Sami Pelkonen

Sami Pelkonen

LKV, LVV

040 830 1029

sami.pelkonen@roof.fi

Finnish, English

Jo vuodesta 2016 kiinteistönvälittäjänä toiminut Sami on vahvistanut asemansa Suomen huippuvälittäjien joukossa.

Kattava kokemus ja vuosien asiantuntijuus niin suurista kiinteistökokonaisuuksista kuin myös asunto-osakkeiden kaupoista takaa välityspalvelun, jossa tehokkuus ja laatu ovat aina toiminnan ytimessä. Samin työskentelyn kulmakivinä ovat erinomaiset neuvottelutaidot, ratkaisukeskeinen asenne sekä luovuus, jonka avulla matka kauppakirjojen allekirjoitukseen taittuu nopeasti.

Välittäjänä Sami saa kiitosta erityisesti avoimuudesta ja kunnioittavasta lähestymistavasta jokaista asiakastaan kohtaan. Työn mukana kulkee aina ihmisläheinen asenne ja Sami tuleekin loistavasti kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Tuloksellinen työskentely on tuonut mukanaan laajat verkostot sekä asiakaskunnan, joka koostuu tyytyväisistä vakioasiakkaista.

Sami välittää kohteita laidasta laitaan, mutta erikoisosaamisena ovat kiinteistöt. Haastavienkin kokonaisuuksien edessä hänellä on rento ote sekä sinnikäs asenne parhaan lopputuloksen toteuttamiseksi. Myös mökkikauppa ja loma-asuntojen myynti on tullut tutuksi, ja kauppaa käydään Raaseporin merenrannoilta Sisä-Suomen järvimaisemiin. Sami palvelee asiakkaitaan laajasti Helsingin alueella ja pääkaupunkiseudulla, kuitenkin tutuimmat pelikentät löytyvät omilta kotikulmiltaan Sundsbergistä.

Välittäjän roolin lisäksi hän toimii Maanmittauslaitoksen määräämänä julkisena kaupanvahvistajana. Kielitaitokin on hyvin hallussa ja Sami palvelee teitä asuntokaupoillanne suomeksi, englanniksi ja venäjäksi. 

Työn vastapainona arki kuluu perheen ja ystävien seurasta nauttien. Sami on myös urheilumies henkeen ja vereen – etenkin jalkapallo on lähellä sydäntä.

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Samiin yhteyttä!

"Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Sami ottaa sinuun yhteyttä!"