Tontti

oma

Kerroksia

2

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan moderniin kivitaloon, joka sijaitsee arvostetulla Nöykkiön alueella. Tämä talo on suunniteltu arkkitehti Pet Michaelin käsialalla, ja se yhdistää vaikuttavasti arkkitehtonista näyttävyyttä ja kivitalon jykevyyttä.

Astuessasi sisään alakertaan sinut ottaa vastaan avara eteisaula, joka kutsuu sinut tutustumaan tähän tilavaan kotiin. Alakerrassa löydät kaksi tilavaa makuuhuonetta, jotka tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia. Lisäksi löytyy askarteluhuone, joka voi toimia vaikkapa etätyöhuoneena tai lasten pelitilana – tila, joka mukautuu tarpeidesi mukaan. Kodinhoitohuone alakerrassa helpottaa arkeasi ja siellä on myös runsaasti kaappitilaa.

Kylpyhuoneosasto alakerrassa tarjoaa kaksi suihkupistettä ja varauksen ammeelle. Oman saunan pehmeät löylyt ja lasiseinän erottama kylpyhuone tuovat ylellisyyttä arkeesi. Alakerrassa on myös erillinen tilava wc, mikä on aina käytännöllinen lisä kotona.

Yläkerrassa avautuu moderni olohuone ja keittiö, jotka sulautuvat kauniisti yhteen luoden avaran ja yhtenäisen tilan. Keittiössä on paljon säilytystilaa ja laadukkaat kivitasot. Kaikki pintamateriaalit ovat tarkoin harkittu ja sopivat harmonisesti yhteen. Täällä toiminnallisuus ja tyyli yhdistyvät taitavasti.

Olohuoneesta ja “masterbedroomista” voit astua isolle parvekkeelle, josta avautuu upeat maisemat Latokasken suuntaan. Korkealla sijainti takaa myös yksityisyyttä ja mahdollisuuden nauttia näkymistä rauhassa. Yläkerrassa on myös kaksi makuuhuonetta ja toinen kylpyhuone, joka lisää mukavuutta perheellesi.

Talossa on myös ulkoterassi takapihalla ja etupihalla kahden auton autokatos sekä ulkovarasto. Lämmönlähteenä toimii ekologinen maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys, jotka takaavat tehokkaan ja ympäristöystävällisen lämmityksen. Sisäilman laadusta huolehtii koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, joten voit nauttia puhtaasta ja raikkaasta ilmasta kotona.

Nöykkiön alueella on päiväkodit, koulut ja palvelut lähellä, ja ulkoilureitit lähtevät lähes kotiovelta, joten tämä koti tarjoaa kaiken, mitä perheesi tarvitsee. Tervetuloa ihanaan uuteen kivitalokotiisi Nöykkiössä!

Soita ja sovi oma yksityisesittely tähän upeaan kivitaloon.

Stefan von Harpe
p 040 037 7358
stefan@roof.fi

Pohjakuva

161 m2

5h+k+ask.h+2xkph+s+wc+khh+var+parveke+ak


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

849 000 €

5273 €/m2

Myyntihinta 849 000 €

Jätehuoltokustannukset 50,00 €

Kadun puhtaanapitokustannukset 30,00 €

Muut kustannukset Maksut määräytyvät kulutuksen mukaan. Kiinteistöveron määrä riippuu siitä ostaako talon vuokratontilla vai ostaako tontin omaksi.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

49-30-110-1

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

2128m2

Tontin omistus

oma

Tontin Vuokranantaja

Pääkaupunkiseudun Tonttirahasto Ky

Tontin vuokra-aika

2072-01-10 00:00:00.000

Kaava, m2

Espoon kaupunki puh. 09 81621

Sijainti

Laidunmäki 11 C
02330, Nöykkiö, Espoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.