Yhtiövastike

4 040 €

Tontti

oma

Kerros

2/ 6

Hissi

On

Viihtyisä neliö hyvällä pohjalla (rv 2020) ja loistavalla sijainnilla Sompasaaresta!

Valoisaan läpitalon asuntoon on oma katettu sisäänkäynti sisäpihan puolelta. Asunnon ikkunat ovat isot ja pohja toimiva. Makuuhuoneet sijaitsevat eri puolilla asuntoa. Tyylikäs Novart-avokeittiö integroiduilla kodinkoneilla ja kiinteällä saarekkeella jakaa asunnon olohuoneeseen sekä ruokailutilaan. Vaalea parketti yhdistää asuntoa. Säilytystilaa on mukavasti makuuhuoneiden sekä eteisen kaapistojen ja vaatehuoneen ansiosta. Tilavaan kylpyhuoneeseen mahtuu pesutorni ja lasiseinäinen sauna on tyylikäs. Erillinen wc helpottaa arjen sujuvuutta. Vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys koko huoneistossa lisää asumismukavuutta. Asunnon levyinen lasitettu parveke on reilusti katutason yläpuolella ja sieltä näkee meren ja Mustikkamaan.

Taloyhtiö valmistui v. 2020. Rakennuttaja YIT Suomi on hoitanut vuositarkastukset ja -korjaukset. Taloyhtiö on iso ja sen maksuvalmius on ollut hyvä edellisellä tilikaudella. Tontti on oma. Osakkaiden käytössä on kolme sauna- & kerhotilaa, jotka sijaitsevat talojen yläkerroksissa sekä upeat kattoterassit huikealla näköalalla. Taloyhtiöllä on viihtyisä ja turvallinen sisäpiha, jossa lapset voivat leikkiä sekä ulkoiluvälinevarastot ja kuivaushuone.

Merellinen Sompasaari oli entisaikoina helsinkiläisten huviretkikohde ja nytkin alueelle on kaavoitettu laivatontteja, jotka tulevaisuudessa täyttyvät erilaisista ravintola- ja ateljélaivoista. Meri avautuu ympärillä kahdelta puolen. Idyllinen Sompasaari on perheystävällinen, kun alueelta sekä läheltä löytyy lapsille leikkipaikkoja kuten Kalasatamanpuisto. Alueelle ollaan parhaillaan rakentamassa myös päiväkotia. Palvelut ovat kävelyetäisyydellä Kauppakeskus Redin ansiosta, jossa mm. kaupat, kuntosalit, elokuvateatteri ja ravintoloita. Kulttuurin nälkäisille Teurastamo ja Suvilahti löytyvät naapurista. Lähin metroasema on Kalasatama, josta pääsee kuudessa minuutissa keskustaan. Tulevaisuudessa kulkuyhteydet vain paranevat, kun raitiovaunu kulkee Pasilaan sekä Kruunusiltoja pitkin Hakaniemen ja Itä-Helsingin suuntaan. Lähiseudut tarjoavat mitä parhaimmat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot kuten Mustikkamaa ja merenranta!

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Lisätiedot ja esittelyt:
Irja Seppälä l 040 7192817 l irja.seppala@roof.fi

Mietitkö kotisi arvoa muuttuvassa markkinatilanteessa? Asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisena kerron, miten asuntosi myydään parhaalla mahdollisella tavalla ja parhaaseen hintaan! Tarjoan luotettavasti ja joustavasti ilmaisen arvioinnin ja myyntisuunnitelman kodillesi sekä hoidan kaikki asuntoasiat liittyen asuntojen myyntiin.

I also provide service in English.

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

84 m2

4h+avok+rt+kph/s+wc+vh+las.p+terassi (YJ:n mukaan 4h+kt+s)


