Kerros

2/2

Upea kaksitasoinen kaksio toimivalla pohjalla, jossa vesimaksut sisältyvät vuokraan.

Tarjous on voimassa kesäkuun aikana tehtyihin vuokrasopimuksiin, kun sopimus alkaa viimeistään 1.7.2023. Alennus olisi Ensimmäisen kuun vuokrasta -200€.

Nyt vapaa merellisestä ja luonnonläheisestä Kurttilasta keväällä 2021 valmistunut valoisa ja moderni rivitalohuoneisto. Avarasta alakerrasta löytyy keittiön ja olohuoneen lisäksi erillinen WC helpottamaan arkea ja makuuhuone sekä kylpyhuone omalla saunalla on sijoitettu yläkertaan. Asunnon pihalla on mukavuutta sykkivä terassi.

Yli 40 km pituinen rantaraitti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden liikkua ja virkistyä merellisessä ympäristössä. Lähitulevaisuudessa rantaraitti kattaa kaiken Espoon merenrannan tarjoten upeita elämyksiä: luontoa, kulttuurihistoriaa sekä ranta- ja kahvilaelämää – lähes 100 kiinnostavaa kohdetta kaikenikäisille

Täytä vuokrahakemus nettisivuiltamme www.roof.fi, niin sovitaan esittely. Hakemus ei sido kumpaakaan osapuolta.

Vuokra: 1058 €/kk + käyttökulut.

TIEDUSTELUT:

vuokraus@roofgroup.fi

I can provide services also in English

Get a roof.

www.roof.fi

Hintatiedot

Vuokra

1 058 €/kk

Vesimaksu sisältyy vuokraan

Muut kustannukset Vuokralainen vastaa taloyhtiön määrittelemästä kuukausittaisesta vesimaksusta. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen energialaitoksen kanssa. Vuokralaisen tulee ottaa huoneistoon kohdistuva laaja kotivakuutus vastuuosineen ja pidettävä se voimassa koko vuokraussuhteen keston ajan.

Tulevat korjaukset ja remontit

Talo on valmistunut keväällä 2021 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Korte

Yhtiön tilat ja varustelu

Tekninen tila, pyörätelineetn, piha, leikkialue, jätepiste ja väestön- suoja.

Energialuokka

B2018

Sijainti

Kallvikinrinne 2
02780, Saunalahti, Espoo

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.