle on kokoontunut ryhmä määrätietoisia kiinteistöalan ammattilaisia vastaamaan alan tämän päivän vaatimuksia. Haluamme olla asuntomarkkinoiden rohkea toimija, joka tekee asunnon vaihdosta sujuvaa hyvää välitystapaa noudattaen.

Tarinamme

Suomesta puuttui inhimillinen, rehti ja moderni hyvän
palvelun välitystoimisto, joka aidosti arvostaa
asiakkaidensa aikaa ja asuntoja – siksi perustettiin ROOF. Visio on kantanut nopeasti pitkälle.

Vain muutamassa vuodessa ROOFin kautta on välitetty tuhansia asuntoja. Mukana on nyt jo yli 80 välittäjää, jotka tarjoavat ja kehittävät intohimoisesti uuden ajan välityspalvelua – joka päivä. Tärkeimmät periaatteet ovat säilyneet mukana alusta asti: jokaista asiakasta palvellaan hyvin sekä yksilöllisesti ja asunnot välitetään ammattimaisesti ja oikeaan hintaan. Välittäjät saavat myynti- ja asiakastyöhön täyden työrauhan sekä kokeneen tukitiimin.

Asiakastyytyväisyys: 95%

Toimialueet

  • Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Masala, Vihti, Lohja, Nummela, Hyvinkää, Nurmijärvi, Klaukkala, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Porvoo, Tuusula, Lahti.
  • Pirkanmaa.
  • Kymenlaakso.
  • Tammisaari, Raasepori, Hanko, Salo.

Roof lukuina

Myydyt asunnot

5500+

Asiakastyytyväisyys

95%

NPS

79

Roofilaisia

91

Vuodet

7

Päivä 1: Myynnin aloitus

Myynti-ilmoitus julkaistaan tiettynä ja tarkkana viikon päivänä, jotta tutkimusten mukaan saadaan eniten yhteydenottoja potentiaalisilta ostajilta, saadaan parhaiten näkyvyyttä ja ilmoituksessa on vähiten kilpailua muihin asuntoihin nähden.

Valtaosa

Myyntitoimeksiannoistamme päättyy kauppaan ensimmäisen viikon aikana. Moni jopa yli pyyntihinnan.

Mikäli näin ei käy, jatkamme myyntiprosessia tehostaen markkinointiamme.

Päivät 1-3: Asiakkaan valmistelut

Kolme ensimmäistä päivää ovat korkeimman kiinnostuksen aikaa. Vastaamme aktiivisesti yhteydenottoihin ja sovimme yksityisnäyttöjä sekä valmistelemme asiakkaan nopeaa ostopäätöstä varten.

Päivä 4: Yksityisnäytöt

Kiinnostuksen taso on korkeimmillaan paikan päällä. Myytävä asunto esitellään aina ensisijaisesti yksityisnäytöin. Potentiaalisilla ostajilla on mahdollisuus tutustua kohteeseen rauhassa, välittäjämme kanssa keskustellen – ostopäätös nopeutuu.

Päivät 4-5: Jälkihoito ja -kontaktointi

Näytön jälkeen olemme yhteydessä potentiaalisiin ostajiin. Varmistamme, että heillä on tarvittavat tiedot ja tuki ostopäätöksentekoa varten. Automaattinen ostotarjouksen jättäminen madaltaa kynnystä tarjoukselle.

Päivät 4-6: Tarjousneuvottelut

Tarjouksen tekeminen onnistuu helposti ja nopeasti välittäjien, näytön jälkeisten automaatioiden tai verkkosivujen kautta. Tarjoamme ostajalle tarvittavan tuen sekä mahdolliset rahoitusratkaisut prosessin nopeuttamiseksi.

Päivät 4-6: Kilpailutus

Kiinnostuneilta ostajaehdokkailta pyritään saamaan ostopäätökset ja tarjoukset samanaikaisesti, jotta saadaan ostajat keskustelemaan keskenään ja silloin myyntihinnasta keskustellaan ylöspäin (ei tarjouskauppa). Kilpailutus tehdään myyjän luvalla, ostajalle läpinäkyvästi, rehellisesti ja kaikkia osapuolia kunnioittaen sekä hyvää välitystapaa noudattaen.

Päivät 6-7: Kauppa

Kauppa pyritään vahvistamaan ensimmäisen viikon aikana, jolloin kiinnostus on korkeimmillaan. Tehokas myyntiprosessi on sekä myyjän että ostajan etu.

Liikevaihto ja henkilöstö

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Valmis uuteen haasteeseen?

Etsimme aina uusia välittäjiä, mutta myös toimistomme ja tukitiimimme kaipaavat lisävoimia matkallamme Suomen isoimmaksi ja vetovoimaisimmaksi välitysliikkeeksi. Katso alta avoimet paikat ja hae mukaan.

Lue lisää