Teijo Vuorinen

LKV, LVV

040 680 7706

teijo.vuorinen@roof.fi

Finnish

Myynnin ja markkinoinnin parissa pitkän uran tehnyt Teijo siirtyi noin 10 vuotta sitten kiinteistöalalle. Isännöintikoulutuksen käyneenä hänellä on kattava teknillinen osaaminen kiinteistöistä, taloista, rakenteista ja niiden elinkaaren hallinnasta. Teijolla on myös omakohtaista ja käytännönläheistä kokemusta rakentamisesta, remontoinnista ja saneerauksista, mm. itse talon rakentaneena, tehden hänestä alan monipuolisen osaajan. 

Luontaisena ja intohimoisena myyjänä ja neuvottelijana hänen oli luonteva siirtyä kiinteistönvälityksen pariin.Kokeneena myyjänä hän taitaa sujuvasti neuvottelut, eikä myöskään kaihda haasteellisimpiakaan kohteita kuten saneerattavia kiinteistöjä tai esim. kuolinpesiä. Välittäjänä Teijo on rauhallinen, ammattitaitoinen ja omaa erinomaiset keskustelutaidot. Hän palvelee asiakkaita pääkaupunkiseudun alueella erikoisosaamisenaan kiinteistöt muiden välityskohteiden lomassa. 

Kesäisin Teijon löytää mökiltä rentoutumassa remontoinnin parista – muuten monipuolinen liikkuminen ja päivittäinen ulkoilu koiran kanssa tuo energiaa arkeen.

Myydyt kohteet

450+

Kokemus

10

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Teijoon yhteyttä!

Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Teijo ottaa sinuun yhteyttä!