Tontti

vuokrattu

Kerros

1/ 2

Nyt vapautumassa moderni siirtolapuutarhamökki ’Villa Orvokki’ Nekalan siirtolapuutarhalla. Tämä vuonna 2022 valmistunut mökki on alueen uusin ja myydään kalustettuna. Mökkiin on käytetty omakotitalon standardit täyttäviä rakennusmateriaaleja ja se on käytettävissä ympäri vuoden. Mökin alakerta on kooltaan 24,5 m2 ja lisäksi mökissä on 19m2 kokoinen yläkerta. Mökkiin on tehty sekä vesijohdot että viemäröinnit ja mökistä löytyy sisävessa. Mökissä on mm. ilmalämpöpumppu, Cinderella Comfort WC, Yale Doorman -älylukko, Hue -valaistukset ja valvontakamerat. Tämä aurinkoinen palsta sijaitsee alueen kulmatontilla, jossa on vain yksi rajanaapuri. Tontti on yksi Nekalan siirtolapuutarhan isoimmista, kooltaan lähes 500 neliötä.

Puutarhassa on mm. 3 omenapuuta (yksi on 1940-luvulta ja kaksi 1980-luvulta), syreeni, alppiruusuja, kaksi riippupajua, mongolian vaahtera ja magnolia pensas. Lisäksi yhdellä sivulla on aroniapensaita. Palsta on täysin aidoitettu.

Villa Orvokkia voi käyttää myös esim. ympärivuotisena etätoimistona.

Siirtolapuutarhaa koskee erityiset säännöt, tutustuthan näihin ennen kuin tutustut itse kohteeseen. Näitä ovat esimerkiksi, että viljelijäksi hyväksytään vain tamperelainen, ja kotipaikka tarkistetaan kaupanteon yhteydessä.

Lisätietoja säännöistä löydät täältä: https://nekala.siirtolapuutarhaliitto.fi/myynnissa/ostajan-opas/

Hintatiedot

Velaton hinta

105 000 €

4286 €/m2

Myyntihinta 105 000 €

Muut kustannukset Yhdistyksen liittymismaksu maksetaan kerran mökkikaupan yhteydessä. Lisäksi peritään vuosittainen yhteisömaksu ja sähkömaksu käytön mukaan.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

837-126-9908-00

Tontin pinta-ala

500m2

Tontin omistus

vuokrattu

Tontin Vuokranantaja

Tampereen kaupunki

Rakennusoikeus, m2

Tontille voi rakentaa vielä kaksi lisärakennusta, esim. grillikatos, leikkimökki, pergola tai varasto.

Kaava, m2

Tampereen kaupunki/rakennusvalvonta.

Sijainti

Orvokkitie 21
33800, Nekala, Tampere

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.