Taru Tuukkanen

LKV, LVV

044 541 2735

taru.tuukkanen@roof.fi

Finnish, English

Tutustu Taruun

Taru on välittäjä ja ammattiurheilija, jolle töiden tekeminen tavoitteiden saavuttamiseksi on tuttua. Yrityksenä ROOF tuntui Tarulle heti oikealta ja kotoisalta: hyvää yhteishenkeä ja kilpailuhenkisyyttä riittää, mutta silti kaveria ollaan aina valmiita auttamaan. 

Tarun mukaan asunto on suurimmalle osalle ihmisistä elämän suurin sijoitus. Siksi tavoitettavuus on Tarulle työssä tärkeää ja asiakkaiden viesteihin vastataankin kelloon katsomatta. Työssään Taru haluaa tehdä asiakkaiden asunnonvaihtoprosessista mahdollisimman vaivatonta ja huoletonta, samalla kun myyntitavoitteet viedään napakasti maaliin. Uuden oppiminen on Tarulle tärkeää, joten aikaa kuluu koripallon, salilla käynnin ja lasten kanssa puuhailun lisäksi myös itsensä kehittämiseen. Tarun mukaan asioista ei kannata ottaa liikaa stressiä, vaan hyvällä asenteella pärjää pitkälle – ja se näkyy myös loistavissa myyntituloksissa. 

Myydyt kohteet

150+

Kokemus

3

Saavutukset Roofilla

Roofin vuoden tulokas 2020, Roofin nro.4 /65 välittäjästä vuonna 2021, 3x Top-5 kuukauden myyjät listalla vuonna 2021, 66 myytyä asuntoa vuonna 2021.

Tarun asiakaspalautteet: NPS 82

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Taruun yhteyttä!

"Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Taru ottaa sinuun yhteyttä!"