Mikä on hiljainen asuntokauppa?

Mikä on hiljainen asuntokauppa?

Hiljaisen asuntokaupan avulla asunnon osto tai myynti toteutuu yksityisemmin. Laajojen verkostojemme avulla löydämme ostajat kohteille nopeasti, ja voit myös löytää hiljaisten kohteiden valikoimastamme toiveidesi mukaisen kodin tai sijoitusasunnon.

Lue lisää ja tutustu hiljaiseen asuntomarkkinaan!

Mikä on hiljainen kohde?

Hiljaiset kohteet ovat asuntoja, jotka eivät ole julkisessa myynnissä. 

Kohteet erottuvat muusta asuntokaupasta siten, että asunnot ja kiinteistöt eivät tule näkyviin julkisille markkinoille, kuten verkon asuntokaupan portaaleihin tai välitysliikkeiden sivuille välttämättä lainkaan. Hiljaisilla asuntomarkkinoilla voit toimia sekä myyjän että ostajan asemassa, joten voit löytää laajasta valikoimastamme toiveidesi mukaisen kodin tai voit vaivattomasti tarjota omia kohteitasi myyntiin kauttamme.

Hiljaisilla markkinoilla myyjät ja ostajat kohtaavat verkostojemme avulla. Hiljaisessa asuntokaupassa osto tai myynti etenee turvallisesti välittäjiemme kautta ja saat kaiken hyödyn ammattilaisten kontakteista. 

Yhteistyömme eri instituutioiden, säätiöiden, rakennusliikkeiden, eläkeyhtiöiden ja kiinteistösijoittajien kanssa takaa sen, että saamme säännöllisesti tietoon kohteita, jotka ovat hiljaisessa myynnissä. 

Miksi valita hiljainen asuntokauppa asunnon myyntiin?

Hiljainen asuntokauppa tarjoaa muun muassa seuraavat edut asunnon myyntiin:

Miksi ostaa asunto hiljaisen asuntomarkkinan kautta?

Voit löytää juuri etsimäsi asunnon vaivattomasti, kun hyödynnät hiljaisen asuntokaupan voimaa. Juuri sen oikean kohteen löytäminen voi olla pitkä prosessi, joten helpotamme etsintää yhdistämällä ostajat ja myyjät.

Asuntokaupoilla hyödyt hiljaisesta markkinasta, jos sinulla on:

Kiinnostuitko hiljaisesta asuntokaupasta? Ota meihin yhteyttä!


Edellinen

Ensiasunnon ostajalle – miten asuntokauppa etenee?

Oman ensimmäisen asunnon ostaminen on jännittävä kokemus ja sen todella huomaa, kun juuri se oikea…

Seuraava

Asumisen uutiset – uudiskohde vastauksena asumistoiveisiin

Uudet tuulet puhaltavat asumisen rintamalla ja uudiskohteita rakennetaan yhä enemmän ympäri Suomen. Mitä uudiskohteet tarjoavat…