Yhtiövastike

321,30 €

Tontti

oma

Kerros

5/ 8

Hissi

On

Heit vapaa! upea kerrostalokolmio hyvällä sijainnilla Niittykummussa, tämän huoneiston tonttiosuus on lunastettu ja yhtiölainat maksettu pois. Huoneiston pohjaratkaisu on hyvä ja valoisa. Materiaalivalinnat ovat tarkkaan harkittuja ja sopivat vaativaankin makuun. Kaunis Italialainen Formenti & Giovenzana -keittiö. Olohuoneen ja keittiön yhteydestä on kulku suurelle lasitetulle parvekkeelle. Tilava kylpyhuoneosasto ja oma sauna tarjoavat mukavaa rentoutumista arjen keskellä.

Taloyhtiössä on hyvät yhteiset tilat. Alakerrasta löytyy yhteiskäytössä viereisen As Oy Niittykummun Paviljongin kanssa olevat kuntosali sekä saunat ja vilvoitteluterassi. Asunnon yhteydessä myydään autopaikka erillisillä osakkeilla hintaan 23.000 e. Autopaikkaan on mahdollista asennuttaa sähköauton latauspiste. Porrashuoneesta pääsee hissillä esteettä paikoitushalliin.

Sijainti asunnolla on mainio. Niittykummun metroasema ja kauppakeskus Niitty ovat lähellä, samoin Iso Omena on kävelymatkan päässä sekä muut, hyvät paikallispalvelut lähiympäristössä. Koulut ja päiväkodit sijaitsevat alueella. Pääset myös Länsiväylälle käden käänteessä. Asunnon läheltä kulkee hyvät ulkoilureitit.
______________________________
Lisätietoja ja myynti:
Jaana Huurinainen LKV, KiAT, RI

040 359 3747
Jaana.huurinainen@roof.fi

Pohjakuva

60 m2

3h, avok, kph, lasitettu parveke (yj 3h+kt+s).


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

379 000 €

6370 €/m2

Myyntihinta 379 000 €

Yhtiövastike 321,30 €

Hoitovastike 321,30 €

Vesimaksu 20 €/hlö/kk

Muut kustannukset Autohalli osakepaikan vastikemaksu on 28,35 e/kk (2,268 e/m2). Vesimaksu on ennakkomaksu ja tasoitetaan.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2021-2022

Asennettu sähköauton latausjärjestelmä. Latausaseman kunnossapitovastuu on osakkaalla ja latausinfran puolestaan taloyhtiöllä.

2020

Saunaosastolla syttyneen tulipalon savuvahinkojen korjaus saunatiloissa ja kerhohuoneessa. Palon syttymissyy virheellinen sähkökytkentä. Vahingonkorjaus tehtiin Hausia Oy:n sähköurakoitsijan lukuun.

2021

Vuosikorjaukset on jo tehty Hausian toimesta. Huoneistossa A 27 tehtiin vuosikorjauksessa maalausjälkien korjauksia ja pieniä ikkunapokien kolhujen korjauksia (tulleet asennuksessa). Ei mitään isompaa.


Tulevat korjaukset ja remontit

Taloyhtiö on valmistunut 2020 eikä tiedossa ole normaalien huolto- ja ylläpitokorjauksien lisäksi muita korjauksia. Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

As Oy Niittykummun Plaza, Espoo

Isännöitsijän yhteystiedot

Tapiolan Lämpö Oy Kalevalantie 5, 02130 Espoo Isännöitsijä Ville Winter 029 350 0290, 040 012 8840 ville.winter@tl-konerni.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Kerhohuone (tehty kuntosali), väestönsuojat, ulkoiluvälinevarasto, sauna, kuivaushuone, irtamistovarasto.

Energialuokka

B2018

Autotallien määrä

19

Tontin pinta-ala

1503m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Niittykatu 9
02200, Niittykumpu, Espoo

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.