Rakennusvuosi

1955

Yhtiövastike

159,78 €

Tontti

oma

Kerros

1/3

Valoisa yksiö huippusijainnilla Etelä-Haagassa!

Asunnosta on kauniit näkymät yhtiön vehreälle sisäpihalle ja puistoon. Näppärä pikku koti, jossa on tilava huone upotetulla vaatekaapilla ja erillinen keittiökomero sekä eteinen. Kylpyhuoneessa on kunnon suihkutila sekä paikka pesukoneelle. Lisää säilytystilaa tarjoaa huoneiston käytössä olevat kaksi kellarikomeroa.

Omalla tontilla seisova taloyhtiössä on tehty kattavasti remontteja huoltotoimenpiteitä vuosien varrella. 2000-luvulla yhtiö on mm. putkiremontoitu ja julkisivuremontoitu. Yhtiöllä on viihtyisä takapiha puistoalueen äärellä. Sijainti on samalla keskeinen, mutta rauhaisa.

Etelä-Haagassa lähelläsi ovat niin ulkoilumaastot, palvelut kuin julkinen liikenne. Kauppalanpuisto on muutaman sadan metrin päässä ja keskuspuistoon on noin kymmenen minuutin kävelymatka. Linja-auto pysäkki on kadun varressa ja Huopalahden juna-asemalle on noin 600m. Henkilöautolla pääset sujuvasti isommille väylille.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 1 h+kk.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Mira Järvinen LKV, LVV, 040 835 0271 tai mira.jarvinen@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English
Jag betjänar också på svenska.

www.mirajärvinenlkv.fi

ROOF LKV – Get a roof

www.roof.fi

Pohjakuva

26 m2

1h, kk, kph


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

177 000 €

6941 €/m2

Myyntihinta 175 038 €

Velkaosuus 1 961 €

Yhtiövastike 159,78 €

Rahoitusvastike 21,68 €

Hoitovastike 132,60 €

Vesimaksu 28 €/hlö/kk

Muut kustannukset Hallituksella valtuudet periä enintään 2 ylimääräistä hoitovastiketta. Hallituksella valtuudet kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään lainojen lyhennyksiin käytetyllä summalla sekä valtuudet tarkistaa pääomavastikeen suuruutta.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2022

Takapihan ulko-ovet uusittu.

2019

Parvekelaisen huolto, rakennustekninen ja LVIS-tekninen kuntoarvio

2018

Porrashuoneiden maalaus ja akustiikkalevyjen asennus ylimpiin kerroksiin

2016

Kellariulko-ovien kunnostus. Huoneistotarkastukset asunnoissa ja myymälätiloissa, jossa kartoitettiin mm. vesikalusteet ja viemärit kylpyhuoneissa, WC-tiloissa ja keittiöissä sekä mitattiin kylpyhuoneiden kosteus pintakosteudenosoittimella ja tarkastettiin patteriventtiilien ja termostaattien toiminta. Takapihan asfaltoinnin uusinta pohjatöineen sekä jätekatoksen lattian asfaltointi

2015

Vesimittareiden asennus myymälätiloihin. Jätekatoksen kunnostus.

2014

Asuntojen ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö sekä korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto. Parvekelasitusten asennus kaikkiin parvekkeisiin sekä ylimpien kerrosten katosrakenteiden rakentaminen.

2012

Tonttiviemärin pinnoitus noin 9 metrin matkalta kaupungin liittymään. Ikkunoiden ja parvekeovien perushuolto.

2010

Julkisivujen rappausten uusinta ja parvekkeiden peruskorjaus. Vaakavesikourujen, syöksyputkien sekä palotikkaiden, kattosiltojen ja lapetikkaiden uusinta.

2008

Vesijohtojen ja viemäreiden sekä sähkö- ja teleasennusten uusinta, kylpyhuoneiden peruskorjaus, kuivaushuoneen rakentaminen sekä koneellisen poistoilmajärjestelmä rakentaminen painovoimaisen tilalle. Saunaosaston peruskorjaus.

2007

Parvekkeiden ja rapattujen ulkoseinäpintojen kuntotutkimus

2006

Kaukolämpölaitteiden uusinta

2004

Ilmanvaihtohormien puhdistus. Lämmitysverkon perussäätö, patteriventtiilien ja patteriverkoston sekä käyttövesiverkoston linjasäätö- ja sulkuventtiilien uusinta.

2002

Yleisten tilojen, autotallien ja asuinhuoneistojen lukkojen sekä postiluukkujen uusinta. Lumiesteet takapihalle.

2001

Etupihan kiveys, asfaltointi ja istutustyöt.

1999

Talon päädyn pihatyöt ja rakennustekninen ja LVIS-tekninen kuntoarvio.

1998

Pohjaviemärin uusinta.

1997

Pihasuunnitelma.

1991

Porrashuoneiden maalaus.

1989

Vesikatto uusittu.

1987

Ikkunoiden ja parvekeovien uusinta.


Tulevat korjaukset ja remontit

Kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2022: Alkuperäisen sähköliittymisjohdon uusinta. Sokkelin kunnostus sekä ikkunoiden ja parvekeovien huolto. 2023: Sähkökeskuksien lämpökuvaus ja huoltaminen. 2024: Tiilikatteen puhdistus ja pinnoittaminen. 2024-2025: Kuntoarvion ja PTS-ehdotuksen päivitys. 2026: Rapatun julkisivun maalaus ja kaukolämpökeskuksen uusinta. Lisätiedot: Kunnossapitotarveselvityksen pohjana toimii vuoden 2019 lopulla valmistunut rakennustekninen ja LVIS-tekninen kuntoarvio ja PTS-ehdotus. Yhtiössä on tehty pääosin kunnossapitotoimenpiteet, jotka vaikuttavat olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto-Oy Laajasuontie 8

Isännöitsijän yhteystiedot

Astala Isännöinti Oy Isännöitsijä Ismo Nurmi Raumantie 1, 2. krs, 00350 HELSINKI ismo.nurmi@astala.fi / (09) 4778 130

Yhtiön tilat ja varustelu

Taloyhtiössä on sauna, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone, kellarikomerot, ryömintäullakko, kaapeli-tv ja taloyhtiölaajakaista. Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 20.3.2018: Yhtiökokous päätti jatkossa periä myymälähuoneistoista vesimaksun niihin asennettujen vesimittareiden huoneistokohtaisen mittauksen perusteella (yhtiöjärjestyksen pykälä 5). Vesimittariperusteinen laskutus myymälähuoneistoilta aloitetaan vuoden 2018 alusta alkaen. Yhtiöllä on yhteisseinärasite Laajasuontie 10 kanssa, joka sijaitsee tontilla nro 4 Helsingin kaupungin 29. kaupunginosan korttelissa nro 38.

Energialuokka

F2018

Autotallien määrä

2

Tontin pinta-ala

1441m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Laajasuontie 8
00320, Etelä-Haaga, Helsinki

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.