Yhtiövastike

312,00 €

Tontti

oma

Kerros

7/ 14

Hissi

On

Tervetuloa merelliseen Verkkosaarenrantaan!

Tämän 7. kerroksessa merenpuoleisessa päädyssä sijaitsevan kodin toiminnan keskipisteenä on yhtenäinen keittiön-, ruokailutilan- ja olohuoneen avara- ja valoisa kokonaisuus. Vaaleassa ja tyylikkäässä keittiössä on Mielen kodinkoneet. Asunnon jokaisesta ikkunasta avautuvat kauniit merimaisemat jotka ovat, kuin jatkuvasti muuttuvia taideteoksia – joita kelpaa kyllä ihailla!
Asunnon pohjaratkaisu on loistava. Makuuhuoneista suurin on omassa rauhassa ja täältä on myös suora kulku lasitetulle parvekkeelle.

Kylpyhuoneessa nautit niin oman saunan tarjoamista löylyistä, kuin tilasta jossa myös pyykkihuollolle on reilusti tilaa. Saunan jälkeen kelpaa vilvoitella itään päin olevalla parvekkeella. Parvekkeelta aukeaa niin mahtavat näkymät, että aika tuntuu pysähtyvän katsellessa kaunista maisemaa – suunnasta riippumatta. Kuvittele päiväsi alkavan parvekkeella aamukahvia nautiskellen, katsellen upeaa auringonnousua ja samalla saatat jopa bongata hylkeen joka on tullut pinnalle esittelemään omaa aamupalaansa. Myöhemmin päivän kuluessa, voitte nauttia raittiista ilmasta- ja näkymistä samaan aikaan, kun olette asettautuneet parvekkeelle päivälliskattauksen merkeissä perheen tai ystävien kesken.

-Taloyhtiössä peritään todella maltillista hoitovastiketta joka on tällä hetkellä vain 3 €/m².
-Yhtiö liitetty kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkostoon. Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lattiaviilennys.
-Asunnon yhteydessä myynnissä autohalliosake (F-portaasta käynti suoraan hissillä)
-Mahdollisuus ostaa venepaikka yhtiön laiturista

Asunto Oy Portus Optimus yhdessä neljän muun yhtiön kanssa muodostaa kokonaisuuden joka on valmistumisensa jälkeen 2021 toiminut alueen maamerkkinä eikä vähempää, kuin sen miellyttävän arkkitehtuurinsa ansiosta jota varmasti monet ovatkin ihailleet.

Taloyhtiön puitteet ovat loistavat. Taloyhtiön yhteyskäytöstä löytyy mm. erillinen saunarakennus josta löytyy kaksi erillistä saunaosastoa, laituri josta voi halutessaan löylyjen lomassa käydä viilentymässä meressä, kuntosali sekä pesula.

Mikäli autoilet ja oma autopaikka on toiveena niin asunnon yhteydessä on mahdollisuus ostaa autohallista erillinen autohalliosake josta on käynti hissillä suoraan F-portaaseen, jossa myytävä asunto sijaitsee. Asunnon yhteydessä on myös mahdollista ostaa oma venepaikka taloyhtiön laiturista!

Alueen sijainti meren äärellä on herkullinen. Lähistöltä löytyvät niin kauppakeskus Redin- kuin Tukkutorinkin tarjoamat laajat palvelut, hyvät julkisen liikenteen yhteydet – metrolla keskustan sykkeeseen muutamassa minuutissa sekä ulkoilijalle Mustikkamaan tarjoamat kauniit ulkoilumaastot.

Täällä niin asunto-, taloyhtiö, kuin alue- ja sen tarjoamat palvelut luovat erinomaiset puitteet asumisesta ja elämästä nauttimiseen.

Tervetuloa katsomaan ja ihastumaan paikan päälle! Ole yhteydessä ja varaa oma yksityinen esittelyaikasi.

Jani Punnala
kiinteistönvälittäjä, LKV
044 999 5999
jani.punnala@roof.fi

Get a Roof!

Pohjakuva

104 m2

4h+avok.+eril.wc+kph/s+parkeke


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

1 215 000 €

11683 €/m2

Myyntihinta 1 215 000 €

Yhtiövastike 312,00 €

Hoitovastike 312,00 €

Vesimaksu 25.5 €/hlö/kk

Muut kustannukset Vesimaksu = Vesivastike-ennakko 25,50 € / hlö / kk. Hoitovastike, autopaikka 3,00 €/jm² mikä tarkoittaa 30 €/kk/autopaikka. Hoitovastike, venepaikka 3,00 €/jm². Sähköauton latauspisteen maksu 10,00 €/paikka/kk. Kylmän veden tasaushinta 4,8907 e/m3. Lämpimän veden tasaushinta 12,2015 e/m3. Taloyhtiössä peritään vesiennakkomaksua ja kulutus tasataan vuosittain hallituksen määräämin taksoin. Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa 1-3 kuukauden hoitovastiketta vastaavat ylimääräiset hoitovastikkeet, sekä hallituksella valtuutus tarvittaessa tarkistaa pääomavastiketta korkotason muuttuessa ja tarvittaessa periä ylimääräisiä pääomavastikkeita.

Tehdyt korjaukset ja remontit

Koska yhtiö on uusi, niin yhtiöllä ei ole rakennusten ja kiinteistöjen korjaushistoriaa.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Portus Optimus, Helsinki

Isännöitsijän yhteystiedot

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy Ratakatu 1 b A 7, 00120 Helsinki Isännöitsijä: Petri Haapa-Aho Puhelin: 040 774 7391 Sähköposti: petri.haapa-aho@hsi.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Yhteistilat: Väestönsuojat (3 kpl), varasto- ja huoltotilat, siivouskomerot, kuivaushuoneet, jätehuone, kierrätyshuone, tekniset tilat, kuntosali, pyöräkorjaamo, saunarakennus sekä uimalaituri. Optimuksessa on yhteiskäyttöön jäävät pesula ja vierashuone. Rantaraitin vieressä on ns. kanoottivarasto. Yhtiöllä on 26 kpl:tta venepaikkoja omina osakkeinaan. Yhteiskäytössä oleva sauna käsittää kaksi erillistä saunaosastoa wc-tiloineen, oleskelu-/kerhotilan ja terassin. Yhteiskäytössä olevat tilat (saunaosasto, pesula, kuntosali, kierrätyshuone, vierashuone). Kaikkien Portus yhtiöiden yhteiskäytössä olevia tiloja hallinnoi hoitokunta. Varsinainen yhtiökokous 22.05.2023, Parveketupakointikiellon hakemisesta. Päätettiin hakea tupakkalain 79 §:n mukaista tupakointikieltoa (haettava kielto koskee myös sähkösavukkeen käyttämistä) kunnalta kaikille huoneistoparvekkeille (parvekkeet sekä terassiparvekkeet). Isännöitsijältä 5.4.2024 saadun tiedon mukaan parveketupakointikielto ei ole voimassa, tulee uudelleen päätettäväksi 2024.

Energialuokka

C2013

Tontin pinta-ala

2229m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Capellanranta 3
00580, Verkkosaari, Kalasatama, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.