Yhtiövastike

644,27 €

Tontti

vuokrattu

Kerros

4/ 6

KAUNIS KAKSIO TARJOLLA POHJOIS-TAPIOLASSA

Täydellinen yhdistelmä toimivaa sijaintia, palveluja ja luonnonläheisyyttä!

Tämä viehättävä kaksio asettuu talon kulmaan ja se ihastuttaa toimivalla ja avaralla pohjaratkaisullaan. Tyylikäs keittiö on sijoitettu erilliseen tilaan olohuoneesta, johon iso ikkuna tuo valoa. Integroidut kodinkoneet täydentävät keittiön modernia ilmettä ja säilytys- sekä laskutilaa on riittävästi.

Olohuoneesta on käynti asunnon tilavalle, lasitetulle parvekkeelle, josta avautuu kaunis näkymä itään päin sisäpihan suuntaan. Makuuhuoneeseen mahtuu leveä sänky ja siellä on reippaasti säilytystilaa.

Kylpyhuone on toteutettu todella tyylikkäästi ja saunan lasiovet tuovat tilantuntua. Pesukoneen saa kätevästi kaappiin ovien taakse, jolloin pesuhuoneen näkymä pysyy aina siistinä.

Kodin valoisuutta ei voi tosiaan liikaa korostaa. Luonnovaloa tulee kahdesta suunnasta ja se luo asuntoon todella rauhallisen ja mukavan fiiliksen. Valoisuus yhdistettynä vaaleisiin pintoihin, linjakkaaseen keittiöön ja kauniin sävyiseen lattiaan antavat viimeisen silauksen.

Asuntoon on lisäksi asennettu ilmalämpöpumppu, jolla pidät kodin kesähelteillä mukavan viileänä.

Sijaintinsa puolesta tämä koti tarjoaa yhdistelmän helppoa liikkumista ja lähellä olevia palveluita. Autolla pääset nopeasti Kehä I:lle ja Länsiväylälle, kun taas Raide-Jokeri ja bussiyhteydet ovat aivan kulman takana. 24h S-market ja Deli ovat 5min kävelymatkan päässä ja laajemmat ostosmahdollisuudet löytyvät kauppakeskus Ainoasta sekä Sellon ja Ison Omenan monipuolisista palveluista, jotka ovat helposti saavutettavissa sekä autolla että julkisilla.

Aktiivisille liikkujille läheiset lenkkipolut ja luonnonläheiset alueet, kuten Laajalahden luonnonsuojelualue, tarjoavat upeita ulkoilumahdollisuuksia ja virkistystä arkeen.

Asunto Oy Espoon Kultapaiste on moderni taloyhtiö, joka tarjoaa asukkailleen kaikki tarvittavat mukavuudet. 100m Laajakaista, hissi suoraan autohalliin ja mahdollisuus autopaikkaan latausmahdollisuudella tekevät asumisesta entistäkin vaivattomampaa. Lisäksi asukkaiden käytössä on naapuruston kanssa yhteinen monitoimitila, joka tarjoaa monipuolisia käyttömahdollisuuksia aina etätyöskentelystä yhteisiin tapahtumiin.

TERVETULOA IHASTUMAAN TÄHÄN KOTIIN.

MYYNTI & YKSITYISESITTELYT:

SAMI PELKONEN | Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja
040 830 1029 | sami.pelkonen@roof.fi

IG @samipelkonenlkv

Asiakastyytyväisyys 2022 – 5/5
Asiakastyytyväisyys 2023 / 5/5

Hintatiedot

Velaton hinta

235 000 €

4563 €/m2

Myyntihinta 235 000 €

Yhtiövastike 644,27 €

Hoitovastike 221,45 €

Vesimaksu 20 €/hlö/kk

Muut kustannukset Vesivastike: Huoneistokohtaisesti kulutetusta kylmästä ja lämpimästä käyttövedestä suoritettava vesivastikkeen suuruus arvioidaan ja määrätään aluksi huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärän perusteella ja se tasataan huoneistokohtaisen mittauksen perusteella todellista kulutusta vastaavaksi. Huoneiston vaihtaessa omistajaa osakkaat voivat keskenään sopia vesimaksun huomioimisesta.

Tehdyt korjaukset ja remontit

-


Tulevat korjaukset ja remontit

Piha: Takuuvastuut YIT Suomi Oy Perustukset ja runko: Takuuvastuut YIT Suomi Oy Julkisivut: Takuuvastuut YIT Suomi Oy Parvekkeet: Huoltotoimenpiteet parvekelaseihin tarvittaessa. Takuuvastuut YIT Suomi Oy Ikkunat ja ulko-ovet: Takuuvastuut YIT Suomi Oy Katto Huoltotarkastukset: takuuvastuut YIT Suomi Oy Huoneistojen märkätilat: Takuuvastuut YIT Suomi Oy Yleiset tilat Takuuvastuut: YIT Suomi Oy, yleisten tilojen huoltomaalaus Lämmitysjärjestelmä Takuuvastuut: YIT Suomi Oy, tasapainotus YIT Vesi- ja viemärijärjestelmä Takuuvastuut: YIT Suomi Oy Ilmanvaihto Ilmanvaihtokanavien puhdistus 7 v. välein, takuuvastuut YIT Suomi Oy, tasapainotus ja ilmamäärien mittaus Sähkö- ja tietojärjestelmä Takuuvastuut YIT Suomi Oy Hissit Määräaikaistarkastukset Muut Vuoskorjauksen ennakkotarkastuksessa havaittujen puutteiden korjaus YIT Suomi Oy v. 2022 Parkkiruutujen maalausmerkintä v.2023

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Kultapiste

Isännöitsijän yhteystiedot

Kiinteistöpalvelu Talovarma Oy, Pertti Burgman 09 256 2024 posti@talovarma.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Monitoimitila, tekniset tilat, Atk-kaapelointi, koneellinen tulo/poisto ilmanvaihto

Energialuokka

C2018

Tontin pinta-ala

3000m2

Tontin omistus

vuokrattu

Tontin Vuokranantaja

Ålandsbanken Lunastust

Tontin vuokra-aika

2048-06-27 00:00:00.000

Sijainti

Metsänpojankuja 7
02130, Tapiola, Espoo

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.