Tontti

oma

Kerroksia

1

Tervetuloa tutustumaan vuonna 2011 valmistuneeseen, moderniin omakotitaloon, joka sijaitsee kauniilla kulmatontilla keskellä luonnon rauhaa. Tämä puurunkoinen koti on suunniteltu tehokkaasti, ja sen toimiva pohjaratkaisu tarjoaa mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Jo eteisestä avautuu kutsuva näkymä tilavaan olohuoneeseen ja avokeittiöön. Keittiö on varustettu nykyaikaisin mukavuuksin, ja erillinen saareke tuo runsaasti lisätilaa kokkailuun. Talo tarjoaa neljä makuuhuonetta, jotka voivat joustavasti toimia myös työhuoneina. Päämakuuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone ja käynti kylpyhuoneeseen, josta löytyy toinen asunnon kahdesta vessasta. Kodinhoitohuone on suunniteltu arjen tarpeita ajatellen, ja se tekee kodin pyörittämisestä vaivatonta.

Talon takapihalla odottaa viihtyisä terassi, jossa voi nauttia rauhallisista hetkistä. Terassin viereinen hiekkapohjainen alue tarjoaa mahdollisuuden uima-altaan sijoittamiselle tai terassin laajentamiselle. Asuinrakennuksen lisäksi tontilla on käytännöllinen autokatos, lämmin varasto ja erillinen pihavarasto.

Talon lämmitys tapahtuu sähkölämmityksellä, joka jaetaan lattialämmityksen ja patteriverkoston avulla. Olohuoneessa on tunnelmallinen takka, ja ilmalämpöpumppu tarjoaa sekä lämmitys- että viilennysmahdollisuuden.

Tämä koti sijaitsee rauhallisen, päättyvän tien varrella, ja tontin takaosa sekä toinen sivu rajoittuvat maa- ja metsätalousalueeseen. Valkealan palvelut, kuten kaupat, päiväkoti ja peruskoulu, ovat vain noin 1,2 kilometrin päässä. Kouvolan keskustaan ajaa autolla noin 10-15 minuutissa, ja nopeat yhteydet valtateille 15 ja 6 takaavat sujuvan liikkumisen lähikaupunkeihin.

Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi!

I also provide service in English.

Jermu Lampinen
jermu.lampinen@roof.fi
045 172 5007

Pohjakuva

137 m2

mh*4, oh, k, kph, s, wc, ak, var


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

268 000 €

1963 €/m2

Myyntihinta 268 000 €

Kiinteistövero 614

Lämmityskustannukset (sähkö, €/kk) 140,00 €

Jätehuoltokustannukset 90,00 €

Muut kustannukset Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä. Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

286-449-2-1494

Tontin pinta-ala

0m2

Tontin omistus

oma

Kaava, m2

Kouvolan kaupunki

Sijainti

Lankkutie 2
45370, Valkeala, Kouvola

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.