Yhtiövastike

319,95 €

Tontti

oma

Kerros

1/ 8

Hissi

On

Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kolmioon Leppävaarassa! Tämä viehättävä koti tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta, käytännöllisyyttä ja rauhallista asumista hyvällä alueella. Valoisa ja tilava olohuone yhdistyy sulavasti keittiöön, luoden kodin keskipisteen, jossa on runsaasti tilaa rentoutumiseen ja yhdessäoloon. Keittiössä on hyvin säilytys- ja työskentelytilaa, ja sen yhteyteen mahtuu mukavasti ruokailuryhmä, mikä tekee siitä täydellisen paikan niin arjen askareille kuin ruoanlaitollekin.

Kaksi makuuhuonetta tarjoavat oman rauhallisen tilansa, ja niiden yhteydessä olevat kaapistot varmistavat riittävän säilytystilan. Kylpyhuone on tilava ja siellä voit nauttia omasta saunasta rentouttavien hetkien viettämiseen. Lasitettu parveke kutsuu nauttimaan ulkoilmasta ja maisemista keväästä pitkälle syksyyn, ja huoneistolla on vain yksi seinänaapuri, mikä lisää yksityisyyden tunnetta.

Tämä koti on suunniteltu huomioimaan kaikkien asukkaiden tarpeet, sillä se sopii erinomaisesti sekä lapsiperheille että liikuntarajoitteisille. Huoneisto on täysin esteetön, ja rappuun pääsee helposti myös rampin avulla lastenvaunuilla, rollaattorilla tai pyörätuolilla.

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla päättyvän tien varrella, mikä takaa rauhallisen asumisympäristön ja vähäisen liikenteen. Yhtiössä on monia käytännöllisiä tiloja, kuten ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kuivaushuone ja huoneistokohtaiset säilytyskomerot, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja mukavaa.

Leppävaarassa asut kaikkien kaupunkielämään kuuluvien palveluiden lähellä. Kauppakeskus Sello tarjoaa monipuoliset ostos- ja palvelumahdollisuudet n. 100 metrin päässä, ja hyvät liikenneyhteydet busseilla, junilla ja pikaratikalla tekevät liikkumisesta vaivatonta. Lisäksi alueella on runsaasti ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia, joten aktiivisen elämäntavan ystävät löytävät varmasti mieleistä tekemistä.

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kotiin ja löytämään uusi ihana koti Leppävaarasta!

Pohjakuva

74 m2

3h+k+s (yhtiöjärjestyksen mukaan 3H+K+S)


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

365 000 €

4966 €/m2

Myyntihinta 365 000 €

Yhtiövastike 319,95 €

Hoitovastike 316,05 €

Vesimaksu 21 €/hlö/kk

Tehdyt korjaukset ja remontit

As Oy Espoon Aksentti, Selvitys suorit etuista huomattavista kunnossapito ja muutostöistä sekä niiden tekoajankohdat 2023 Vesikaton kuntokartoitus 2022 Opaste ja turvavalojen uusinta 2022 Hissipuhelimien uusinta GSM pohjaisiksi 2022 Ilmastointikanavien puhdistus ja säätö 2021 Autohallin kulunvalvonta uudistus 2021 A ja C hissin nostokoneistot 2021 Sähköautolataus 2020 Räystäspeltien parannus 2020 Autohallin valvontalaitteiston päivitys 2020 Kiinteistö automaatio uusinta 2019 10v tarkastukset 2018 Autohallin palotarkastuksen vaatimat korjaukset 2017-18 Autohallin valaistuksen päivittäminen LED -valoiksi 2017 Ilmastointikanavien puhdistus ja säätö autohallin osalta 2016 Autohallin valvontakameroiden täydennys/uusinta 2014 Porraskäytävien maalaus lähinnä katutason osuudelta 2011 Autohalliin valvontakamerat 2011 Autohallin oven avaus muutettiin koodiavauksesta etälukijaksi


Tulevat korjaukset ja remontit

Kunnossapitotarpeet vuosille 2023–2027 Ulkoseinäelementtien kartoitus 2024 Ulkoseinäelementtien saumat 2025 Huoltoyhtiö pitää yllä huoltokirjaa ja päivittää sitä sopimuksen mukaan. Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista. Kunnossapitotarveselvityksen määritelmä Asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 3 §:n 2 kohdan mukaan asunto-osakeyhtiön hallituksen on esitettävä kerran vuodessa varsinaisessa yhtiökokouksessa kirjallinen selvitys tarpeesta sellaiseen yhtiön rakennusten ja kiinteistöjen kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavan viiden vuoden aikana, joka vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 3 § 3 kohdan mukaan asunto-osakeyhtiön hallituksen on esitettävä kerran vuodessa varsinaisessa yhtiökokouksessa kirjallinen selvitys yhtiössä suoritetuista huomattavista kunnossapito- ja muutostöistä ja niiden tekoajankohdat. Kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Tämä ei ole korjausohjelmaesitys. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Tämän selvityksen laadinnassa on käytetty seuraavia asiakirjoja, raportteja, tiedostoja ja dokumentteja: Huoltokirja Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2009.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Aksentti

Isännöitsijän yhteystiedot

Taloasema/HMJ isännöinti Oy Sinimäentie 10 C 5 krs, 02630 Espoo Harri Järvinen puh. 045 213 8044 harri.jarvinen@taloasema.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

2kpl lastenvaunuvarastoa, 3 kpl huoneistokohtaisia varastoja, ulkovälinevarastot, kuivaushuone, irtaimistovarastot, jätehuone, talovarasto, tekniset tilat Tietoliikennejärjestelmä: Elisa/ Kuitu Antennijärjestelmä: Kaapeli TV Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen LTO

Energialuokka

D2018

Tontin pinta-ala

4483m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Rummunlyöjänkatu 11
02600, Leppävaara, Espoo

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.