Harto Pasonen Roof LKV Kiinteistönvälittäjä

Harto Pasonen

Myyntineuvottelija

050 529 9768

harto.pasonen@roof.fi

Finnish, English, Swedish

Harto myy mitä vain. Yli 20 vuoden ajan Harto pyöritti kirjankustantamoa, joka myi suomalaisille tuttuja suosikkisarjakuvia yli 2 miljoonaa kappaletta. Tulokset perustuivat asiakkaiden kohtaamiseen. Oli kysymys suuresta ketjusta tai pienestä jälleenmyyjäasiakkaasta, palveluasenne oli kaikille sama. Kaikkia palveltiin – ja hyvin.

Kiinteistönvälitystoiminnan lisäksi Harto toimii alan laadukkaimpia kotimaisia ikkunoita, terassi- ja käyntiovia taloyhtiöille markkinoivan ikkunavalmistajan Uudenmaan alue-edustajana. Sivutoimesta on sekin hyöty, ettei asunnoissa käytettyjen materiaalien ja rakenteiden arvioiminen tuota Hartolle ongelmia.

Harto myy motivoituneesti sinunkin asuntosi. Henkilökohtaiset menestystekijät perustuvat yli 30 vuoden aikana karttuneeseen myyntikokemukseen ja asioiden pitkäjänteiseen oppimiseen. Oman tärkeydentunteen voittaminen on tärkeää paitsi elämässä, myös asiakkaan kohtaamisessa. Kun asunnoista oppii tunnistamaan niiden parhaat puolet ja osaa välittää ne näistä ominaisuuksista kiinnostuneille asiakkaille, löytää asunto uuden omistajansa nopeammin ja tehokkaammin. 

Asunnot eivät ole milloinkaan vain “pelkkiä asuntoja”, vaan jokainen koti ja asiakas on Hartolle yhtä merkityksellinen ja tärkeä. 

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Hartoon yhteyttä!

"Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Harto ottaa sinuun yhteyttä!"