Johan Grönqvist

LKV, LVV

044 286 9586

johan.gronqvist@roof.fi

Finnish, English, Swedish

Toistakymmentä vuotta kiinteistönvälittäjänä toiminut Johan on myynyt asuntoja ja kiinteistöjä tuloksekkaasti ympäri Länsi-Uudenmaan. 

Työn kulmakivenä on rehellinen ja ammattimainen palvelu, ja jo lapsena opittu maanläheisyys on isossa osassa Johanin toimintaa. Pienestä pojasta asti maaseudulla asustelleena hän on tottunut paiskimaan hommia ja tekemään työtä parhaan tuloksen eteen. Lisäksi itse oman kotitalon rakennuttaneena Johanin ehdoton valtti välittäjänä on vahva ymmärrys modernista rakennustekniikasta ja talorakenteista. 

Tunnollinen ja vastuullinen ote asuntokauppojen toteuttamiseen on tuonut mukanaan huippumyyjän statuksen useana vuonna. Johanin kanssa voit olla varma, että kaupat toteutetaan mahdollisimman turvallisesti niin myyjän, kuin ostajankin osalta. 

Johan on täysin kaksikielinen ja palvelee teitä sekä suomeksi että ruotsiksi Roof Karjaan toimipisteeltä käsin. Raaseporin alueen erityisasiantuntijana hän toimii pääsääntöisesti Raaseporissa, mutta uransa aikana hän on myynyt monia koteja myös muualta Länsi-Uudeltamaalta kuten Hangosta, Inkoosta, Siuntiosta, Lohjalta ja jopa pääkaupunkiseudultakin. 

Kiinteistönvälityksen vastapainona on maatilan arjen pyörittäminen, perheen kanssa rentoutuminen ja lenkit Benni-koiran kanssa. Vaikka tietyt vuodenajat maatilalla tuo kiireitä mukanaan, on Johan peltohommissakin aina asiakkaiden tavoitettavissa – oli hän sitten traktorin tai puimurin hytissä!

Myydyt kohteet

500+

Kokemus

13

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Johaniin yhteyttä!

"Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Johan ottaa sinuun yhteyttä!"