Yhtiövastike

589,58 €

Tontti

vuokrattu

Kerros

1/ 2

Tilava ja valoisa perheasunto myynnissä rauhallisella sijainnilla Malminkartanossa

Tämä pienkerrostalo tarjoaa erinomaiset puitteet mukavaan asumiseen. Asuntoa on kattavasti remontoitu vuosien saatossa ja se on todella siistissä kunnossa. Valoisa asunto toimii hyvin niin perheille kuin pariskunnillekin, sillä tarjolla on kolme makuuhuonetta, jotka soveltuvat hyvin myös vaikka työhuoneiksi. Kaikissa huoneissa on erkkeri-ikkunat, jotka tuovat runsaasti luonnonvaloa sisään ja luovat avaran tunnelman. Tilavassa olohuoneessa on runsaasti tilaa ja sen yhteyteen mahtuu isokin ruokailuryhmä. Eteisestä on käynti suojaisalle ja vehreälle pihalle.

Rauhallinen ja loistava sijainti. Ulkoilusta ja luonnosta nauttivalle viereinen Kaarelanpuisto tarjoaa hyvät mahdollisuudet monipuoliseen ulkoiluun, kuten lenkkeilyyn, pyöräilyyn ja jopa ratsastukseen, sillä ikkunasta näkyy hevostallit. Läheisyydestä löytyy sekä suomenkieliset että ruotsinkieliset koulut, mikä helpottaa lapsiperheiden arkea. Juna-asemalle kävelet 10 minuutissa. Vihdintielle ja Hämeenlinnanväylälle ajat muutamassa minuutissa, joiden kautta pääset autolla helposti moneen suuntaan. Kauppakeskus Kaari tarjoaa monipuoliset palvelut ja on alle 10 minuutin ajomatkan päässä, ja sinne pyöräilee myös 10 minuutissa. Malminkartanon kuuluisat kuntoportaat ovat alle 2 km päässä.

Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin!

Myynti ja tiedustelut:
Petri Kajaan LKV
0405604738 tai petri.kajaan@roof.fi

Pohjakuva

83 m2

4h+k


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

238 000 €

2867 €/m2

Myyntihinta 231 935 €

Velkaosuus 6 064 €

Yhtiövastike 589,58 €

Rahoitusvastike 122,48 €

Hoitovastike 467,10 €

Vesimaksu 21 €/hlö/kk

Autopaikan kustannukset(€/kk) 7

Tehdyt korjaukset ja remontit

Merkittävimmät korjaukset listattu. Pyydä koko raportti välittäjältä. 2023 PTS maalämpöhanke (hankesuunnittelu): maalämmön hyödyntämisen selvitys, jätevesiviemäreiden korjaus (vikaluokka 3) (toteutus) 2022 Ulkovesipostien ja päävesisulun uusinta: Yht.7 vesipostia joista 3 uusittu aikaisemmin. Nyt uusittu loput 4 kpl, katon korjaustoimia: Kuntoarviossa havaitut puutteet. Pos. 2. sekä varaston katon korjaustoimet pos.1 ja 2, parvekkeen lattian ja pilarin halkeamien korjaus as B10, Julkisivusaneeraus tai huoltaminen (hankesuunnittelu), Julkisivusaneeraus (uusitaan ovet, ikkunat ja laudoituksien maalaus ja uusiminen tarvittavin osin) tai huoltomaalaus ja käyntien sovittaminen. sis. myös parvekkeiden ovet, WC-istuinten uusiminen: sis. huoneistojen alkuperäisten wc-istuinten uusiminen 2021 Elementtisaumojen uusiminen (toteutussuunnittelu, toteutus): erkkereiden saumat uusimatta riittävän ilmankierron varmistamiseksi, salaojien kuvaus 2020 Katon korjaustoimia: Kuntoarviossa todetut akuutit korjaustarpeet, viemäreiden huuhtelu ja kuvaus: Pohja,- ja pystyviemärit sekä asunto haarat (keittiö), korjaustoimia sokkelikunnostuksen yhteydessä: -Sokkelien ja erkkerien liitoksien massaukset. -Rappu sisäänkäyntien pilarien korjaus ja maalaus sokkelin väriin. -Pihan keskellä olevan rakennuksen 2kpl sadevesien ohjaus ulommas rakennuksesta. Lisätään ränneihin suppilot ja mutkat, sokkelien kunnostus: rakennusten kaikkien sokkelien (n. 500m)osalta, vesikaton kuntoarvio 2018 Ilmanvaihdon parantaminen: Korvausilmaventtiili asuntoihin. Asennettu pääasiassa Velcon korvausilmaventtiilejä ja muutama Biobe tilkerakoon. 2016 Kiinteistökatsastus: Korjausohjelman PTS-suunnitelmien päivittämiseksi, parkkialueet (toteutussuunnittelu, toteutus): Hiekkapäällysteisen parkkipaikan asvaltointi ja yhtiön toisen, asvalttipintaisen parkkialueen kunnostus sekä pihan hiekkapintaisten kävelyteiden kunnostus. 2015-2016 Märkätilat (toteutus): Asuntojen märkätilojen korjaukset kuntotutkimuksen perusteella 2015 Sauna (toteutussuunnittelu, toteutus): Taloyhtiön saunaosaston (sauna, suihku, wc ja pukuhuone) saneeraus 2011 Lukitus (toteutussuunnittelu, toteutus): Lukituksen uusiminen (Abloy Sento) 2010 Salaojat ja alapohja (toteutus): Salaojien ja alapohjan kunnostus 2009 Lämmitys (toteutus): Lämmitysjärjestelmän sulku- ja säätöventtiilien uusiminen, lämmityksen säätö 2006 Vesi- ja lämmitysjohdot: AB- ja CD -talojen väliset vesi- ja lämmitysjohdot uusittu 2004 Vesikatot ja sauna: Vesikattojen katteiden uusimistyö, saunan löylyhuoneen kunnostus ja päätyhuoneistojen ulkoportaiden betonikorjaus + porrashuoneen betonikynnysten korjaus. 2002 Julkisivu, ikkunat, aita ja elementtisaumat: Julkisivun puuosien, ikkunoiden ja aidan maalauskunnostus, elementtisaumat uusittu. 2000 perusvesipumppaamo, julkisivu ja sauna: Perusvesipumppaamon kunnostaminen, A-B -talon idänpuoleisen julkisivun seinänvierustojen painumien täyttö ja C-D -talon kaakkoispäädyn ja saunan kuistin uusimistöitä.


