Yhtiövastike

408,42 €

Tontti

vuokrattu

Kerros

2/ 3

TILAVA PARVEKKEELLINEN KAKSIO

Asunto sijaitsee luhtitalon toisessa kerroksessa.
Tästä kodista löytyy hyvä pohjaratkaisu, joka muokkautuu moneksi.
(Asunnon keittiön ja olohuoneen välinen seinä olisi purettavissa). 
Asunnossa on myös reilun kokoinen vaatehuone. Kylpyhuone on remontoitu yhtiön toimesta v. 2014. Keittiöremontti on tehty v. 2010.
Lasitettu parveke toimii kuin yhtenä lisähuoneen keväästä syksyyn.

Hyvin hoidettu taloyhtiö on rauhallisella alueella, kuitenkin lähellä toimivia liikenneyhteyksiä ja monipuolisia palveluita.
Yhtiöjärjestyksen mukaan: 2 h+k

LÄHIYMPÄRISTÖ:
Malminkartano tarjoaa tasapainon Helsingin sykkeen ja hyvien ulkoilumaastojen välillä.
Ympärillä on lähiluontoa, joka tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen ulkoiluun , mm. Malminkartanon kuntoportaille on n. 150 metrin matka ja Kaarelanpuistoon on n. 1 km. Kauppakeskus Ristikkoon on matkaa reilun 1 km.

LIIKENNEYHTEYDET:
Alue on erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Malminkartanon juna-asemalta pääsee kehärataa pitkin junalla keskustaan ja lentoasemalle reilussa vartissa. Malminkartanon rautatieasemalle kävelet noin kymmenessä minuutissa. Lähin bussibysäkki on reilun 300m etäisyydellä. Vihdintien, Kehä 1 ja Kehä III kautta sukkuloi myös omalla autolla sujuvasti.

// Lasitettu parveke
// Tilava kaksio, vaatehuone, asunnossa sauna
// Remontoitu kylpyhuone v. 2014 ja keittiö v. 2010
// Hyvät liikenneyhteydet

Tervetuloa tutustumaan uuteen kotiisi!

Ota yhteyttä välittäjään ja varaa näyttöaika jo tänään.

Ville Vartiainen, kiinteistönvälittäjä LKV
Kaupanvahvistaja, MBA
+358 400 433866

Roof LKV – Asuminen on tunne.

Pohjakuva

60 m2

Array


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

125 000 €

2083 €/m2

Myyntihinta 120 164 €

Velkaosuus 4 835 €

Yhtiövastike 408,42 €

Rahoitusvastike 61,42 €

Hoitovastike 347,00 €

Vesimaksu 24 €/hlö/kk

Muut kustannukset Saunan käyttökorvaus: 15 € / kk. Autopaikan vuokra, pistoke: 15 € / kk. Autopaikan vuokra, kylmä: 10 € / kk. Hallituksella valtuudet periä (tai olla perimättä) tarvittaessa talousarvion lisäksi enintään kaksi (2) ylimääräistä hoitovastiketta.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2023

Lämmönjakokeskuksen tarkastus.

2022

Salaojien kunnostaminen (toteutus): Urakan yhteydessä poistetaan kurtturuusut ja uusitaan postilaatikot. Postilaatikoiden uusinta.

2021

Salaojien kunnostaminen (toteutussuunnittelu). Luhtikäytävien päätyjen pesu: Julkisivupesu ja kasvustonpoistokäsittely. Katon korjaustoimia: Kuntotutkimuksen havaittujen puutteiden korjausta mm. tiivistyksiä, huoltomaalausta, räystäskourujen tukien uusiminen sekä parvekekatosten huoltopesu.

2020

Salaojien kuvaus ja tarkastus: Kaivojen paikannus ja esille kaivuu. Katon ja vesikourujen kuntokatselmus. Katon korjaustoimia: Kuntotutkimus raportin perusteella, akuuttien korjaustoimien tilaaminen. Parvekkeiden puusäleikköjen uusinta: Kartoitus vuonna

2019

, uusinta tarpeen mukaan

2020

.

2019

Ullakon sisäänkäynnin portti. Lämmönjakokeskuksen tarkastus: Tarkastettu ja tehty ja tarvittavat huoltotoimet, (paisunta-astian huolto).

2018

Korvausilmaventtiilien lisäys ja ilmanvaihdon tasapainotus: Asennettu Biobe VS60 84 kpl. Viemäreiden korjaus. Huippuimurin uusinta: Talon 5 huippuimurin uusinta (Fläktwoodsin stec-3 sarja,jossa sisään asennettu taajuusmuuntaja).

