Anne-Maria Hirviniemi

LKV, LVV, KED

050 527 2420

anne-maria.hirviniemi@roof.fi

Finnish, English

Kiinteistönvälittäjänä jo lähes 8 vuoden ajan toiminut Anne-Maria on tunnettu rautaisesta ammattitaidostaan, jossa empatia ja ihmisläheisyys kulkevat aina myyntityön mukana. 

Ennen kiinteistönvälittäjän uraa Anne-Maria loi uransa myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Kokemusta on kertynyt laidasta laitaan monilta eri aloilta esimiestehtävistä ja yrittäjänä muun muassa sisustamisen, rakentamisen ja elintarvikealan kauppiaana. Vuodet asiakaspalvelutehtävissä, esimiestehtävissä ja yrittäjänä kehittivät Anne-Marialle vahvat ongelmanratkaisukyvyt, aurinkoisen palveluasenteen sekä varman otteen isojenkin kokonaisuuksien organisointiin. Kokemus näkyy tuloksissa myös välitystyössä. 

Kiinteistönvälittäjänä Anne-Maria on täsmällinen, joustava ja luotettava. Empatia kulkee aina myyntityössä mukana ja hyvien vuorovaikutustaitojensa ansiosta hän tuleekin erinomaisesti toimeen kaikenikäisten asiakkaiden kanssa. 

Pohjanmaalta alun perin kotoisin oleva Anne-Maria asuu nykyisin Pirkkalassa. Vuosien aikana Tampere, sen eri alueet sekä lähikunnat ja kaupungit ovat tulleet erittäin tutuiksi.

Arkena Anne-Maria viettää paljon aikaa perheensä kanssa, johon kuuluu miehen, kahden aikuisen lapsen sekä lastenlasten lisäksi perheen Eetu-koira. Vapaalle vaihtaessa hän rentoutuu reissaillen, suuntanaan useimmiten Lapin tunturit, etelän aurinkoiset rannat tai oma mökki ja siellä odottavat rakennusprojektit.

Anne-Maria palvelee teitä Tampereella ja sen kaupunkiseudulla kaikissa asuntoasioissa suomeksi ja englanniksi.

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Anne-Mariaan yhteyttä!