Yhtiövastike

513,00 €

Tontti

vuokrattu

Kerros

1/ 12

Hissi

On

Tervetuloa hyvätunnelmaiseen kotiin Sompasaareen!

Tämä vuonna 2019 valmistunut hitas-kolmio sopii erinomaisesti pariskunnalle, pienelle lapsiperheelle tai miksei yksin asuvallekin. Sijainti Sompasaaressa on lähellä kaikkea: Mustikkamaata, merta, Helsingin kantakaupunkia sekä paikallisia kouluja, päiväkoteja, puistoja ja palveluita.

Asunnossa on hyvä pohjaratkaisu: kaksi makuuhuonetta ovat eri puolilla asuntoa, avokeittiö on hyvin varusteltu ja tilavassa kylpyhuoneessa on oma sauna. Lasitettu parveke toimii terassina taloyhtiön hyvin hoidetulle sisäpihalle, joka on rauhallinen ja kesällä vihreä. Asunto on valoisa, ja sen ikkunat ovat kahteen ilmansuuntaan (etelä, länsi). Säilytystilaa on runsaasti. Asunnolla ei ole seinänaapureita.

Taloyhtiö on hyvin varusteltu. Asukkaiden käytössä on kaksi 12. krs saunaa hienoin näkymin, maksuton pesutupa sekä kaksi kerhotilaa, joita voi maksutta varata esimerkiksi etätöitä tai vieraiden majoittamista varten. Tähän asuntoon asumisväljyyttä tuovat samassa kerroksessa olevat vaunu- ja ulkoiluvälinevarastot sekä pyykinkuivaushuone. Taloyhtiön autohallista on mahdollista saada autopaikka jonotusperiaatteella. Taloyhtiössä on hyvät tilat myös pyörien säilytykselle.

Sompasaari on suosittu kaupunginosa, ja hyvästä syystä. Merenrannat tarjoavat asukkaille monenlaisia ulkoilumahdollisuuksia talviuinnista lenkkeilyyn. Mustikkamaa ja Korkeasaari ovat vain kivenheiton päässä. Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja ne tulevat entisestään paranemaan kun raitiovaunuyhteys Pasilaan valmistuu tänä vuonna ja Kruunusilta arviolta 2027. Asunnosta on Rediin ja Kalasataman metroasemalle lyhyt kävelymatka, joten lähellä on runsas tarjonta ruokakauppoja, ravintoloita, kahviloita – ja uusimpana Kalasataman oma kirjasto.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Stefano Ramirez / 040 674 3132 tai stefano.ramirez@roof.fi

Hintatiedot

Velaton hinta

356 000 €

5235 €/m2

Myyntihinta 356 000 €

Yhtiövastike 513,00 €

Hoitovastike 510,00 €

Vesimaksu 20 oma mittari

Muut kustannukset - Kylmä vesi 4€/m3 - Lämmin vesi 8€/m3 Autohallivuokra 70,00 € / kk Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten, tai pyytää isännöitsijältä, että kiinteistöhuolto lukee vesimittarit. Yhtiökokous 2023: Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä enintään kahdenkuukauden hoito-/rahoitusvastike.

Tehdyt korjaukset ja remontit

Olennaiset tapahtumat tilikaudella ja tilikauden päättymisen jälkeen (2022) Tilikauden aikana tehtiin normaaleja huoltokorjauksia 28 956,86 eurolla. Venusparkissa suoritettiin nettikaapelointitöitä E-Parkingin latausjärjestelmän toimivuuden parantamiseksi. Vesikatolla ilmanvaihtohormien suojakatteessa havaittiin kosteutta päässeen hormiin, mutta bitumikermit ja pellitykset tiivistettiin ja korjattiin Rakennustehon aliurakoitsija Katmanin toimesta. Lisäksi on korjattu muutamien asuntojen vesivahinkoja, joiden syiden selvitystyötä jatketaan kaudella 2023.


Tulevat korjaukset ja remontit

Yhtiössä ei ole suunniteltuja asumiseen tai vastikkeisiin vaikuttavia kunnossapitotarpeita seuraavalle viisivuotiskaudelle. Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Sompasaaren Hansalaituri, Helsinki

Isännöitsijän yhteystiedot

Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Niko Skogberg niko.skogberg@kiinteistotahkola.fi 0207480099

Yhtiön tilat ja varustelu

Yhtiöjärjestyksen mukaan: Yhtiön välittömään hallintaan jäävät kaikki A- ja B-rappujen yhteisessä kellarikerroksessa sijaitsevat tilat, A-rapun 1. kerroksessa sijaitsevat varastotilat, kuivaushuone ja siivoustila sekä B-rapun 1. kerroksessa sijaitsevat pesula ja kuivaustilat, siivous- ja kiinteistöhuoltotilat sekä varastotilat. Yhtiön välittömään hallintaan jäävät myös A-rapun 12. kerroksessa sijaitsevat taloyhtiön saunaosastot 1 ja 2. Väestönsuojatilat sijaitsevat B-rapun puoleisessa kellariosassa. Pesutupa Antennijärjestelmän tyyppi - Kaapeli Antennijärjestelmän palveluntarjoaja - DNA Welho Oy Laajakaistajärjestelmä tyyppi - Taloyhtiölaajakaista 25M Ilmanvaihtotapa - Koneellinen LTO

Energialuokka

C2013

Tontin pinta-ala

1304m2

Tontin omistus

vuokrattu

Tontin Vuokranantaja

Helsingin kaupunki

Tontin vuokra

99176.58

Tontin vuokra-aika

2080-12-31 00:00:00.000

Sijainti

Priki Venuksen kuja 5
00540, Sompasaari, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.