Yhtiövastike

5 603 €

Tontti

oma

Kerros

2/ 12

Hissi

On

Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin, joka tarjoaa upean merinäköalan jokaisesta huoneesta.

Tämä valoisa asunto lumoaa välittömästi avaruudellaan ja hyvällä säilytystilallaan. Olohuoneen ja keittiön sulautuessa yhteen, kodin keskipisteenä on tilava ja toimiva kokonaisuus. Keittiön saareke lisää tilaa ruoanlaittoon ja tarjoaa kätevää säilytystilaa, ja olohuoneesta avautuu käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, josta voi ihailla upeaa merimaisemaa.

Asunnossa on kolme viehättävää makuuhuonetta, joissa kaikissa on valmiina kaapistot. Kaikista makuuhuoneista on pääsy ranskalaiselle parvekkeelle. Kaksi kylpyhuonetta tuo asumiseen lisämukavuutta, ja oman saunan löylyissä voi rentoutua päivän päätteeksi.

Asunnosta on kätevät yhteydet ulos ilman hissiä, suoraan sisäpihalle sekä varastotiloihin, pesutupaan ja kuivaushuoneeseen. Taloyhtiön kerhohuone ja sauna tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen ja yhteiseen ajanviettoon, ja niitä voi helposti varata käyttöön One4all-sovelluksen avulla.

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontillaan ja kruunaa kokonaisuuden aurinkopaneeleillaan, jotka tuovat ekologista energiaa asukkaiden käyttöön.

Kalasatama on arvostettu asuinalue, joka tarjoaa monipuolisia palveluita ja viihtyisiä ulkoilualueita aivan kantakaupungin kupeessa. Kauppakeskus Redi monipuolisine palveluineen on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä tekee arjesta sujuvaa ja mukavaa.

Tämä koti tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia merellisestä kaupunkiasumisesta parhaimmillaan. Tervetuloa kotiin Kalasatamaan!

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Minna Uski, LKV / 044 328 6248 tai minna.uski@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!

Hintatiedot

Velaton hinta

875 000 €

9409 €/m2

Myyntihinta 261 731 €

Velkaosuus 613 268 €

Yhtiövastike 5 603 €

Rahoitusvastike 5 212 €

Hoitovastike 390,60 €

Vesimaksu 20 oma mittari

Muut kustannukset Sähkökustannukset: toukokuu 2023 - maaliskuu 2024 keskiarvohinta 61€/kk (pörssisähkö) ja 5 henkilöä huoneistossa. Lisätietoa per. 2.5.2024 - Yhtiökokous on 21.5.2024 alustavasti. Kokouskutsua ei ole vielä tarjolla, koska hallitus ei ole päässyt yhteisymmärrykseen sen sisällöstä. - Yhtiön hallitus ei esitä hoitovastikkeen korotusta. Rahoitusvastikkeet on korotettu huhtikuun alusta. Rahoitusvastikkeen tarve riippuu huomattavasti korko tilanteesta lainan noteerauspäivänä.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2023

Vuositakuuennakkotarkastuksen toteuttaminen - Suunnittelutoimisto Rusttetin toimesta.


Tulevat korjaukset ja remontit

2024-2028

Huoltokirjan mukaiset huoltokunnostustyöt

2024-2025

Vuositakuukorjauskokoukseen ilmoitettujen virheiden korjauksien seuraaminen ja valvonta.

2028-2032

Ilmanvaihdon nuohous ja säätö Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

As. Oy Helsingin Seipi

Isännöitsijän yhteystiedot

Kontu Uusimaa Henrikki Tahvanainen 010 739 8990 henrikki.tahvanainen@kontuoy.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Yhteiset tilat: 1. kerroksessa lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot, autohallin puolella sijaitseva ulkoiluvälinevarasto, 2. kerroksessa kuivaushuone, pesula, korttelitupa, lastenvaunuvarasto, 12 kerroksessa talosaunaosasto ja kerhotila, tekniset tilat, kerroksissa sijaitsevat irtaimistovarastot sekä yhteiskäyttöautolle 2 autohallipaikkaa AH1 ja AH29 Yhteiskäytössä olevat tilat: Yhtiöllä on oikeus käyttää As. Oy Helsingin Vaspuukin ja As. Oy Helsingin Ruutanan yhteisessä hallinnassa olevalla alueella sijaitsevaa jätteen putkikeräyksen syöttöpistettä. Yhtiöllä on oikeus käyttää As.Oy Helsingin Karpin omistuksessa ja hallinnassa olevassa rakennuksessa 1. kerroksessa sijaitsevaa kierrätyshuonetta. Yhtiöllä on oikeus käyttää As. Oy Helsingin Pasurin omistuksessa ja hallinnassa olevassa rakennuksessa 1. kerroksessa sijaitsevaa kriisinaikaista väestönsuojaa. Antennijärjestelmä: Kaapeli TV Tietoliikennejärjestelmä: Elisa 10 M perusnopeus Vakuutusyhtiö: KESKINÄINEN VAKUUTUSYHTIÖ FENNIA Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen Yhtiöllä on oikeus käyttää As. Oy Helsingin Vaspuukin ja As. Oy Helsingin Ruutanan yhteisessä hallinnassa olevalla alueella sijaitsevaa jätteen putkikeräyksen syöttöpistettä. Jätteen putkikeräyksen syöttöpiste on yhteiskäytössä myös As. Oy Helsingin Ruutanan, As. Oy Helsingin Vaspuukin, As. Oy Helsingin Pasurin ja As. Oy Helsingin Karpin kanssa. Yhtiöllä on oikeus käyttää As. Oy Helsingin Karpin omistuksessa ja hallinnassa olevassa rakennuksessa 1.kerroksessa sijaitsevaa kierrätyshuonetta. Yhtiöllä on oikeus käyttää As. Oy Helsingin Pasurin omistuksessa ja hallinnassa olevassa rakennuksessa 1.kerroksessa sijaitsevaa kriisinaikaista väestönsuojaa. Vakuutukset Yhtiöllä on kiinteistön täysarvovakuutus Fennia Keskinäinen Vakuutusyhtiössä. Lisäksi yhtiöllä on Asiakasturva ja Oikeusturva etuvakuutukset Finib Oy:ssä, joka toimii yhtiön vakuutusmeklarina. Asuntokauppalain mukainen suorituskyvyttömyysvakuutus on otettu Lähitapiola keskinäinen vakuutusyhtiöltä.

Energialuokka

A2018

Tontin pinta-ala

6081m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Capellanranta 8
00580, Kalasatama, Helsinki

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.