Mitä huomioida kesämökin ostossa?

Mitä huomioida kesämökin ostossa?

Kesä on vihdoin täällä, ja se tarkoittaa myös mökkeilyn kulta-aikaa. Kesämökin hankinta on monelle unelmien täyttymys, joka tarjoaa rentouttavia hetkiä ja rauhaa luonnon helmassa. Mökkikauppa vilkastuu kesän tullen, kun ihmiset etsivät täydellistä paikkaa lomien viettoon.

Mitä tulisi huomioida, kun kesämökin tai vapaa-ajan asunnon ostaminen on ajankohtaista? Lue Roofin vinkit kesäkodin ostoon!

Kaikki lähtee liikkeelle toiveiden kartoittamisesta

Kun etsit kesämökkiä, on tärkeää määrittää omat tarpeesi ja toiveesi. Harkittujen kriteerien avulla voit suodattaa tarjolla olevista loma-asunnoista juuri sinulle sopivat vaihtoehdot.

Tee-se-itse unelmat toteen?

Haluatko itse rakentaa ja remontoida, vai etsitkö muuttovalmista mökkiä? Tämä nousee keskeiseksi seikaksi mökin ostossa, sillä rakennusten kunto vaikuttaa päätökseen.

Rakennusten ja remonttien historiaan on tärkeä perehtyä, ja tässä vaiheessa ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä on korvaamaton apu.

Kaikki perustuksista katon kuntoon tulee selvittää, jotta sinulla on ostajana tarvittava tieto mahdollisista korjaustarpeista.

Mökkikaupoilla kokenut välittäjä kiinnittää huomiota rakennusten kuntoon ja yksityiskohtiin, ja toteuttaa kiinteistökaupat turvallisesti. 

Toivottavasti löydät unelmiesi kesämökin näiden vinkkien avulla!

Kiinteistönvälittäjämme auttavat sinua asunnon ostossa ja myynnissä, myös mökkikaupoilla.

Tutustu välittäjiimme 

Artikkelin kuvat: Misa Kannos, Kannos Creatives Oy & Unsplash


Edellinen

Mistä asunnon hinta koostuu?

Yksi tärkeimmistä seikoista huoneiston tai kiinteistön myyntiprosessin aloittamisessa on hinnan määrittäminen. Oikein määritelty myyntihinta on…

Seuraava

Roof LKV puolivuosikatsaus H1/2023: konserni vakaalla pohjalla kannattavuuden kasvaessa

Tänä vuonna asuntomarkkinat ovat ottaneet osumaa korkojen noustessa, asuntojen reaaliarvojen kääntyessä laskuun ja korkean inflaation…