Hyvää fiilistä kehittäen – Roof työpaikkana

Hyvää fiilistä kehittäen – Roof työpaikkana

Roof LKV jatkaa kasvuaan. Olemme jo 82 hengen kunnianhimoinen joukko, kun vuodessa tiimimme on kasvanut yli 30 uudella välittäjällä ja 9 toimistopuolen tekijällä. Samalla kun luomme Suomen vetovoimaisinta kiinteistönvälitystä, pyrimme myös kehittämään alan yhteisöllisimmän työpaikan. Tässä vahvistuksenamme toimii organisaation kehittämisen konsultti Mirella Keto.

Uuden ajan kiinteistönvälitystä ja työpaikkakulttuuria 

Olemme työskennelleet Mirellan kanssa jo Roofin alkutaipaleelta asti mm. työntekijäkokemukseen liittyvien workshop tapahtumien muodossa. Vuonna 2022 yhteistyömme on syventynyt hänen alkaessa tukemaan Roofilaisia myös yksilöllisemmin työelämän haasteissa ja yhdessä kehitämme Roofin työntekijäkokemusta hyvinvoinnin ja kulttuurin näkökulmista. 

Taustallaan pitkä kokemus HR:n parista, Mirella työskenteli henkilöstötehtävissä eri organisaatioissa. Urallaan hän työskenteli opetuksesta ja tutkimuksesta finanssialalle ja pelimaailmaan, kehittäen hänelle vahvan osaamisen työelämän johtamisen, kulttuurin ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämisestä. Vuosien ajan yksityisyrittäjyys houkutteli ja lopulta Mirella päätti tehdä loikan tuntemattomaan. Nyt jos koskaan asenteella hän perusti konsultointiyrityksensä, jossa hän tukee tiimejä ja yksilöitä valjastamaan täyden potentiaalinsa.

Tiimihenki kasvun tukena 

Satsaus yhteisöllisyyteen on alusta asti ollut merkittävä osa Roofin toimintaa, ja nykymaailmassa digi- ja etätapaamisten yleistyessä kollegayhteisön merkitys korostuu. “Merkittävänä osana Roofin tarinaa on aina ollut hyvä fiilis sekä auttavainen ilmapiiri, jossa isossa roolissa on yrityksen johdon aito halu tehdä Roofista myös kiinteistönvälitysalan paras työpaikka” toteaa Mirella.

Roofilla haluamme selvittää mitä työntekijämme arvostavat ja missä meillä on vielä tekemistä, jotta voimme kehittää alan paran työntekijäkokemuksen. Tämän vuoksi vuoden 2022 vaihteessa pilotoimme valmennuksellisia keskustelutuokioita joihin Roofilaiset voivat sopia tapaamisen Mirellan kanssa. Luottamuksellisissa tapaamisissa käydään läpi ajankohtaisia tunnelmia, ja nämä kahdenkeskeiset juttutuokiot yhdessä ryhmäkeskustelujen kanssa antavat Roofilaisille tukea arkeen ja työhön. Keskustelut saivat erinomaisen vastaanoton, ja pilottihanke sai jatkoa keväällä.

Aikaa varataan myös rentoutumiselle. Roofilla vahvistamme yhteishenkeä virkistyspäivien ja workshop-tapahtumien muodossa tasaisin väliajoin, joiden kautta Roofilaiset ovat päässeet mm. joogaamaan ja golfaamaan yhdessä. Tiimihenkeä nostattaa myös kvartaalittainen bonusjärjestelmämme: Pooli, jossa jaamme iloa yhteisistä onnistumisista bonuksien muodossa. 

”Johdon aito kiinnostus ihmisten kuunteluun ja tekemisen kehittämiseen on ensiarvoisen tärkeää, kun rakennetaan kestävää organisaatiokulttuuria.”

Mirella Keto

Arjen tasapainoa ja work-life balanssia

Keskusteluissaan Roofilaisten kanssa Mirella huomioi hyvinvoinnin kokonaisuuden, sillä arki vaikuttaa työssä jaksamiseen – ja myös toisinpäin. 

”Hyvinvoinnista huolehtiminen on avain onnistumiseen ja tasapainoiseen elämään. On todella tärkeää pysähtyä säännöllisin väliajoin tunnustelemaan, miltä tuntuu ja miten menee, jotta voi tehdä korjausliikkeitä ajoissa” kertoo Mirella. 

Hyvinvoinnin tuntemusta lisäämällä luomme jokaiselle Roofilaiselle perustan niin työssä kuin myös arjessa loistamiseen. Tiedon lisäämiseksi olemme myös vuodesta 2020 alkaen lahjoittaneet tiimiläisillemme Oura-älysormukset, joiden avulla he voivat pysyä paremmin perillä omasta hyvinvoinnistaan.

”On hienoa nähdä, miten Roof on johdosta asti sitoutunut, ja kuinka kaikki panostavat yhteishengen kehittämiseen.”

Mirella Keto

Tuloksellista tyytyväisyyttä

Jatkuva panostuksemme työhyvinvointiin näkyy myös tuloksissa. Tyytyväiset työntekijät välittävät hyvää fiilistä, seurauksena korkeat lukemat asiakastyytyväisyydessä. Runsaalla 95 % asiakastyytyväisyydellämme näemme, että lämmin ja rohkea uuden ajan toimintamallimme todella välittyy. 

Missionamme on välittäjiemme menestys ja hyvät tulokset takaavat myös välittäjiemme tyytyväisyyden. Roofilla on kiinteistönvälitysalan kilpailukykyisin palkkiomalli, jossa jokaisesta kaupasta jää enemmän käteen. Ei siis väliä oletko juuri aloittelemassa alalla tai jo kokeneempi kiinteistönvälittäjä – me tarjoamme sinulle sopivan mallin ja luomme kaikissa uransa vaiheissa oleville välittäjille erinomaiset mahdollisuudet alalla loistamiseen. 

Matka kohti parempaa työelämän tasapainoa rakentuu myös työkuorman jakamisella. Kiinteistönvälitystyö on usein itsenäistä, ja kohteiden välillä matkustaminen takaa monta tien päällä vietettyä tuntia sekä iltoja paperitöiden parissa. Kukaan ei pääse huipulle yksin, joten osana hyvinvoinnin kokonaisuutta tarjoamme kattavia tukipalveluja välittäjillemme. Näin he voivat keskittyä olennaiseen ja siirtää hallinnon sekä markkinoinnin osa-alueita ammattitaitoiselle tukitiimillemme.

Modernin kiinteistönvälityksen visioomme kuuluu moderni työpaikka. Tiimimme yhä kasvaessa, keskitymme aina kehittymään ja olemaan alan uraauurtava tekijä.

Oletko sinä seuraava Roofilainen?


Edellinen

Menestys Roofilla – työkalut taloudelliseen onnistumiseen

Missionamme on luoda taloudellista menestystä kiinteistönvälittäjillemme. Luomme parasta arvoa jo nyt, mutta sen lisäksi luomme…

Seuraava

Määritä asuntosi arvo

Kuinka määrittää asuntosi arvo, jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen asuntomarkkinoilla? Roof LKV:n perustajajäsen Niko Koivisto…