Yhtiövastike

825,00 €

Tontti

oma

Kerros

1/ 1

Tervetuloa kesäparatiisiin!

Tässä persoonallisessa erillistalossa riittää tilaa ja omaa rauhaa sekä sisällä että ulkona. 100 neliömetrin avara asunto on yhdessä tasossa.

Asunnon toisessa päässä sijaitsevat omassa rauhassaan kolme makuuhuonetta, toisessa päässä tilava ja valoisa olohuone, jonka yhteydessä ovat ruokailutila ja keittiö.

Olohuoneen suurista ikkunoista avautuu maalaismaisema peltoineen ja metsineen. Yhtään taloa ei näy missään. Voi olla vaikea hahmottaa olevansa vain 25 minuutin automatkan päässä Helsingin keskustasta!

Keittiöstä on kulku kodinhoitohuoneeseen, erilliseen vessaan ja saunaan.

Pihavarastoja asuntoon kuuluu kolme ja lisäksi erillinen tilava sähköistetty autotalli. Autollesi on myös oma parkkipaikka, jossa varusteena ajastimella varustettu lämpötolppa.

Asunto lämpiää helpolla ja edullisella kaukolämmöllä. Kesähelteet karkoitat laadukkaalla Mitsubishi-ilmalämpöpumpulla.

Oma tontti on suurempi kuin monessa omakotitalossa. Katettu kuisti jakaa pihan etu- ja takapihaan. Molemmat pihat ovat hyvin suojaisia, hyvin hoidettuja ja täynnä kasvillisuutta. Rehevältä tontilta löytyy koristekasvien ja köynnösten lisäksi raparperiä, yrttejä, kriikunoita, luumuja, karviaisia ja punaisia viinimarjoja.

Taloyhtiö Kehälaakso sijaitsee Hakunilan ja Vaaralan välissä, metsien ja peltojen kainalossa. Luonto on täällä hyvin vahvasti läsnä.

Silti Hakunilan kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä. Myös Tikkurilaan pääset nopeasti.

Helsingin keskustaan on matkaa 17 kilometriä. Se taittuu helposti bussilla tai omalla autolla Lahdentietä. Myös Kehä III on vieressä.

Nämä talot on suunnitellut arkkitehtipariskunta Heikki ja Kaija Siren. Lisää historiallista ja kultturellia tunnelmaa tuo lähes näköetäisyydellä sijaitseva Håkansbölen kartanomiljöö.

-Taloyhtiössä on menossa lattia/putkiremontti, jonka kuluja ei ole vielä jyvitetty osakkaille. Puolet asunnoista on remontoitu; tämä ja muut remontoimattomat tehdään näillä näkymin ensi vuonna.

Pohjakuva

100 m2

4h+k+kh+s (yhtiöjärjestyksen mukaan)


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

189 000 €

1890 €/m2

Myyntihinta 189 000 €

Yhtiövastike 825,00 €

Rahoitusvastike 370,00 €

Hoitovastike 420,00 €

Vesimaksu sisältyy vastikkeeseen

Muut kustannukset Autopaikka vuosimaksu 80,00 € / vuosi Autopaikka kylmä vuosimaksu 40,00 € / vuosi

Tehdyt korjaukset ja remontit

2021

H3 jäätyneen kastelupostin aiheuttaman pienen vesivahingon kartoitus ja korjaus G2 ja i2 asuntojen kuistien kunnostus F3 asunnon sisällä koetun hajuongelman korjaus F2 kylpyhuoneen peruskorjaus, käyttövesi-, viemäri- ja lämmönjakelujärjestelmän peruskorjaus, alapohjan kosteusvaurioituneiden ja painuneiden rakenteiden korjaus

2020

H1 asunnon vesivahinkokorjaukset, käyttövesiputkien ja lämpöjohtojen sekä -pattereiden uusinta J4 kph seinien runkorakenteiden korjaus ja jäykistys, käyttövesiputkien muutokset osakasremontin yhteydessä H1 asunnon lämmönjakokeskuksen säätöventtiilin ja moottorin uusinta J2 asunnon kuistin portaiden uusintatyö F2 lämmitysongelman korjaus Useiden pienempien vesi- ja sähkökalusteiden uusintaa

2019

H1 asunnon vesivahinkokorjaus ja vesi-, viemäri ja lämmitysputkien uusinta

2018

Maanalaisen veden runkoputken ja liitosten korjaukset

2017

Pihapolun valaistuksen rakentaminen

2016

Pihapolun rakentaminen

2015

Julkisivujen laaja maalaus ja paikkakorjaukset, H1 ja H3 vesivahinkokorjaus.

2014

Asuntojen lämmönjakokeskusten uusinta, kattoremontti (pinnoitus, kaivojen uusinta, alipainetuulettimet ja räystäspeltien uusinta).

2012

Roskakatoksen kunnostus

2010

Putkirikon&-tukoksen korjaus

2006

Ulkovuorilaudoituksen korjauksia ja maalaus, ulkovalaistuksen parannus, antennikaapeliverkon uusiminen, oman vesilaitoksen alasajo. Liittyminen Vantaan veden asiakkaaksi. Mittarikaivon asennus.

