Vahva kasvu jatkuu

Vahva kasvu jatkuu

Vuonna 2017 perustettu kiinteistönvälitystoimisto ROOF on jatkanut vauhdikasta kasvuaan. Moderni ja raikas lähestymistapa kiinteistönvälitykseen on vedonnut niin asiakkaisiin kuin välittäjiin, ja viime vuonna yritys vahvistui jälleen viidellätoista ammattilaisella. Liikevaihto kasvoi 65 % verrattuna viime vuoteen, nousten 2,1 miljoonasta eurosta 3,47 miljoonaan euroon. Tulos kasvoi viime vuoteen verrattuna 127 %.  Kunnianhimo,…

Vuonna 2017 perustettu kiinteistönvälitystoimisto ROOF on jatkanut vauhdikasta kasvuaan. Moderni ja raikas lähestymistapa kiinteistönvälitykseen on vedonnut niin asiakkaisiin kuin välittäjiin, ja viime vuonna yritys vahvistui jälleen viidellätoista ammattilaisella. Liikevaihto kasvoi 65 % verrattuna viime vuoteen, nousten 2,1 miljoonasta eurosta 3,47 miljoonaan euroon. Tulos kasvoi viime vuoteen verrattuna 127 %. 

Kunnianhimo, yhteinen arvopohja ja halu uudistaa kiinteistönvälitysalaa

ROOF sai alkunsa perustajiensa visiosta kehittää ja inhimillistää kiinteistönvälitysalaa, sekä halusta tarjota välittäjilleen optimaalisimmat tukipalvelut ja työkalut. Alan parhaisiin lukeutuva poikkeuksellinen sadan prosentin palkkiomalli on edesauttanut välitystoimiston kunnianhimoisia myyjiä maksimoimaan myyntituloksensa.

Keskimääräinen myynti nousi noin 70 % vuodesta 2019. Myös kauppamäärät kasvoivat vuodesta 2019 vuoteen 2020 noin 58 %.

’’On ollut ilo seurata, miten välittäjät ovat entistä paremmin omaksuneet Roofin konseptin ja oppineet hyödyntämään sen tukipalveluita oman aikansa hallintaan ja tuloksen tekemiseen. Keskimääräisestä myynnistä näkee, että välittäjät keskittyvät paremmin itse asuntojen myymiseen, eivätkä kaikkeen muuhun ylimääräiseen.’’ kertoo Niko Koivisto, Roofin myyntijohtaja.

Palvelukonsepti vailla vertaa

Roofin lanseeraama erityinen palvelukonsepti tuo kiinteistönvälityksen markkinoille ammattitaitoiset välittäjät sekä modernit ja ainutlaatuiset työkalut. Moniulotteiseen tarjontaan sisältyy muun muassa asuntojen stailaus ja kalustus, ammattilaisten tuottamat valokuvat, videot ja 3D-virtuaalit sekä monipuoliset ja tehokkaat markkinoinnin automaatiot. Välittäjillä on myös käytössään heidän henkilöbrändinsä hoitoon erikoistuva henkilö, jolla taataan asunnoille maksimaalinen näkyvyys myös useassa eri sosiaalisen median kanavassa.

’’Kalustettu asunto on aina parempi kuin kalustamaton, koska se on visuaalisesti näyttävämpi ja auttaa asiakasta hahmottamaan asunnon mittasuhteita kuvissa, mutta mikä tärkeämpää myös asuntonäytöillä paikan päällä. Tarjoamme myös vuokraukseen menevien asuntojen stailausta ja kalustusta, mikä lisää lähes poikkeuksetta yhteydenottoja.’’ Roni Porokara, ROOF hallituksen puheenjohtaja 

Roofin kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin kuuluu aina asiakkaan yksilöllinen huomioiminen tämän tarpeidensa mukaisesti – tarvitsee tämä asiantuntevaa apua asunnon myynnin, ostamisen, vuokraamisen tai asuntosijoittamisen saralla.

Kattavat tukipalvelut tuottavat tulosta

Yrityksen kehittämät henkilöbrändäys-, bookkaus- ja assistenttipalvelut mahdollistavat välittäjien keskittymisen juuri siihen minkä parhaiten osaavat – itse myyntiin. Jokaisella välittäjällä juoksee myös taustalla automaatiot hankintakäynneiltä ja asuntonäytöiltä, jotka tekevät vaivattomasti ja säännöllisesti välittäjälle hankintatyötä taustalla 24/7. Vuoden 2021 alussa lanseerattu uusi henkilöbrändäys-palvelu antaa lisäksi välittäjille mahdollisuuden ulkoistaa sisällöntuottamisen heidän sosiaalisen median kanaviinsa.

