Rakennuttajat

Oma tontti kaupaksi

Tontin tai vanhan kiinteistön myymisessä on otettava huomioon monta asiaa, ja oikean hinnan määrittely, ostajan etsiminen sekä paperityöt vievät aikaa. Toteutamme tonttikaupat ammattitaidolla, aina parhaaseen hintaan.

Tutustu valmiisiin ostajiin

Tontin myyminen on työlästä, ja sopivan myyntihinnan selvittäminen edellyttää tarkkaa tilastojen ja markkinoiden seuraamista. Usein myös tontin kehittämismahdollisuuksia ei tiedetä tai niiden selvittäminen vie paljon aikaa, jolloin helpoin tapa saada paras hinta tontista on tarjota sitä Roofille. Laajan kontaktiverkostomme, osaamisemme ja yhteistyökumppaniemme avulla varmistat itsellesi hyvät kaupat.

Mikäli etsit lisäksi uutta kotia, suosittelemme lämpimästi tutustumaan ostajille tarkoitettuihin palveluihimme.

Asiakkaamme ostavat tontteja moneen lähtöön

Kiinnostuneita rakennuttajia on paljon, ja siksi omaa tonttia kannattaa aina tarjota meille. Asiakkaamme ostavat erikokoisia tontteja: taloyhtiön osakekantoja rakennuksineen, tyhjiä tontteja ja maa-alueita sekä tontteja rakennuksineen.

Vanhasta asunnosta uudeksi kodiksi

Olemme luotettava kumppani, kun mietit tonttisi myymistä ja harkitset uuden kodin ostoa. Tontin omistajalle tarjoamme kokonaisuuksia, johon kuuluu sekä tontti- että talokauppa – täysin valmiiksi rakennettuna. 

Asiakkaamme rakennuttaa yhteistyössä tontille uusia koteja, joihin tontin omistajalla on aina etuosto-oikeus. Kokonaisuuden kaupassa tontin omistajan tonttikauppa hoituu nopeasti, vaivattomasti ja tontille pääsee muuttamaan takaisin heti, kun uusi on valmis. 

Tontista rahaksi?

Tontin myyminen on työlästä ja vaatii usein aikaa sekä kokemusta. Autamme sinua saamaan tontistasi parhaan tuoton.

Autamme kaikissa tontin myymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Ole Samiin yhteydessä.
Sami Härmä

Ota yhteyttä!

Mietitkö tonttisi myymistä? Jätä yhteydenottopyyntö tai varaa tapaaminen – autamme mielellämme.