Kari Turunen

LKV

050 590 0449

kari.turunen@roof.fi

Finnish, English

Myynnin rautaisella ammattilaisella Karilla on taustallaan 30 vuoden kokemus vaativista myynnin tehtävistä. Kari palvelee asiakkaitaan aina lämminhenkisesti ja aktiivisesti, tavoitellen odotukset ylittävää asiakastyytyväisyyttä. Osaavana ja ammattitaitoisena välittäjänä hän pitää huolen, että koko myynti-tarjous-kaupanteko-prosessi sujuu turvallisesti, lakien ja asetusten mukaan, hyvää välitystapaa noudattaen.

Peruskoulutukseltaan Kari on hallintotieteiden maisteri HTM, jonka lisäksi hän on suorittanut isännöinnin ammattitutkinto IAT:in, LKV- ja LVV-pätevyydet. Käytännön kokemusta asunto- ja kiinteistökaupasta on kertynyt eri puolilta Uuttamaata, sekä isännöitsijän tehtävistä ja taloyhtiöiden hallituksissa toimimisesta. Karin palveluvalikoimaan kuuluvat myös kaupanvahvistajan tehtävät ja asuntojen, sekä kiinteistöjen arvioinnit esim. asuntolainaa, ositusta tai perinnön jakoa varten.

Kari on harrastanut ja opettanut kamppailu- ja itsepuolustuslajeja jo 25 vuoden ajan. Kesät hän viihtyy moottoripyörän selässä reissaten niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaa ja talvisin kutsuvat laskettelurinteet. 

Myydyt kohteet

150+

Kokemus

6

Karin asiakaspalautteet

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Kariin yhteyttä!

Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Kari ottaa sinuun yhteyttä!