Axel Dressell

Myyntineuvottelija

050 388 3157

axel.dressell@roof.fi

Finnish, English

Axel toteuttaa asuntokauppasi aktiivisella otteella, aina parhaaseen tulokseen tähdäten. 

Työn lähtökohtana on aikaansaava tekeminen ja laadukas asiakaspalvelu, jossa asuntokauppaprosessista tehdään mahdollisimman sujuva ja stressitön asiakkaalle. Kun työskentelet Axelin kanssa voit olla varma, että tavoitteena on aina parhaan mahdollisen hinnan saavuttaminen.

Myös tarkkuus on Axelin työskentelyssä aina läsnä.  Ennen uraa kiinteistönvälitysalalla hän vietti usean vuoden Nordealla KYC-raportoinnin parissa niin yritys- kuin henkilöasiakas puolella, kehittäen hänelle täsmällisen ja analyyttisen otteen nopeatahtiseenkin työskentelyyn.

Analyyttisen puolen vastapainona ovat tunteet. Axel tietää, että yksi tärkeimmistä asioista välitystyössä on ihmisten kuuntelu ja ymmärtäminen. Kun työskennellään elämän suurimpien ostosten kanssa, vaatii se arvoisensa perehtymisen asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Laadukas viestintä on prioriteetti ja hankalatkin asiat käydään tyylillä läpi.

Axel vietti 7 vuotta Virossa ja 3 vuotta Yhdysvalloissa, joten hän palvelee sinua kaikissa asuntoasioissasi suomeksi, englanniksi sekä viroksi. 

Kiireisen välitystyön kontrastina Axel nauttii rauhallisesta vapaa-ajasta. Viikonloput vierähtävät useimmiten golfin parissa täydellistä svingiä etsimässä.

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Axeliin yhteyttä!

"Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Axel ottaa sinuun yhteyttä!"