Yhtiövastike

290,20 €

Tontti

oma

Kerros

5/ 6

Meri, palvelut, liikenneyhteydet – tervetuloa Kalasatamaan!

Kaunis tilava parvekkeellinen kaksio, loistavalla sijainnilla Kalasatamassa. Pohjaratkaisu on hyvä ja avara, tarjoten hyvin tilan tuntua ja säilytystilaa. Olohuoneen ikkunasta ja parvekkeelta on näkymät merelle. Asunnossa on sauna, joka tarjoaa rentoutumista arjen keskellä.

Vuonna 2013 valmistunut taloyhtiö seisoo omalla tontillaan meren välittömässä läheisyydessä. Vuoden 2022 tilinpäätöksen mukaan taloyhtiön maksuvalmius on ollut hyvä.

Tämä sijainti on Kalasataman parhaimmistoa. Lähin ruokakauppa on suoraan ulko-oven edessä, Redi kivenheiton päässä ja Mustikkamaan upeat ulkoilupuitteet vain viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+kt+s

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Duarte Tammilehto / 050 341 1676 tai duarte.tammilehto@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!
I can provide services also in English.

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

52 m2

2h, avokeittiö, kph, s, lasitettu parveke


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

395 000 €

7670 €/m2

Myyntihinta 395 000 €

Yhtiövastike 290,20 €

Hoitovastike 290,20 €

Vesimaksu oma mittari

Muut kustannukset Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk Laajakaistavastike 1 €/kk Saunamaksu 15 €/kk Hallituksella on valtuutus tarvittaessa periä kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2022

Sähköautojen latausinfran ja latauslaitteiden toteutus

2016

Kiinteistöstrategian laatiminen, Yhtiössä on laadittu kiinteistöstrategia Vahanen Oy:n toimesta. Samassa yhteydessä suoritettiin myös tekninen arviointi tulevien vuosien korjaustarpeista.

2014

Vuositarkastuskorjaukset, Yhtiössä on suoritettu asuntokauppalain mukainen vuositarkastus ja pidetty tähän liittyvä vuositarkastuskokous 19.11.

2014

. Korjaukset on suoritettu osakkaiden vastuilla olevien asioiden osalta. Yhtiövastuiden osalta jääneet erimielisyysasiat vietiin

2015

Kuluttajariitalautakunnalle arvioitavaksi, mihin saatiin yhtiölle myönteinen suosituspäätös

2018

. Rakennuttaja on luvannut noudattaa suositusta ja rakentamisajan jälkeinen vakuus vapautetaan viimeisten korjausten tultua yhtiön hyväksymällä tavalla korjatuksi.


Tulevat korjaukset ja remontit

Yhtiön vaatimukset rakennuttajalle kolmen rakennusvirheen oikaisemisesta ovat muuttuneet riitaisiksi, koska rakennuttaja on joko kiistänyt virheen olemassaolon tai kieltäytynyt korjaamasta sitä hyväksyttävällä tavalla: - Maanalaiseen pysäköintilaitokseen valuu sade- ja sulamisvettä - Sisäpihanpuoleisten parvekkeiden seinäliittymien tiivistys halkeilee - Sisäpihanpuoleisissa seinissä on ruostevalumia ja puutteellisia valumakorjauksia Virheiden taloudellinen intressi korjauskustannuksina on noin 200 000 euroa, eli keskimäärin huoneistoa kohden noin 3.500 euroa (arvio 2022 korjauskustannustasoon). Ilmanvaihtokanaviston puhdistus (huomioitu talousarviossa 2023) Huoneistojen palovaroittimien uusiminen (huomioitu talousarviossa 2023) Hissien kannattimien uusiminen toimittajan ohjekirjan mukaisesti (noin vuonna 2028) Ikkunoiden ja parvekeovien sekä niiden tiivisteiden tarkastus ja tarvittaessa kunnostus

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Helsigin Atsimuutti

Isännöitsijän yhteystiedot

Isännöitsijätoimisto Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy Ratakatu 1 b A 7 00120 Helsinki Isännöitsijä Jarmo Siren jarmo.siren@hsi.fi 045 869 8809

Yhtiön tilat ja varustelu

Sauna, kerhohuone, väestösuoja, ulkoiluvälinevarasto, kellarikomerot, pesutupa, kaapeli-TV DVB-C ja taloyhtiölaajakaista 10M

Tontin pinta-ala

1089m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Antareksenkatu 22
00540, Kalasatama, Helsinki

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.