2016

Vesipeltien uusinta / kunnostus: Ikkunoiden vesipeltien uusiminen ja määriteltyjen ikkunoiden ulkopuolen huoltomaalaus. Viemäreiden korjaus (toteutussuunnittelu): Kuvauksen perusteella korjaustoimet niiltä osin, jotka eivät ole talojen alla.

2015

Huippuimurit: Uusitaan talojen 1 ja 3 huippuimuri (Vallox Oy:n Muh mallisarja). Viemärit: Pohjaviemäreiden, salaojien ja sadevesijärjestelmän huuhtelu sekä kuvaus. Keinujen uusinta: Uusitaan huonokuntoiset keinut lasten leikkipaikalla.

2014

Piha: Asfaltoinnin paikkakorjaukset. Piha-alueiden puiden harventaminen ja osan kaato. Märkätilojen kunnostus. Ilmanvaihto: Ilmanvaihtokanaviston puhdistus ja säätö.

2013

Märkätilojen kunnostuksen suunnittelu. Luhtikäytävien etuseinämien pesu ja maalaus. Lasten liukumäki: Hallitus hoitaa hankinnan.

2012

Aitojen maalaus: Aitojen ja katosten maalaus (7 taloa). Märkätilojen kuntokartoitus. Putkisto, KV-puolen patteriventtiilien uusinta.

2011

Elementtisaumojen uusinta ja julkisivujen kunnostus.

2010

Mattojen tomutus- ja pyykinkuivatusalueen aitojen uusiminen / kunnostus.

2009

Kattojen maalauskunnostus ja kattosiltojen uusiminen. Luhtikäytävien lattioiden karhennus. Julkisivujen ja parvekerakenteiden kuntotutkimus. Piha-alueiden puuaitojen ja pergoloiden uusiminen.

2008

Ikkunoiden ja parvekeovien ulkopuolinen kunnostusmaalaus (kaakko/lounas). Pyörävaraston kunnostusmaalaus talkootyönä. Ikkunoiden ja parvekeovien maalaustyön suunnittelu. Kattojen maalauskunnostustyön suunnittelu.

2007

Tamppaustelineet, kuivaustelineet ja keinut: Tamppaustelineiden, kuivaustelineiden ja keinujen rautarakenteiden maalaus talkootyönä. Luhtikäytävien porraskaiteiden maalaus. Ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö.

2006

Lappset Oy:n Haikaranpesä kiipeilyteline.


Tulevat korjaukset ja remontit

Kiinteistön korjausohjelman 25.08.2023 mukaan: 2023: Lämmönjakokeskuksen tarkastus ja tarvittavat huoltotoimet, mm.paisunta-astian huolto. 2024: Energiatodistus. Kaukolämpökeskuksen ja patteriventtiilien uusinta (toteutussuunnittelu): Kaukolämpökeskuksen, patteriventtiilien, termostaattien, linjasäätöventtiilien uusinta sekä lämmityksen tasapainotus. Putkiston kuntotutkimus: Tutkitaan putkiston kunto ja arvioidaan putkiremontin aikataulu tai kuntotutkimuksen uudelleen päivityksen ajankohta. Ilmanvaihto: Ilmanvaihtokanavisto puhdistus ja säätö. 2025: Kaukolämpökeskuksen, patteriventtiilien, termostaattien, linjasäätöventtiilien uusinta sekä lämmityksen tasapainotus. Ulko-ovien ja lukituksen uusinta. Viemärit: Pohja,-tontti ja pystyviemäreiden sekä sadevesijärjestelmän huuhtelu ja kuvaus sekä myös salaojien kuvaus.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Naapuripellontie 5

Isännöitsijän yhteystiedot

SKH Isännöinti Oy / Markku Kulomäki, Beckerintie 8, 00410 Helsinki, asiakaspalvelu@skh.fi, p. 09 530 8860.

Yhtiön tilat ja varustelu

Sauna, talopesula, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarastot ja mankelihuone. Kukin huoneisto on oikeutettu yhden irtaimistovaraston hallintaan. Taloyhtiössä koneellinen poistoilmanvaihto.

Energialuokka

F2013

Tontin pinta-ala

8468m2

Tontin omistus

vuokrattu

Tontin Vuokranantaja

Helsingin Kaupunki

Tontin vuokra

25025.53

Tontin vuokra-aika

2045-12-31 00:00:00.000

Sijainti

Naapuripellontie 5
00410, Malminkartano, Helsinki

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.