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

659 000 €

7845 €/m2

Myyntihinta 194 395 €

Velkaosuus 464 605 €

Yhtiövastike 4 040 €

Rahoitusvastike 3 603 €

Hoitovastike 436,80 €

Vesimaksu 20 €/hlö/kk

Muut kustannukset Vesimaksu on ennakkoa, joka tasataan vuosittain. Hallituksella valtuus periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastikkeen määrä. Huoneistokohtaisen lainaosuuden voi maksaa pois tilaamalla erillisen lainaosuuslaskun isännöitsijätoimiston verkkokaupasta: www.mtr.fi. Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuutena. Ylimääräinen yhtiökokous 04.02.2022 päätti muuttaa autohallin tavalliset yhteiskäyttöpaikat sähköautojen yhteiskäyttöpaikoiksi tavallisten yhteiskäyttöpaikkojen osakkeenomistajien kustannuksella. Hallitukselle myönnettiin valtuus määrittää lainaosuus ja pääomavastikkeen määrä sähköautojen yhteiskäyttöpaikkojen rakentamiseen nostettuun lainaan hankkeen valmistuttua. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuus nostaa enintään 96 000 euron limiittilaina enintään 5 vuoden maksuajalla. Taloyhtiöllä tililimiitti Helsingin seudun OP 96 000,00 €; limiittiä käytetty 48 916,60 €/ 27.12.2023. Viime tilikauden aikana taloyhtiön maksuvalmius oli hyvä.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2020

Rakennuttaja YIT Suomi Oy:n vastuulle kuuluvat korjaukset.

2021

Vuosikorjausten ennakkotarkastus sekä huoltokirjan mukaiset huoltotyöt.

2021

Asuntokauppalain mukainen vuositarkastuskokous.

2023

Tavallisten yhteiskäyttöpaikkojen muuttaminen sähköautojen latausyhteiskäyttöpaikoiksi.


Tulevat korjaukset ja remontit

Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2024: 2024 Rakennuttaja YIT Suomi Oy:n vastuulle kuuluvat vuosikorjauksien loppuun vieminen. 2024-2028 Normaaleja vuosihuoltoja ja -korjauksia, yhtiö valmistunut vuonna 2020.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Helsingin Vincent

Isännöitsijän yhteystiedot

MTR-Isännöinti Oy, Isännöitsijä Tiina Lindholm Neilikkatie 17 01300 VANTAA p. +358 9 838 7250 asiakaspalvelu@mtr.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

4 taloyhtiötä ympäröi yhteispihaa, jokaisella omat talopesulat yhteiskäytössä, kuivaushuone, kierrätyshuone, 3 kpl sauna- & kerhotilaa, kattoterassit, ulkoiluvälinevarastot, huoneistokohtaiset varastot, parkkihalli (kulku sisäkautta). Kodin sähkölaitteita voi säädellä Cozify-älykoti- ja kotiautomaatio-ohjaimella. Huoneistoissa vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys. Huoneistokohtaiset termostaatit. Kph/s & wc sähköinen lattialämmitys. Yhtiöllä on rasitesopimus viereisten asuntoyhtiöiden, Asunto Oy Helsingin Takilan, Asunto Oy Helsingin Puosun ja Asunto Oy Helsingin Maston kanssa. Rasitesopimus koskee tontin lisäksi yhteistä pysäköintihallia, kulkuoikeuksia, yhteispihaa, imujäteputkijärjestelmää sekä eräitä taloyhtiön yhteistiloja. Lisäksi yhtiö hallitsee maanvuokrasopimuksen mukaisesti korttelin 10631 tontin 5 alapuolista määräalaa ja omistaa ja hallitsee hallinnanjakosopimuksen mukaisesti autohallissa sijaitsevia 22 yhteiskäyttöpaikkaa. Yhtiön kuuluu osaksi Kalasataman Palvelu 2 Oy:tä koskevaan rakennuttajasopimukseen, jossa määritellään koko kaupunginosaa koskevien yhteisalueiden kunnossapidosta, ylläpidosta, uudistamisesta ja operoinnista. Palveluyhtiön tarkoitus on keskitetysti toteuttaa, omistaa, vuokrata, luovuttaa, hallita, ylläpitää ja uudistaa Kalasataman Sopimusalueilla asuntotontteja ja muilla tonteilla sijaitsevia asuntoja palvelevia ja niiden ulkopuolisia maantasoisia autopaikkatontteja (LPA), joille toteutetaan autopaikkoja, yhteispihatontteja, alueportaalia ja yhteiskerhotiloja ellei kaupunki esimerkiksi jonkin Sopimusalueen, korttelin/kortteleiden tai Palvelukonseptin osalta perustellusta syystä toisin päätä.

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

1168m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Aallonhalkoja 3
00540, Sompasaari, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.