Yhtiövastike

805,19 €

Tontti

oma

Kerros

6/ 7

Hissi

On

Avara ja valoisa yksiö toiseksi ylimmässä kerroksessa (6/7)!

Tässä kodissa yhdistyvät modernisuus ja loistava sijainti aivan kauppakeskus Niityn vastapäätä.

Hyvin suunniteltu pohjaratkaisu, joka maksimoi tilankäytön ja tekee arjen toimista sujuvia. Tilava olohuone yhdistyy saumattomasti moderniin avokeittiöön, jossa on kaikki tarvittavat kodinkoneet ja runsaasti kaappitilaa. Huolella suunnitellut tilaratkaisut ja viimeistellyt yksityiskohdat takaavat esteettisen elämyksen.

Asunnon suuret ikkunat päästävät runsaasti luonnonvaloa sisään, luoden avaran ja miellyttävän tunnelman.

Tämä asunto on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat modernia asumista, kaunista ympäristöä ja toimivaa tilaratkaisua. Älä missaa tätä tilaisuutta – ota yhteyttä ja varaa esittelyaikasi jo tänään!

Hintatiedot

Velaton hinta

214 000 €

7016 €/m2

Myyntihinta 39 093 €

Velkaosuus 174 906 €

Yhtiövastike 805,19 €

Rahoitusvastike 435,22 €

Hoitovastike 126,58 €

Vesimaksu 22 oma mittari

Muut kustannukset Vesi kulutuksen mukaan, vesimaksuennakko 22,00 € / kk Kylmä vesi 5,00 € kpl/kulutus Lämmin vesi 10,00 € kpl/kulutus

Tehdyt korjaukset ja remontit

Tilikaudella (2022) suoritettiin normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä. Alkaneella tilikaudella tehdään huoltokirjan mukaisia huolto- ja kunnossapitotoimenpiteitä, sekä rakennuttajan vastuukorjauksia. Rakentaja YIT.


Tulevat korjaukset ja remontit

HALLITUKSEN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS 2023: Yhtiö on valmistunut vuonna 2021 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Yhtiössä tullaan suorittamaan tilikaudella vastuukorjauksia. Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Haltijatonttu

Isännöitsijän yhteystiedot

Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Isännöitsijä Mikko Kokkonen Sähköposti mikko.kokkonen@kiinteistotahkola.fi Puhelinnumero 0207481051

Yhtiön tilat ja varustelu

Kerhotila (ilmainen, varattavissa) Jäähdytysjärjestelmä ET Ilmanvaihtotapa Keskitetty lto Kaapeli-tv

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

1939m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Riihitontuntie 16
02200, Niittykumpu, Espoo

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.