Yhtiövastike

1 542 €

Tontti

oma

Kerros

1/ 12

Hissi

On

Helsingin kantakaupungin luultavasti ainut asunto, missä voi ihailla kirsikan kukkia omalla pihalla ja kuunnella samalla leijonan karjuntaa!

Kerrassaan upea ensimmäisen kerroksen asunto, jossa on valtava piha ja lasitettu terassi sekä ulkoterassi. Tällä pihalla kelpaa järjestää kesäjuhlia ja grillailla. Asunnon pohjaratkaisu on hyvä ja valoisa. Materiaalivalinnat ovat tässä asunnossa premiumluokkaa ja valinnat miellyttävät silmää. Asumisviihtyvyyttä tuo kaunis kylpyhuone ja oma sauna. Säilytystilaa löytyy myös runsaasti. Talvella asunnon pitää lämpimänä kaukolämpöön kytketty lattialämmitys ja kesähelteisiin asumisviihtyvyyttä tuo lattiaviilennys.

Tämä asunnon kohdalla tontti on lunastettu omaksi! Ostajalle erinomainen tieto, että rakennusaikainen laina on korkosuojattu vuoteen 2030 asti (1.69% korko + marginaali). Puutarha on upea, täältä löytyy mm. japanilaisia koristekirsikoita, japaninmagnolia, japaninvaahteroita, gingko eli neidonhiuspuu, alppiruusuja, liljoja, bambuja sekä oma hyötypuutarha marjoineen ja yrtteineen. Korttelin asukkaiden käytössä on 3 yhteiskäyttöautoa. Taloyhtiöllä on hyvät yhteiset tilat mm. hulppea kattosauna terasseineen, pesutupa, kuntoiluhuone ja kattoterassi istutuslaatikoineen sekä pöytäryhmineen.

Kodin sijainti on kaupungin palveluita lähellä ja meren ympäröimä. Ulkoilumaisemat ovat mitä ihanimmat ja Mustikkamaalle pääset reippailemaan ja nauttimaan luonnosta kävelysiltaa pitkin. Kävelyetäisyydeltä löytyy päivittäistavarapalvelut sekä hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Tulevaisuudessa Sompasaaresta pääsee raitiovaunulla viherrataa pitkin suoraan Pasilaan. Kivenheiton päässä on myös kattavan palvelutarjonnan omaava kauppakeskus Redi. Kruunusiltojen valmistuttua pääsee kätevästi raitiovaunulla suoraan myös Hakaniemeen.

Yhtiöjärjestyksen mukaan: 3H+KT+S

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Lauri Kuusela, LKV / 040 511 7101 tai lauri.kuusela@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!
I can provide services also in English.

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

68 m2

3h, avok, kph, s, las.terassi, piha


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

578 000 €

8500 €/m2

Myyntihinta 373 848 €

Velkaosuus 204 151 €

Yhtiövastike 1 542 €

Rahoitusvastike 1 086 €

Hoitovastike 455,60 €

Vesimaksu oma mittari

Muut kustannukset Autopaikkavuokra 70 €/kpl Saunamaksu 8 €/kpl Vesimaksuennakko 23 €/hlö Pesula 1 €/laite/vuoro Kerhotila 10 €/4 tunnin vuoro perjantai-iltaisin ja viikonloppuisin Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten. Hallituksella valtuus periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike.

Tulevat korjaukset ja remontit

Takuukorjauksia tullaan suorittamaan tilikauden 2023 aikana. Yhtiö on valmistunut vuonna 2019 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheuttuviin kustannuksiin.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Helsingin Sompasaaren Pooki

Isännöitsijän yhteystiedot

Isännöintitoimisto Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa Isännöitsijä Jiri Lindström 020 748 8336 asiakaspalvelu@kiinteistotahkola.fi / jiri.lindstrom@kiinteistotahkola.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Kerhohuone, kuivaushuone, pyykinpesutila, sauna, siivoustila, tekninen tila, ulkoiluvälinevarasto, varasto-irtaimisto, varasto-lastenvaunut, väestönsuoja, muu, kaapeli-TV ja laajakaista 100MB.

Energialuokka

C2018

Tontin omistus

oma

Sijainti

Priki Johannan kuja 3
00540, Sompasaari, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.