Yhtiövastike

312,00 €

Tontti

oma

Kerros

3/ 3

Tässä kodissa on toimiva läpitalon pohjaratkaisu. Huoneiston avarasta olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on vehreät näkymät. Olohuoneesta ja eteisestä on kulku keittiöön, jossa on kaikki tarvittavat toiminnallisuudet sekä hyvin säilytystilaa. Asunnon kahdesta makuuhuoneesta on viihtyisät näkymät taloyhtiön sisäpihalle. Käytännöllisessä kylpyhuoneessa on paikka pesukoneelle ja oma sauna. Säilytystilaa asunnosta löytyy makuuhuoneiden kaapistoista sekä huoneistolle kuuluvasta häkkivarastosta.

Taloyhtiö seisoo omalla tontilla ja tilikauden 2022-2023 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen mukaan sen maksuvalmius on ollut hyvä. Lämmitysjärjestelmä on kaukolämpö.

Suosittu Vantaanlaakso on luonnonläheinen ja pientalovaltainen asuinalue. Lähikauppa sijaitsee noin 150 metrin päässä ja Martinlaakson kattavat palvelut löytyvät läheltä mm. ruokakaupat, ostari, päiväkodit ja koulut. Hyvät liikenneyhteydet linja-autolla sekä omalla autolla. Monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet.


Olisiko tässä uusi kotisi?Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k+s
TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Jaana Hänninen / 040 199 1009 tai jaana.hanninen@roof.fi


OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!
I can provide services also in English.

Get a roof.
www.roof.fi

Hintatiedot

Velaton hinta

179 000 €

2754 €/m2

Myyntihinta 179 000 €

Yhtiövastike 312,00 €

Hoitovastike 312,00 €

Vesimaksu 19 €/hlö/kk

Muut kustannukset Autopaikka 21,00 €/kk. Saunamaksu 11,00 €/kk. Hallituksella on valtuudet periä 1-2 ylimääräistä vastiketta tai jättää perimättä (yk päätös 2023). Taloyhtiö on jättänyt perimättä vastikkeen 4/2024.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2024

Märkätilojen kuntokartoitus valmistunut 6/

2024

.

2023

Piha-aitojen huoltokorjaukset.

2022-2023

A3 märkätilan peruskorjaus. C19 vahinko (+KPH) ja C21 Asp-vahinkokorjaus. Pihan väliaitojen huoltokorjaukset. C24 märkätilakorjaus. C 24 parvekevahingon korjaus. Ikkunoiden 2v. takuutarkastus.

2022

Ilmastokanavien nuohoukset. Sähköautojen latauspisteiden kartoitus.

2021

Ikkunoiden ja parvekeovien ja varasto-ovien uusintatyöt (Skaala). C 24 parvekevahingon korjaus.

2020

Porrasovien huoltomaalaukset. lkkunaremonttien suunnitteluvaihe ja maalämmön selvittelyasia.

2019

Huoneistojen B14, D31 ja B 13 kph/märkätilakorjaukset

2018

Julkisivusaumauksien uusintakorjaukset Vantaan Saumaus Kh (pois lukien pohjakerroksen vaakasaumat ja parvekk. sisäosiot sekä ikkunasaumat). Porrashuoneistojen ja A-käytävän maalaukset (Värileikki) ja porras/yleisten tilojen valaistuksen uusinta LED-valoiksi (Esasähkö Oy)

2017-2018

Pesutuvan kuivaajan uusinta (Esteri). Märkätilakorjauksia B11 ja E39. Puunkaadot piha-alue.

2016-2017

Huoneistojen B12, D28 ja D30 kph/märkätilakorjaukset

2016

Pihavalaistuksen uusintatyöt Louis Poulsen -valaisimet (Esasähkö Oy). Julkisivujen kuntokartoituksen päivitys, Raksystems Oy.

2015

Lukituksen uusinta Abloy Santo-järjestelmään (Lukkokeskus Oy). Märkätilakorjaukset A5, C23 ja E40. Enerto vedensäästöjärjestelmä.

