Tiia Stormbom

Myyntineuvottelija

040 822 5407

tiia.stormbom@roof.fi

Finnish

Hei, olen Tiia Stormbom, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. 

Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla jo 7 vuotta. Kokemusta on karttunut, niin asuntojen myynnistä, kuin myös myyntijohtajan tehtävistä ja uusien välittäjien opastamisesta sekä kouluttamisesta.  

Tätä ennen toimin 20 vuotta Teknologiateollisuudessa asiantuntijaorganisaatiossa näköalapaikalla. Tämä muokkasi minua ja tapaani toimia: työni tulos on laadukasta ja minuun voit luottaa 100 prosenttisesti. Olen ihmisläheinen ja hyvä kuuntelija, ja tottunut hallitsemaan isojakin kokonaisuuksia. Uuden toimeksiannon saadessani otan ohjat omiin käsiini ja ryhdyn ripeästi hommiin. Pitkään alalla olleena tiedän mitä teen ja palvelen koko sydämelläni. Pidän asiakkaani ajan tasalla myyntiprosessin aikana, tiedottaen aina missä mennään. 

Urheilu on hyvää vastapainoa välillä pitkiksikin venyville työpäiville ja vapaa-ajalla minut löytää merenrannalta lenkkeilemästä tai kuntosalilta puntteja nostelemasta. Golfmailakin pysyy kädessä. Meri ja saaristo on se “juttu”, toisaalta rakastan myös kaupunkielämän vilskettä! 

Välittäjän urani aloitin isossa ja menestyneessä toimistossa RE/MAX Elegancessa. Aikoinaan suuri innoittajani alalle oli Janne Parhiala, jota kutsunkin leikkisästi tuutorikseni, Roofilainen hänkin. Todellinen ”coachini” oli Iiro Mäkinen, hänen osaamista valmentajana arvostan suuresti. Häneltä sain alkuun kaikki perusopit työhön kylmäsoitosta asiakaskäynteihin. Isosta toimistosta siirryin pieneen merenrantatoimistoon RE/MAX Stariin Herttoniemenrannassa, jota vetävät Schlegelin pariskunta, upeita alan ammattilaisia!  

Pian sain kutsun avaamaan Asunto Björndahl Helsinki LKV:n toimistoa Fredrikintorin laitaan. Eihän siitä voinut kieltäytyä, sillä rakastan haasteita! Työskentelin Helsingin Punavuoressa mahtavat 1,5 vuotta, kannustavassa ja koulutukseen panostavassa perheyrityksessä. Myyntijohtajana kehitin yritystä yhdessä tiimini kanssa, opastin ja koulutin uusia välittäjiä sekä hoidin myös kohteiden hankintaa ja myyntiä.

Kiitollisena luottamuksesta ja valtavasti uutta oppineena päätin jatkaa matkaa saatuani mahtavan tilaisuuden ryhtyä Roofilaiseksi. Olen innoissani tulevasta! 

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Tiiaan yhteyttä!