Yhtiövastike

1 074 €

Tontti

oma

Kerros

7/ 7

Hissi

On

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään 41 neliön kaksioon, joka sijaitsee vuonna 2021 valmistuneen taloyhtiön ylimmässä kerroksessa. Tämä koti tarjoaa modernia ja käytännöllistä asumista parhaimmillaan.

Huoneisto myydään vuokrattuna, vuokra 875 €/kk + käyttökorvaukset (Vesiennakko 22 €/hlö/kk).

Astuessasi sisään huomaat heti valoisuuden ja avaruuden, jotka ovat tämän kodin tunnusmerkkejä. Vaaleat pintamateriaalit luovat raikkaan ja viihtyisän ilmapiirin, jossa on helppo rentoutua ja viihtyä. Olohuoneen yhteydessä avautuu oma lasitettu parveke, josta avautuvat upeat näkymät etelään päin kohti idyllistä Niittykumpua. Täällä voit nauttia auringonvalosta ja tunnelmallisista hetkistä.

Keittiö on moderni ja toiminnallinen, ja se tarjoaa hyvät puitteet ruoanlaittoon ja yhdessäoloon. Tilava vaatehuone antaa mahdollisuuden pitää kodin siistinä ja järjestyksessä tarjoamalla hyvin säilytystilaa tavaroille ja vaatteille.

Taloyhtiön sijainti on erinomainen: metroasema ja Kauppakeskus Niityn monipuoliset palvelut ovat vain kivenheiton päässä.

Tervetuloa kokemaan tämä kodikas ja viihtyisä kaksio omassa rauhassa – ota yhteyttä ja sovi esittelyaika, niin tutustutaan tarkemmin!

Hintatiedot

Velaton hinta

267 650 €

6528 €/m2

Myyntihinta 35 326 €

Velkaosuus 232 323 €

Yhtiövastike 1 074 €

Rahoitusvastike 576,87 €

Hoitovastike 170,15 €

Vesimaksu 22 oma mittari

Muut kustannukset Vesi kulutuksen mukaan, vesimaksuennakko 22,00 € / kk Kylmä vesi 5,00 € kpl/kulutus Lämmin vesi 10,00 € kpl/kulutus

Tehdyt korjaukset ja remontit

Tilikaudella (2022) suoritettiin normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä. Alkaneella tilikaudella tehdään huoltokirjan mukaisia huolto- ja kunnossapitotoimenpiteitä, sekä rakennuttajan vastuukorjauksia. Rakentaja YIT.


Tulevat korjaukset ja remontit

HALLITUKSEN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS 2023: Yhtiö on valmistunut vuonna 2021 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Yhtiössä tullaan suorittamaan tilikaudella vastuukorjauksia. Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Haltijatonttu

Isännöitsijän yhteystiedot

Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Isännöitsijä Mikko Kokkonen Sähköposti mikko.kokkonen@kiinteistotahkola.fi Puhelinnumero 0207481051

Yhtiön tilat ja varustelu

Kerhotila (ilmainen, varattavissa) Jäähdytysjärjestelmä ET Ilmanvaihtotapa Keskitetty lto Kaapeli-tv

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

1939m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Riihitontuntie 16
02200, Niittykumpu, Espoo

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.