2014

DEF-talon salaojien ja sadevesijärjestelmien kunnostus sekä pohjaviemärin kannakoinnin korjauksia:

2013

Talojen salaojien ja sadevesiviemäreiden kuntotutkimus.

2012

Talojen välisen lämpökanavan uusintatyöt. llmanvaihtokanavien nuohoukset ja säätötyöt. Viemäriputkistojen painehuuhtelut ja kuvaukset.

2011

Taloyhtiölaajakaistan hankinta taloyhtiön kaikkiin huoneistoihin. Jätekatoksen uusinta.

2007

Julkisivujen huolto-ja paikkauskorjauksia, ikkunoiden huoltomaalauksia ja parvekkeiden peruskorjaus.

2006

Patteriverkoston tasapainottaminen. Patteriventtiilien, linjasäätöjen ja sulkujen uusinta.

2005

Vesikatot uusittu (lcopal Oy).

2004

Antenniverkon kunnostus ja HTV -liityntä kaikki huoneistot (hyvitykset osalle huoneistoja). Lämmönjakokeskuksen uusiminen (UL T Oy). Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimukset (Insinööritoimisto Mehto). Märkätilojen kunnostuksia osassa taloyhtiön huoneistoja vuosittain korjaustarpeen mukaisesti.

2003

Poistopuhaltimien kunnostuksia. Julkisivujen saumauksien uusinta. A-C -talon salaojitus ja sokkelin vesieristyskorjaukset.

2002

Pesuhuoneiden kosteuskartoitus ja asuntokohtainen tarkastus.

1999

llmastointikanavien nuohoukset.


Tulevat korjaukset ja remontit

Isännöitsijäntodistus: -Taloyhtiö on tilannut kuntoarvion laadinnan Raksytems/Sutera Oy:ltä ja kuntoarvio on työn alla. -Hallituksella valtuudet aikaisempien päätösten mukaan teettää märkätilakorjauksia yhtiössä vuosikorjauksin. Hallitukselle myönnetty v. 2019-yhtiökokouksessa valtuudet teettää 1-2 kpl/märkätilakorjauksia. Märkätilakorjauksia suoritettu suuressa osassa taloyhtiön huoneistoja (ja pääosin C 2mukaisena). Kunnossapitotarveselvitys: Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana -Huoneistojen märkätilat: C 2/ asetuksen mukaisiksi niissä huoneistoissa, joissa korjauksia ei ole tehty tarpeen mukaan. -Sähkö- ja tietojärjestelmä: Taloautomaatio: lämmitys/vedenvalvonta. -Sähköinen huoltokirja taloyhtiöön sekä kuntoarvion laadinta. -Tekniset selvitykset: Kuntoarvio/PTS. Taloyhtiössä seurataan ja pyritään kunnostamaan yhtiötä suunnitelmallisesti sekä osittain julkisivukuntoarvion 2016 mukaisesti. Korjauksia ja huoltoja varten on tarkoitus teettää kuntoarvio/PTS suunnitelmallisen huolto- ja korjaustoiminnan pohjaksi. Korjaushistoria ilmenee toimintakertomuksesta ja isännöitsijäntodistuksesta. Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapito toimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Tiinan-Salpa

Isännöitsijän yhteystiedot

Taloasema Helsinki / Henrik Ylikoski Fabianinkatu 13 LH 2 katutaso, 00130 Helsinki p. 044 338 6558 asiakaspalvelu@taloasema.fi / henrik.ylikoski@taloasema.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Pesutupa (pesuvuoron varaus varauskirjaan, koneet toimii kolikoilla) mankeli, kuivaushuone, kellarikomerot, ulkoiluvälinevarasto, kuntosali, väestönsuoja, saunaosasto, roskakatos, hiiligrilli, lasten leikkipaikka, kaapeli-TV. Koneellinen poistoilmanvaihto. Taloyhtiössä ei hissiä.

Energialuokka

D2018

Tontin pinta-ala

6313m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Naapurinkuja 1
01670, Vantaanlaakso, Vantaa

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.