Jaana Hänninen

Myyntineuvottelija

040 1991009

jaana.hanninen@roof.fi

Aktiivisella otteella asuntokauppaa tekevä Jaana mahdollistaa onnistuneen lopputuloksen tehokkaalla kommunikoinnilla, alan parhaita työkaluja hyödyntäen ja aina asiakkaan toiveita kunnioittaen.  

Työ elämän tärkeimpien päätösten kanssa on Jaanalle kunnia-asia, ja kiinteistönvälitysalalle hänet houkuttelikin työn merkityksellisyys ja ihmisläheisyys. Vuosien asiakaslähtöinen esihenkilö- ja myyntityökokemus antoi eväät onnistumiseen heti uran alusta asti. 

Kun työskentelet Jaanan kanssa voit odottaa laadukasta palvelua, jossa asiakastyytyväisyys on prioriteettina. Asiakkaiden palautteissa korostuu etenkin Jaanan lämminhenkisyys, tehokkuus sekä kiitokset aktiivisesta yhteydenpidosta. 

Paras motivaation lähde on aina parempiin tuloksiin yltäminen ja itsensä jatkuva kehittäminen onkin yksi Jaanan tavoitteista. 

Aktiivinen liikunta on lähellä Jaanan sydäntä, joten työpäivän päätteeksi löydät hänet kuntosalilta treenien parista tai lenkkipoluilta hänen kahden koiransa kanssa.

Jaana palvelee vahvalla aluetuntemuksella Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla – oli tavoitteenasi asunnon myynti tai osto.

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Jaanaan yhteyttä!