Tomi Haltia

LKV, LVV, KIAT

040 825 2396

tomi.haltia@roof.fi

Finnish, English

Tomi toteuttaa asuntokauppasi yli 20 vuoden kokemuksella tuloksellisesta myyntityöstä ja yksilöllisestä asiakaspalvelusta. 

Hän tietää, että asuntokaupat ovat monelle se elämän suurin ja tärkein kauppa – siksi vahvan myyntiosaamisen lisäksi kuuntelu on tärkeässä osassa työtä. Kun asiakkaan tarpeet ja toiveet laitetaan ykköseksi, saadaan aidosti yksilöllinen palvelukokonaisuus, joka johtaa parhaisiin tuloksiin. Työtä tehostaa myös Roof LKV:n modernit myyntityökalut ja kattavat palvelut, joiden avulla asuntokauppasi etenee sujuvasti kohti asetettua tavoitetta. 

Tomi palvelee sinua kaikissa asuntoasioissa pääkaupunkiseudulla, olitpa sitten myymässä, ostamassa tai vaihtamassa asuntoa. Hänelle on kertynyt erityisen vahva aluetuntemus entisten kotikulmiensa asuntokaupasta itäisestä kantakaupungista, Punavuoresta, Töölöstä sekä nykyisestä asuinalueestaan Itä-Pasilasta.

Kun Tomi vaihtaa vapaalle löydät hänet remonttihommista tai reissun päältä. 1950-luvun talon hoito vie osan vapaa-ajasta mutta toisinaan suuntana on lentokentän lähtöterminaali tai oma mökki. Myös hyvä ruoka ja juoma on lähellä sydäntä – välillä itse kokkaillen, useimmiten Helsingin upeaa ravintolatarjontaa testaillen. 

Kerro, mikä on sinun asumisen unelmasi ja toteutetaan se!

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Tomiin yhteyttä!

"Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Tomi ottaa sinuun yhteyttä!"