Yhtiövastike

413,10 €

Tontti

oma

Kerros

3/ 20

Hissi

On

Huippusijainti Espoon Leppävaaran tornista!

Tämä kolmio on suunniteltu ajatuksella toimivasta tilankäytöstä ja modernista elämäntyylistä. Kodin sydän on yhdistetyssä keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen kokonaisuudessa, josta on pääsy lasitetulle parvekkeelle. Keittiö on tyylikäs ja toimiva, ja siinä on laadukkaat kodinkoneet sekä tyylikkäät työtasot. Tilavan olohuoneen ja keittiön yhdistelmä luo viihtyisän ja avoimen oleskelutilan, jossa voit viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa tai rentoutua nauttien kauniista maisemista huoneiston lasitetulla parvekkeella.

Yhtiö on valmistunut vuonna 2010. Siten yhtiön kunnossapito- ja korjaustoimet ovat lähinnä erilaisia kiinteistön ylläpitoon liittyviä huolto- ja korjaustoimia seuraavan viiden vuoden aikana.

• Hyvin varusteltu yhtiö mm. kuivaushuone, sauna, kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörätuolivarasto, huoneistokohtaiset varastot
• Erinomaiset liikenneyhteydet
• Rauhallinen sijainti
• Oma tontti

Kivenheiton päässä löytyy Kauppakeskus Sello jossa on useita ravintoloita, kahviloita sekä päivittäistavarapalveluita. Ulkoilu- ja harrastemahdollisuuksia on runsaasti kuin myös liikkumismahdollisuuksia julkisilla liikennevälineillä; juna ja bussipysäkkejä löytyy useampi vain n. 100 metrin säteellä.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Stefano Ramirez / 040 674 3132 tai stefano.ramirez@roof.fi

Pohjakuva

77 m2

3h, avok, kph, las.parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k+s)


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

415 000 €

5425 €/m2

Myyntihinta 415 000 €

Yhtiövastike 413,10 €

Hoitovastike 413,10 €

Vesimaksu oma mittari

Muut kustannukset Tietoliikennevastike: 9 €/kpl/kk Vesivastike-ennakko: 19 €/hlö/kk, kulutuksen mukainen vesitasauslaskutus kerran vuodessa. Saunamaksu: 20€/kpl/kk Yhtiökokous 2023 - Yhtiökokous myönsi hallitukselle valtuudet periä kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tai jättää perimättä kaksi hoitovastiketta taloudellisen tilanteen niin salliessa. - Käsitellään ja päätetään ikkunoiden ja parvekeovien tiivisteiden vaihdosta Hallitus on pyytänyt kolme tarjousta, ehdotuksena että valitaan Vesivexin tarjous (52.443,32 euroa sis. alv), joka oli kokonaistaloudellisesti edullisin ja valtuutetaan hallitus tilamaan työ sekä toteutetaan kunnossapitokorjaus hoitovastikevaroin. Hyväksyttiin yksimielisesti hallituksen esitys.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2022

Väestösuojan kunnossapito tarkastus

2022

Huoneistojen ikkunakarmien kiinnitystä

2022

Yleisien tilojen maalausta

2022

Piha-alueen korjaus

2022

Valurinkujan Paikoitus Oy:n osakas paikoille asennettu ja otettu käyttöön sähköautojen latausmahdollisuus

2022

Käyttövesivaihtimen vaihto 3kpl

2022

Puutarhatyöt

2021

Saunaosaston kalusteiden ja lauteiden suojakäsittely

2021

2kpl käyttövedenvaihtimen uusinta

2021

Kuntosalin alakattolevyjen vaihtotyö

2020

Parvekkeiden lasien huolto

2020

Asuntokohtaisten palovaroittimien uusiminen

2019

Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja huoltotyö


Tulevat korjaukset ja remontit

Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista: 2023 Ikkunoiden ja parvekeovien tiivisteiden vaihto (päätös tehty) 2024 Paloilmoitusjärjestelmän keskuksen uusiminen 2025 Teräbetonijulkisivujen elastisten saumausten uusiminen 2026 Lämmitysverkostojen kunnon selvitys nesteanalyysein 2027 Viemäreiden runkojen ja salaojien kuntotutkimus kuvaamalla Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

As. Oy Espoon Leppävaaran Torni

Isännöitsijän yhteystiedot

Retta Services Oy, Tuomi Pekko, pekko.tuomi@retta.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörätuolivarasto, sauna, huoneistokohtaiset varastot, kuivaushuone.

Energialuokka

C2018

Tontin pinta-ala

2036m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Valurinkuja 2
02650, Leppävaara, Espoo

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.