Sari Uusitalo website

Sari Uusitalo

LKV, LVV

050 501 0667

sari.uusitalo@roof.fi

Finnish

Pitkä kokemus vakuutusalan myynnistä vaihtui kiinteistönvälitykseen, kun pitkään vuoroaan odottanut unelmaura pääsi toteutumaan vuonna 2015.

Aitona välitystyön ammattilaisena Sari toteuttaa asuntokauppasi luottamuksen arvoisesti, haasteita kaihtamatta ja palveluasenteella, jossa jokainen kokonaisuus hoidetaan reilusti ja tyylikkäästi. Kaiken keskiössä on asiakkaan tyytyväisyys ja kun kaikki ovat lopputulokseen iloisia, niin on myös Sari. Hänen suuri asiakaskuntansa koostuukin niin tyytyväisistä palaavista asiakkaista kuin myös suosittelujen kautta tulleista uusista asiakkuuksista. Todisteena erinomaisesta asiakapalvelustaan Sarin kaupan jälkeisen asiakaspalautteen kansainvälinen suositteluindeksiluku (NPS) on 95. Yleisellä tasolla korkeaksi luvuksi katsotaan NPS:ssä yli 70:tä.

Vapaa-aikansa Sari täyttää matkustellen ja monipuolisesti liikkuen. Korona-aikaan ulkomaanmatkat jäivät pois ja uusi lempikohde löytyikin läheltä – nyt aina mahdollisuuden tullen hän suuntaa saaristomeren karuille kallioille ja rannoille!

Myydyt kohteet

300+

Kokemus

9

Asiakaspalautteet: NPS 95

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Sariin yhteyttä!

"Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Sari ottaa sinuun yhteyttä!"