Marie Ahola kiinteistönvälittäjä

Marie Ahola

LKV, LVV

041 311 4535

marie.ahola@roof.fi

Finnish, English, Swedish

Kiinteistönvälittäjän työtä täydellä sydämellä tekevä Marie kohtaa jokaisen asiakkaan aurinkoisella asenteellaan, josta loistaa intohimo elämän tärkeimpiä kauppoja kohtaan. 

Marien lämmin ote välitystyöhön on muotoutunut osin hänen luonnostaan aktiivisen persoonansa kautta – osin eri palvelualojen kattavan kokemuksen pohjalta. Urapolku asiakastyön parissa on vienyt hänet ympäri maailmaa ja tänäkin päivänä kiinteistönvälittäjän työssä parasta on aina uusien ihmisten kohtaaminen.

Marien ensiluokkaisesta palvelusta kertoo monet pitkäkestoiset asiakassuhteet sekä toimeksiannot, joista suurin osa tulee suositusten kautta. Kun työskentelet Marien kanssa, voit odottaa vahvaa asiantuntijuutta, täyttä omistautumista parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja ripeää otetta, jossa sovitut asiat hoidetaan paremmin kuin hyvin. Marie on kaksikielinen ja palvelee sinua sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi. Ennen välittäjän uraa Marie vietti 16 vuotta Finnairin lentoemäntänä työkielenään englanti, joten palvelu sujuu erinomaisesti myös englanniksi. 

Aktiivinen elämäntyyli näkyy myös vapaalle vaihtaessa ja Marien vapaa-aika kuluu usein kodin projektien parissa, muun muassa puutarhaa ja 100-vuotiasta omakotitaloa laittaen. Arkeen mahtuu myös lenkit koirien kanssa sekä matkailua maailmalle ja omalle kesämökille. 

Myydyt kohteet

250+

Kokemus

7

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Marieen yhteyttä!

"Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Marie ottaa sinuun yhteyttä! "