Yhtiövastike

370,09 €

Tontti

oma

Kerros

2/ 6

Hissi

On

Moderni asunto unelmiesi kodiksi – avarat tilat ja merinäkymä huipputason asumista varten. Ja mikä tärkeintä, omalla tontilla!

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään 65.5 neliömetrin kokoiseen tilavaan kaksioon. Loft henkiseen olohuoneeseen erotettu erillinen työhuone tilanjakaja-seinällä – käytännössä siis tarjolla kolmion toiminnallisuus.

Asunto tarjoaa valoisaa ja avointa tilaa, erityisesti suuressa olohuoneessa, joka sulautuu keittiöön. Keittiössä on runsaasti säilytys- ja työskentelytilaa, ja kauniin harmoniset värit luovat kodikkaan ilmapiirin.

Tämä koti hemmottelee asukkaitaan omalla saunallisella kylpyhuoneella ja lasitetulla parvekkeella. Asunnon lisäksi yhtiö tarjoaa monipuoliset tilat asukkailleen, kuten saunan, talopesulan, kellarikomeron, urheiluvälinevaraston, lastenvaunuvaraston ja kerhohuoneen.

Sijainti on ihanteellinen rauhalliseen asumiseen, ja meren läheisyys luo omalta osaltaan erityistä tunnelmaa. Isoisänsiltaa pitkin pääset helposti ulkoilemaan Mustikkamaalle ja toisaalta kauppakeskus Redin monipuoliset palvelut ovat aivan vieressä. Kalasataman metroasema tekee liikkumisesta helppoa, jonka lisäksi korttelin yhteydessä sijaitsevat myös raitiovaunu- ja bussipysäkit.

Tämä tilava kaksio tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta, tyyliä ja käytännöllisyyttä. Tule kokemaan, miten tämä koti voi täyttää juuri sinun asumistarpeesi!

Autopaikan hallintaan oikeuttava osake (85/ 1kpl), autopaikka nro. A68 myydään erikseen vhp. 40.000 €.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+kt+s

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Stefano Ramirez / 040 674 3132 tai stefano.ramirez@roof.fi

Pohjakuva

66 m2

2-3h, k, kph, s, las.parveke


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

449 500 €

6863 €/m2

Myyntihinta 449 500 €

Korkein annettu tarjous 400 000 €

Yhtiövastike 370,09 €

Hoitovastike 369,09 €

Vesimaksu oma mittari

Muut kustannukset Vesimaksuennakko 20,00 €/kk/hlö. Yhtiössä kerätään kuukausittaista arvioperusteista vesimaksua, joka tasataan kulutusmittarilukemiin perustuen kalenterivuosittain. Asukkaan tai osakkaan vaihtuessa kesken vuotta on osakkaan vastuulla etukäteen pyytää isännöitsijää huomioimaan asia, jos osakas haluaa erittelyn toteutuneelle kulutukselle jaettuna ajalle ennen ja jälkeen muutosta. Velkaosuuden pois maksaminen edellyttää huoneistokohtaista lainaosuuslaskelmaa. Velattoman kauppahinnan määrittely huoneistokauppojen yhteydessä (mm. varainsiirtoveron määrän selvittämiseksi) vaatii erillisen maksullisen lainaosuuslaskelman. Mahdolliset pankin perimät lisäkustannukset veloitetaan velkaosuuden pois maksamisen yhteydessä erikseen laskuttamalla pankin veloituksen mukaan. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2023

Ilmanvaihtokanaviston puhdistus

2023

Huoneistojen palovaroittimien uusiminen

2022

Sähköautolatausjärjestelmän toteuttaminen

2019

Parvekelasitusten käyttöturvahuolto

2016

Kiinteistöstrategian laatiminen Yhtiössä on laadittu kiinteistöstrategia Vahanen Oy:n toimesta. Samassa yhteydessä suoritettiin myös tekninen arviointi tulevien vuosien korjaustarpeista.

2014

-

2015

Vuositarkastuskorjaukset Yhtiössä on suoritettu asuntokauppalain mukainen vuositarkastus ja pidetty tähän liittyvä vuositarkastuskokous 19.11.

2014

. Korjaukset on suoritettu osakkaiden vastuilla olevien asioiden osalta. Yhtiövastuiden osalta jääneet erimielisyysasiat vietiin

2015

Kuluttajariitalautakunnalle arvioitavaksi, mihin saatiin yhtiölle myönteinen suosituspäätös

2018

. Rakennuttaja on luvannut noudattaa suositusta ja rakentamisajan jälkeinen vakuus vapautetaan viimeisten korjausten tultua yhtiön hyväksymällä tavalla korjatuksi. Yhtiössä ei ole tehty muita taloudellisesti merkittäviä korjaus- tai muutostöitä.


Tulevat korjaukset ja remontit

Yhtiön tekninen pitkän aikavälin kunnossapitosuunnitelma huomioi, että seuraavien pienempien kunnossapitotoimien tarvetta tulee lähivuosina arvioida. Nämä eivät kuitenkaan ole laajuudeltaan sellaisia, että ne vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin: - Hissien kannattimien uusiminen toimittajan ohjekirjan mukaisesti (noin vuonna 2028) - Ikkunoiden ja parvekeovien sekä niiden tiivisteiden tarkastus ja tarvittaessa kunnostus Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Helsingin Atsimuutti

Isännöitsijän yhteystiedot

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy Jarno Siren jarno.siren@hsi.fi 045 869 8809

Yhtiön tilat ja varustelu

kerhohuone Yhtiössä on Saunalahti taloyhtiölaajakaista (Ethernet, nopeus 10M), joka veloitetaan tasasuuruisena huoneistokohtaisena lisävastikkeena. Tietoliikennejärjestelmä: Yleiskaapelointi / Taloyhtiölaajakaista Antennijärjestelmä: KaapeliTV DVB-C(digitaalinen) Ilmanvaihtojärjestelmä: Keskitetty tulo/poisto LTO

Energialuokka

C2013

Tontin pinta-ala

1089m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Capellan puistotie 8
00540, Kalasatama, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.