Maria Kohvakka

LKV, LVV

045 136 4727

maria.kohvakka@roof.fi

Finnish, English

Vuonna 2018 kiinteistönvälittäjänä aloittanut Maria on yltänyt uransa alusta asti erinomaisiin tuloksiin.

Edellisessä toimistossaan Maria eteni myyntipäällikön tehtäviin. Onnistuminen työssä sekä asiakaskysyntä lisäsi haasteen nälkää ja pian yrittäjyys alkoi tuntua oikealta ratkaisulta. Nyt Roof Kotkan toimiston yrittäjänä hän tarjoaa asiakkailleen aina parasta asunnon myynti- ja ostoprosessissa.

Marialle kiinteistönvälitys on kutsumusammatti, jossa haasteiden ylittäminen ja onnistumiset motivoi kohti uutta. Toiminnan kulmakivenä on oikea hinnoittelu, ripeä ote työskentelyyn sekä määrätietoisuus. Tulokset puhuvat puolestaan – oli kyseessä sitten asunto-osakkeen myynti tai miljoonaluokan kiinteistökauppa. 

Hän tietää, että nopeus on valttia ja siksi myyntiä hoidetaan tavoitteellisesti kohti kauppaa. Myynti toteutetaan aina asiakkaan toiveita kunnioittaen ja Marian laaja asiakaskunta koostuu niin kotimaisista kuin kansainvälisistä asiakkaista.

Vapaalla Maria viettää aikaa tiiviisti perheensä kanssa, jossa 6-vuotias lapsi ja luonteeltaan ikuinen pentukoira pitävät arjen vilkkaana. Nopeatempoisen myyntityön vastakohtana on luonto, mökkeily, retkeily ja matkustaminen.

Maria palvelee sinua kaikissa asuntoasioissa Etelä-Kymenlaakson alueella.

“Haluan tarjota asiakkailleni laadukasta ja monipuolista välityspalvelua, ja siksi Roof tuntui oikealta vaihtoehdolta. Etelä-Kymenlaakso kaipaa innovaatiota kiinteistönvälityksessä ja koen, että asiantuntevasta sekä modernista välityspalvelusta kaupan molemmat osapuolet hyötyvät parhaiten. Oikeilla työkaluilla kauppaan päästään helpommin ja tehokkaammin.”

Myydyt kohteet

150+

Kokemus

6

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Mariaan yhteyttä!

"Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Maria ottaa sinuun yhteyttä!"