2003

Putkistojen kuntokartoitus, G2 käyttövesi- ja lämpöjohtoputkien uusiminen

1998-2002

Ikkunat uusittu, ulko-ovien uusiminen


Tulevat korjaukset ja remontit

Vesi-, viemäri- ja lämmitysjärjestelmä - Hankesuunnitelma, putkiremonttisuunnitelmien päivitys, putkiremontti (käyttövesi-, viemäri- ja lämmitysverkostojen uusiminen) Julkisivut ja runkorakenteet - huoltokorjauksia ja maalauksia tarpeen mukaan Sähkö- ja telejärjestelmä - uusimisen suunnittelu ja mahdollinen uusiminen putkiremontin yhteydessä Ikkunat ja ulko-ovet huoltokunnostusta Huoneistojen märkätilat - märkätilojen saneeraus osassa huoneistoista osana asuntokohtaista putkiremonttia Katto - vesikattojen kunnon tarkastus ja tarvittaessa saneerausta Piha-alue - piha-alueiden kunnostusta, mm. asfaltointia ja pihapolkuja Lukitus - lukitusjärjestelmän yhtenäistäminen salaojajärjestelmän kuntotarkastus 2022 koko piha-alueen saneeraus: sade- ja hulevesien ohjauksen parannus, asfaltoinnin ja parkkipaikkojen uusinta, aluesähköistyksen ja valaisimien uusinta ja sähköautolatausvalmius ym. 2025, 2026 lukitusjärjestelmän uusiminen 2025 pesuhuoneiden saneeraus ja asunnon putkiremontti (sis. Vesieristysten, lattiakaivojen viemäreiden ja vesijohtojen sekä myös lämpöverkoston uusimisen) 2022, 2023 vesikattojen tarkastus ja saneeraus: lähtökohtaisesti tehdään paikkakorjauksia sitä mukaa kun tarkastuksissa ilmenee kunnostustarpeita. Tämän hetken tasolla pyritään pääsemään niin pitkälle kuin mahdollista 2027, 2028 verantojen, portaiden, ulko-ovien yms. puuosien kunnostuksia tehdään huoltokorjauksina vuosittain 2022-2030 putkisaneeraus raskas, suunittelu ja toteutus, LJ-verkon perussäätö. Tekemättä olevissa asunnoissa (13kpl) suoritetaan: märkätilasaneeraus, käyttövesi-, viemäri- ja lämpöputkien uusinta. Mahdollisesti myös asuntojen jakokeskukset sekä sähköjohdotukset. Jo tehtyjen asuntojen LVIS-teknisten järjestelmien kunnostustarve ja toimenpiteiden sisältö arvioidaan tarkemmin toteutussuunnittelun yhteydessä. 2022-2023 valokuidun asentaminen kiinteistöön, sisältyy LVISsaneeraukseen 2023-2024

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Kehälaakso

Isännöitsijän yhteystiedot

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy Päävastuullisena isännöitsijänä toimii: Korhonen Ismo Isännöitsijä Sähköposti: ismo.korhonen@braleva.fi Puhelin: 0103276419

Yhtiön tilat ja varustelu

Jokaiseen huoneistoon kuuluu niiden yhteydessä olevat ulkovarastot. Yhtiön välittömään hallintaan ei jää tiloja. Ilmanvaihtojärjestelmä: Painovoimainen Kaapeli-TV: DNA Welho AsOy Kehä-Mäen tontilla (Vuorilehdonkuja 1-2, Vantaa) sijaitsee vanha autotallirakennus. Rakennus tehty talkoilla 1970- luvulla AsOy Kehälaakson ja AsOy Kehä-Mäen silloisten osakkaiden toimesta. Tallin hallintaa varten on ollut tarkoitus perustaa yhtiöentiteetti, jota ei kuitenkaan koskaan ole perustettu. Kuitenkin erisuuntaista rahaliikennettä on muodostunut vuosikymmenien varrella. Tallia on hallinnoitu em. taloyhtiöiden toimesta vuorovuosina. Epäselvä ja moniulotteinen hallintomalli on vaikuttanut osaltaan myös autotallirakennuksen tekniseen kuntoon. Tallirakennuksen tilanteesta on tekeillä laaja selvitys. Tämän jälkeen AsOy Kehälaakso ja AsOy Kehä-Mäki päättävät toimintamallin jatkon suhteen yhdessä. Tällä hetkellä tallirakennusta ei hallinnoi keskitetysti kumpikaan taloyhtiö. Yhtiössä on osallistuttu aiempina vuosina osakkaiden kph-remontteihin maksamalla vähintään vesieristeet, lattiakaivot, käyttövesiputket yms. osa-alueet. Taloyhtiössä on teetetty 2000-luvun alussa putkiremontin toteutussuunnitelmat, joita on hyödynnetty vanhojen kylpyhuoneiden kunnostuksissa. Taloyhtiön toimesta on uusittu huonokuntoisia kylpyhuoneita, mikäli korjausvastuu on kuulunut yhtiölle. Putkiremonttisuunnitelmien sisältö: -käyttövesi-, viemäri- ja lämpöjohtoverkosto uusitaan -kph:t uusitaan ja kalustetaan -sähkösuunnitelmia ei ole tehty, sähköjä on uusittu osittain edellisinä vuosina remontoitaviin tiloihin. Yhtiökokouksen päätökset 2015 sekä 2021-2023 sekä tärkeää historiatietoa erillisellä liitteellä 28.11.2023.

Tontin pinta-ala

12572m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Vuorilehdonkuja 3-4
01200, Hakunila, Vantaa

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.