”Emme halua hukata yhtäkään potentiaalista asunnon myyjää.” Toteaa Roni.

Bookkauspalvelu työllistää kaksi työntekijää täyspäiväisesti ja vuonna 2020 se tuotti välittäjille noin 1200 hankintakäyntiä suoraan kalenteriin. Kasvua vuoteen 2019 verrattuna oli noin 66 %. Bookkauksen lisäksi tehokas liidigenerointi on tuottanut tulosta 450 myyntidiilin muodossa, ja pelkästään kotisivujen kautta saadut liidit ovat kasvaneet 168 % vuodesta 2019.

Work-life balance

Roofilla panostetaan jatkuvasti työhyvinvoinnin kehittämiseen, joka heijastuu työntekijöiden parempaan jaksamiseen ja tuloksiin. Kattavat tukipalvelut mahdollistavat myös paremman tasapainon luomiseen työelämän ja vapaa-ajan välille, sillä ne keventävät välittäjien omaa työsarkaa esimerkiksi asiakkaiden hankinnan saralla.

’’Me Roofilla uskomme vahvasti siihen, että hyvinvointi työn ulkopuolella ja työnteossa kulkevat käsikädessä. Panostamme helppouteen ja vaivattomuuteen työnteossa ja samalla kannustamme myös siitä irtautumiseen ja itseensä panostamiseen. Jokaiselle Roofilaiselle hankittiin viime vuonna Oura sormukset helpottamaan oman jaksamisen seuraamista.’’

Roni Porokara

Turvallista välitystä ja vuokrausta

Jotta asunnosta saadaan turvallinen sijoituskohde, on luotettavan vuokralaisen löytäminen välttämättömyys. Yrityksen kattava vuokravälityspalvelu sisältää ammattilaisen stailaaman ja kuvaaman asunnon laadukkaalla markkinoinnilla, joka lisää kohteiden näkyvyyttä ja kiinnostavuutta. Lisäksi vuokravälityspalvelun tarjoama vuokratakaus ja vuokravälityksen takaus edesauttaa sujuvan ja turvallisen vuokrasuhteen luomisen.

Sijoitusasuntojen hallinnointipalvelu taas tarjoaa asiakkaille vaivatonta asuntosijoittamista. ROOF hoitaa kaiken asunnon vuokrauksesta lähtien ja hoitaa tarvittavan yhteydenpidon vuokralaisen kanssa.

Viime vuonna koronaviruksesta johtuneisiin poikkeuksellisiin aikoihin reagoitiin myös nopeasti Roofilla, ja digitaalisia palveluita laajennettiin muun muassa tarjoamalla mahdollisuus etäarviokäynteihin. Paikan päällä tapahtuviin näyttöihin osallistumiseen edellytettiin maskien käyttöä ja tarkkaa hygieniasta huolehtimista, niin välittäjien kuin asiakkaiden terveyden turvaamiseksi.

Uutena aluevaltauksena tontit ja rakennuttajapalvelut

Yritys laajensi viime vuonna palveluitaan myös tonttien ja vanhojen kiinteistöjen myyntiin. Sopivan myyntihinnan selvittäminen edellyttää tarkkaa tilastojen sekä markkinoiden seuraamista, joten helpoin tapa muuttaa rakentamiseen soveltuva tontti rahaksi on tarjota sitä Roofille. Yrityksen laajan kontaktiverkoston ja yhteistyökumppanien kautta asiakas voi varmistaa itselleen helpot ja nopeat kaupat.

Uuden rakennuttajapalvelun tavoitteena on saada yhteistyössä asiakkaan kanssa jokainen projekti onnistuneesti päätökseen. Roofilta löytyy useita erilaisia tontteja ja tarvittaessa pystytään myös etsimään jokaiselle asiakkaalle juuri sopiva tontti aina pientalotonteista, kerrostalotontteihin ja kaavoittamattomiin maa-alueisiin.

Teksti: Mikaela Laukamo, ROOF, copywriter.


Edellinen

Minustako flippaaja?

Mitä on flippaus? Avaimet onnistuneeseen osta, remontoi ja myy – strategiaan. Flippaaminen on yksi yleistynyt…

Seuraava

Elävä ja boheemi Kallio

Urbaani Kallio, jota noin 29 000 helsinkiläistä kutsuu kodikseen, hurmaa boheemilla ja rosoisella tyylillään. Entisaikojen…