Tontti

vuokrattu

Kerros

5/ 8

Hissi

On

Tyylikäs yksiö hyvällä pohjalla, jossa vesimaksut sisältyvät vuokraan.

Asunto on valoisa ja värisävyiltään lempeän vaalea. Kauniit näkymät viidennestä kerroksessa.

Mereen rajoittuvalla ja suosiotaan nostavalla Saunalahden alueella on helppo viihtyä sillä alue tarjoaa kävelyetäisyydellä päivittäistavarapalvelut, koulut ja päiväkodit sekä lisäksi mainiot ulkoilumahdollisuudet. Kivenlahden palvelut noin kahden kilometrin päässä. Julkisella liikenteellä pääset liikkumaan miltein kotiovelta ja Länsiväylälle omalla autolla on matkaa vain muutama minuutti.

Täytä vuokrahakemus nettisivuiltamme www.roof.fi, niin sovitaan esittely. Hakemus ei sido kumpaakaan osapuolta.

Vuokra: 615 €/kk + käyttökulut.

TIEDUSTELUT:

vuokraus@roofgroup.fi

I can provide services also in English

Get a roof.

www.roof.fi

Pohjakuva

21 m2

1 h, avok, kph, et, parveke


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Vuokra

615,00 €/kk

Vesimaksu sisältyy vuokraan

Muut kustannukset Vuokralainen vastaa taloyhtiön määrittelemästä kuukausittaisesta vesimaksusta. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen energialaitoksen kanssa. Vuokralaisen tulee ottaa huoneistoon kohdistuva laaja kotivakuutus vastuuosineen ja pidettävä se voimassa koko vuokraussuhteen keston ajan.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Korvetti

Isännöitsijän yhteystiedot

Kiinteistö-Tahkola Oy / Jonni Talas, p. 020 748 8286 asiakaspalvelu@kiinteistotahkola.fi / jonni.talas@kiinteistotahkola.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Sauna, pesula, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, väestönsuoja, koneellinen ilmanvaihto. Kaapeli-tv. Yhtiössä on saatavilla DNA:n taloyhtiölaajakaista, joka sisältyy hoitovastikkeeseen. Jokaisen huoneiston on itse aktivoitava nettiyhteys. Sopimukseen sisältyy 10M perusnopeus. Lisänopeutta voi tilata DNA:lta omakustanteisesti liitteenä olevan ohjeen mukaisesti. Yhtiöjärjestys 9. § kunnossapitovastuu: Yhtiön asuinhuoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajan asentamien tai asennuttamien rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla.

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

3851m2

Tontin omistus

vuokrattu

Tontin Vuokranantaja

FIM Vuokratontti Ky

Tontin vuokra

37301.24

Tontin vuokra-aika

2069-03-28 00:00:00.000

Sijainti

Tiimalasintie 6
02330, Saunalahti, Espoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.