Tulevat korjaukset ja remontit

Päätetyt korjaukset: 2024: Salaojat ja sadevesiviemärit (toteutussuunnittelu) 2024 Julkisivusaneeraus tai huoltaminen (toteutussuunnittelu) 2024 Ilmanvaihto: Ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärien säätö ja vaimentimien lisäys 2024 Putkiston kuntotutkimus 2024 Energiatodistus. Alla olevat kunnossapitosuunnitelmassa (PTS) mainitut korjaukset vaativat vielä yhtiökokouksen hyväksynnän ja päätöksen, ja niiden ajankohta voi vielä muuttua: PTS 2024-2025 Salaojat sekä sadevesiviemärit (toteutus): Salaojien kunnostaminen/uusiminen sekä sadevesiviemäreiden (joissa havaittu puutteita) uusiminen/kunnostaminen. PTS 2024-2025 Julkisivusaneeraus tai huoltaminen (toteutus): uusitaan kunnon mukaan ovet, ikkunat. laudoituksien maalaus ja uusiminen tai huoltomaalaus ja käyntien sovittaminen. sis. myös parvekkeiden ovet. PTS 2025 Sähkö- ja hybridiautojen latauspisteet (hankesuunnittelu) PTS 2025 Pihavaraston räystäs ja hulevesien poisohjaaminen varaston ympäristöstä (toteutussuunnittelu). PTS 2025 Maalämpöhanke (toteutussuunnittelu). PTS 2025 Sähkö- ja hybridiautojen latauspisteet (toteutus). PTS 2025 Palovaroittimien uusiminen 2026 Pihavaraston räystäs ja hulevesien poisohjaaminen varaston ympäristöstä (toteutus). PTS 2026 Maalämpöhanke (toteutus). PTS 2026 Lämmönjakokeskuksen tarkastus: Tarkastus ja tarvittavat huoltotoimet. PTS 2028 Kaukolämpökeskuksen uusiminen (toteutussuunnittelu): Patteriverkoston tasapainotus sekä patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen. PTS 2028 Kaukolämpökeskuksen uusiminen (toteutus): Patteriverkoston tasapainotus sekä patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen. PTS 2028 Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus: Pohja,- ja pystyviemärit sekä asunto haarat (keittiö). PTS 2034: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. PTS 2036: Elementtisaumojen uusinta

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto-Oy Kartanonkaari 22

Isännöitsijän yhteystiedot

SKH-Isännöinti Oy, Markku Kulomäki p.09 530 8860

Tontin pinta-ala

6812m2

Tontin omistus

vuokrattu

Tontin Vuokranantaja

Helsingin kaupunki

Tontin vuokra

21579.0

Tontin vuokra-aika

2045-12-31 00:00:00.000

Sijainti

Kartanonkaari 22
00410, Malminkartano, Helsinki

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.