Tontti

oma

Kerroksia

2

Energiatehokas kivitalo järven rannalla

Asunnon asuintilat sijoittuvat kahteen kerrokseen. Sisään tultaessa avautuu avara eteisaula, jonka kautta on käynti korkeaan valoisaan olohuoneeseen. Laadukkaasti varustellun keittiön jatkeena on ruokailutila. Yläkerrassa sijaitsee toinen asunnon makuuhuoneista. Sen yhteydessä on myös kylpyhuone. Lähes koko yläkerran levyiseltä parvekkeelta avautuvaan järvimaisemaan ei voi kyllästyä.

Alakertaan sijoittuvat toinen makuuhuone, kodinhoitohuone, pesutilat, sauna sekä takkahuone, joka toimii hyvin makuuhuoneenakin. Ylellisessä kylpyhuoneessa on poreamme sekä kaksi suihkua. Alakerrassa on myös iso työtila, joka soveltuu hyvin esimerkiksi kuntoiluhuoneeksi. Sekä kodinhoitohuoneesta että aulasta on käynti ulos alakerran terassille.

A-energialuokan rakennuksessa järvestä otettu maalämpö takaa edulliset asumiskustannukset. Lisäksi asunnosta löytyy kolme tulisijaa. Molemmissa kerroksissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmanvaihto on koneellinen.

Omalla isolla tontilla sijaitsee myös viehättävä rantasauna, jossa nautit pehmeistä puukiukaan löylyistä ja voit pulahtaa joko järveen tai rentoutua ulkoporeammeessa. Erillinen autotallirakennus lämpiää maalämmöllä. Lisäksi tontilla on tällä hetkellä varastona toimiva lasiovinen rakennus ja puuliiteri. Talon edustaa ympäröi noin 80 metriä kiviaitaa.

Tämä upea kokonaisuus sijaitsee omassa rauhassa luonnon helmassa, mutta kuitenkin lähellä palveluita. Valkealan uusi koulu, päiväkoti ja muut monipuoliset palvelut sekä liikuntamahdollisuudet ovat vain muutaman kilometrin päässä.

Ota yhteyttä, niin käydään tutustumassa!

Heidi Niemi
heidi.niemi@roof.fi
045 184 5766

Tutustu brändiimme ja minuun osoitteissa roof.fi ja heidiniemilkv.fi

Get a Roof

Pohjakuva

222 m2

mh*2, k, rt, oh, tkh, aula*2 wc*2, kph*2, s, khh, työtila, vh*2


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

685 000 €

3086 €/m2

Myyntihinta 685 000 €

Kiinteistövero 1461,43 euroa (vuosi 2024)

Lämmityskustannukset (sähkö, €/kk) 250,00 €

Tiemaksu 235,00 €

Kadun puhtaanapitokustannukset 18,00 €

Muut kustannukset Sähkönkulutus (kWh/v) perustuu vuoden 2023 kulutukseen. Mukana on lämmityksen lisäksi myös käyttösähkö sekä sähköauton lataukseen käytetty sähkö. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus (euroa/kk) perustuu vuoden 2023 kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vesiosuuskunta: vesi 2,34 €/m3, jätevesi 3,16 €/m3 Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä. Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kiinteistövero tarkistetaan vuosittain ja muutokset veroon ovat mahdollisia. Valokuitumaksu on 89,29 euroa/kk. Verisuren maksu on 31,20 euroa/kk.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

286-449-2-1767

Kiinteistön nimi

Kuurankallio

Energialuokka

A2018

Tontin pinta-ala

0m2

Tontin omistus

oma

Rakennusoikeus, m2

Poikkeamispäätös omakotitalon rakentamiseen loma-asuntoalueelle.

Kaava, m2

Kouvolan kaupunki PL 85 Torikatu 10 45100 Kouvola puh. 020 61511

Sijainti

Kirvesniemenranta 50
45370, Valkeala, Kouvola

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.