Jaana Huurinainen

LKV, LVV

040 359 3747

jaana.huurinainen@roof.fi

Finnish

Jaanan positiivinen, sydämellinen ja empaattinen asenne on hänen valttikorttinsa kiinteistönvälittäjänä. Parasta hänelle työssään on erinomaisen palvelun tarjoaminen, jossa Sinun toiveesi ovat ykkösenä. Jaanan kanssa teet sujuvat kaupat kuin myös löydät unelmakotisi.

Kiinteistönvälittäjänä Jaana on työskennellyt miltei 5 vuotta, eikä ole katunut päivääkään. Kiinteistönvälityksen pariin Jaana siirtyi välittäjänä toimineen ystävänsä suosituksesta, sillä hän näki Jaanan sopivan alalle erinomaisesti tarkkuutensa, innokkuutensa ja iloisen luonteensa vuoksi. Hänen monipuolinen uransa alkoi rakennusinsinöörinä, josta siirtyi myöhemmin matkailu- ja vakuutusaloille asiakaspalveluyksiköiden esimiestehtäviin. Rakennusinsinööritaustansa ansiosta Jaanalla on kokonaisvaltainen asiantuntemus taloista ja kiinteistöistä, selvittäen usein kohteen pienimmätkin yksityiskohdat etukäteen.

Perheen kanssa ajanvietto on hänelle tärkeää, mutta lasten aikuistuessa omille uraunelmille jää aikaa. Jaana on ruotsinsuomalainen, joten hän palvelee sujuvasti riikinruotsiksi suomen kielen lisäksi.

Myydyt kohteet

50+ myytyä asuntoa vuoden aikana.

Kokemus

5

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Jaanaan yhteyttä!

Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Jaana ottaa sinuun yhteyttä!