Mia Immonen

Myyntineuvottelija

040 503 9963

mia.immonen@roof.fi

Finnish, English

Tehokkaana ja asiakaspalveluhenkisenä myyjänä tunnettu Mia on toiminut välitysalalla jo vuodesta 2012. Alalle houkutteli myyntityön, visualisuuden ja ihmislähtöisyyden yhdistelmä, jossa asumisunelmat tehdään mahdolliseksi. Mialle paras palkinto työstä onkin se, kun näkee asiakkaiden unelmien toteutuvan!

Kokemus asuntokauppojen parista lähti liikkeelle jo 30 vuotta sitten heti opintojen jälkeen. Vaikka työt veivätkin välillä pois välitysalalta, on koko ura liittynyt vahvasti asumiseen. Yrittäjäsuvun jälkikasvuna ura yrittäjänä oli itsestäänselvyys, ja vuosikymmenten ajan Mia on toiminut sisustustuotteiden maahantuonnin, remontoinnin, rakentamisen ja sisustussuunnittelun yrittäjänä. 

Asiantuntijuutta on kertynyt uudisrakentamisen ja remontoinnin puolelta yli 20 vuoden ajalta. Urakoitsijana alusta loppuun toimiminen on tuonut oman lisän asuntojen välittämiseen, ja remontoinnin kokemukset ovat tehneet tutuksi kaiken lupa-asioista kuntotutkimuksiin. Myös kokemus sisustamisen maailmasta tukee myyntityötä – viimeisimpänä Mia suorittikin stailaajan koulutuksen. 

Mian kanssa työskennellessäsi vastassasi on tekijäluonne. Luotettavuus on hänen valttikorttinsa välitystyössä – voit siis olla varma, että Mia ei jätä myyntiä puolitiehen ja sovitut asiat viedään loppuun asti. Hankalissakin tilanteissa hän on kuin kala vedessä, vieden kauppaa kohti asetettua tavoitetta jämptillä otteella. Vuosien kokemus on antanut laajan kuvan asiakkaiden toiveista ja taidot niiden toteuttamiseen. 

Uteliaana luonteena Mian on vaikea erottaa arjen ja työn rajaa, siksi jatkuvasti oman osaamisensa kehittäminen on paras motivaation lähde. Kuitenkin vapaa-ajan koittaessa matkustelu ja perheen kanssa vietetty aika on parasta rentoutumista.

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Miaan yhteyttä!

"Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Mia ottaa sinuun yhteyttä!"