Menestys Roofilla – työkalut taloudelliseen onnistumiseen

Menestys Roofilla – työkalut taloudelliseen onnistumiseen

Missionamme on luoda taloudellista menestystä kiinteistönvälittäjillemme. Luomme parasta arvoa jo nyt, mutta sen lisäksi luomme hyvää fiilistä ja vahvistamme aitoa onnistumisen iloa reilulla ja kilpailukykyisellä palkkiomallilla, vetovoimaisella brändillä ja huippuunsa hiotulla myyntikonseptilla. Lisäksi uniikki bonusjärjestelmämme: Roof pooli, kääntää tiimin osaamisen yksilön voimaksi.

Alan paras palkkiomalli

Palkkiomallimme on kiinteistönvälitysalalla omaa luokkaansa ja olemme syystä toimialan halutuin työpaikka. Kilpailukykyisen palkkiomallin avulla välittäjillemme jää jokaisesta myynnistä enemmän käteen – emmekä koskaan veloita toimistomaksua.

Kanssamme valitset itsellesi sopivimman palkkiomallin, joko yrittäjänä Roofin tähtivälittäjänä tai työntekijänä porrastetussa palkkiomallissa. Yrittäjämalli on nimensä mukainen, eli välittäjä toimii itsenäisenä yrittäjänä, kun taas työntekijämallissa välittäjä työskentelee Roof LKV:n työntekijänä.

100 % palkkiomalli vai malli ilman toimisto-/ pöytämaksua?

Roofin tähtivälittäjänä saat välityspalkkiot 100 %:sti yrityksellesi – kyllä, tämä on totta.

100 % välityspalkkiot eivät ole kiinni vuosimyynneistäsi vaan voimassa heti aloittaessasi Roofilla.

Porrastetussa palkkiomallissa palkkio osuutesi kasvaa vuosimyyntien myötä, eikä sinun tarvitse huolehtia toimisto-/ pöytämaksusta. Vuosimyyntisi ylittäessä 150k, saat myös tällä palkkiomallilla 100 % välityspalkkiot itsellesi.

”Palkkiomallit ovat muodostuneet perustajajäsenten omien kokemuksien kautta sekä välittäjien toiveet huomioiden.” kertoo Roofin perustajajäsen Niko Koivisto.

Roofin matkassa alusta asti mukana olleena, hän tietää palkkiomallin merkityksen työilmapiiriin ja motivaatioon – siksi asetamme samat pelisäännöt kaikille. 

Bonusjärjestelmä, josta hyötyy koko tiimi

Kvartaalittainen bonusjärjestelmämme: Roof pooli, kannustaa toinen toistaan loistavimpiin tuloksiin ja vahvistaa Roofilaisten yhteishenkeä. Uniikki idea sai alkunsa jo Roof LKV:n alkutaipaleella vuonna 2017 perustajajäsentemme Niko Koiviston ja Roni Porokaran joukkueurheilutaustasta inspiroituneena. Toteutusta hiottiin muutaman vuoden ajan ja vuonna 2019 pooli lanseerattiin, lopputuloksena hiottu järjestelmä, joka toimii yrityksen ja sen työntekijöiden hyväksi.

Idea on varsin yksinkertainen: Roof asettaa myynnillisen rajan, jonka yli välittäjiemme ja tukipalvelujemme on päästävä, jotta pooli aukeaa ja bonukset vapautuvat. Pooli kasvaa nopeaa tahtia, sillä välittäjien toteutuneista kaupoista siirtyy prosenttiosuus Roofille, josta 10 % lisätään pooliin.

Roofilaiset kerryttävät kauppojensa kautta henkilökohtaista bonusta ja tienaavat työpanoksensa mukaan. Myyntirajan ylittyessä lisätienestit vapautuvat, joten tiimi tukee toinen toistaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Vuosina 2020–2021 pooli onkin jo avautunut 4 kertaa. 

Tiivistettynä: mitä enemmän myyntiä – sitä enemmän bonusta!

”Tiedämme, että huipulle ei kukaan pääse yksin ja siksi kannustava tiimimme luo jokaiselle välittäjälle täydet mahdollisuudet alalla loistamiseen ja kasvamiseen, riippumatta siitä, missä uran vaiheessa on.” – Niko Koivisto

Yhteisöllisyys yksilölajissa

Roofilla käännämme tiimin osaamisen ja tuen yksilön voimaksi, kun kollegat puhaltavat yhteen hiileen myyntimenestyksen lisäämiseksi sekä poolin avaamiseksi. Inhimillinen ja rehti hyvän palvelun toimintamallimme täydentyy tehokkailla tukipalveluilla, tuloksekkaalla markkinoinnilla ja vetovoimaisella brändillä. Näin luotsaamme uutta ja modernia kiinteistönvälitysalaa sekä kasvatamme markkinaosuuttamme vuosi vuodelta.

Valmis uuteen haasteeseen?

Etsimme aina uusia välittäjiä, mutta myös toimistomme ja tukitiimimme kaipaavat lisävoimia matkallamme Suomen isoimmaksi ja vetovoimaisimmaksi välitysliikkeeksi. Katso alta avoimet paikat ja hae mukaan.

Ota yhteyttä

Edellinen

Me­rel­li­nen ja tun­nel­mal­li­nen Ka­ta­ja­nok­ka

Katajanokka, tai tuttavallisemmin Skatta, on kaupunginosa Helsingin kantakaupungin itärannalla. Tunnelmallinen, noin 4500 asukkaan asuinalue on…

Seuraava

Hyvää fiilistä kehittäen – Roof työpaikkana

Roof LKV jatkaa kasvuaan. Olemme jo 82 hengen kunnianhimoinen joukko, kun vuodessa tiimimme on kasvanut…